Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εχω το CRV του 2008 και συστημα υγρεροκινησης που εβαλα σε εξουσιοδοτημενο honda που το ειχα και αγορασει για να ισχυει κατα τα λεγομενα τους η 10 ετης εγγυηση . Αποδειξη μου εδωσαν αλλα χαρτι για ΚΤΕΟ καποιος αλλος καθε δυο χρονια που δεν εχει δει ποτε το αμαξι μου . Προφανως δεν ειχαν αδεια εγκαταστατου. Πολλα προβληματα μεχρι που αλλαξα προσφατα kit αλλα το θεμα εδω ειναι αλλο . Τους ελεγα μεχρι και περυσι που πηγα τελευταια φορα οτι οταν εστριβα το τιμονι τερμα ακουγα ενα ...γκρ....Μου ελεγαν δεν ειναι τιποτα . Τον τελευταιο καιρο το ...γκρ ηταν πιο αισθητο ιδιως σε στροφες με χαμηλη ταχυτητα . Πηγα σε συνεργειο που ξερω χρονια τον μηχανικο (οχι εξουσιοδοτημενο) ουτε μονο για Honda το οδηγησε ο μαστορας , το σηκωσε , κοιταξε για αξονια κλπ αλλα μου ειπε οτι πρεπει κατι να εχει να κανει με την τετρακινηση και να παω σε Honda . Τον πιανω ...φαουλ αυτη τη φορα μετα απο πολλα χρονια γνωριμιας και θα εξηγησω πιο κατω γιατι . Μη θελοντας να ξαναπαω εκει που πηγαινα σαν βλακας 8 χρονια ρωτησα και εμαθα για καποιο συνεργειο για Honda μη αξουσιδοτημενο ομως στο Περιστερι και πηγα . Η διαγνωση αμμεση και σωστη . Ειχε παρει υγρασια το διαφορικο με κινδυνο ακομα και να κοψει αξονα !!! Επρεπε να "πλυνουν" το διαφορικο και ισως οχι μονο μια φορα για να διορθωθει το προβλημα και φυσικα να αλλαζουν καθε φορα λαδια . Ευτυχως με την πρωτη φορα το προβλημα λυθηκε 99% . Θελι μου ειπαν αλλο ενα "πλυσιμο" και αλλαγη λαδιων σε 3-4 χιλαδες χλμ.Κοστος 65 ευρω . Ο ανθρωπος ειδε οτι καθε χρονο με κατω απο 10.000 χλμ οι αλλοι μου αλλαζαν ολα τα φιλτρα και μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν . Μονο λαδια και φιλτρο καμπινας καθε 10.000 χλμ Τελικα πολλες φορες πληρωνουμε πανακριβα την σφραγιδα στο βιβλιαρακι συντηρισης και δεν εχουν και στοιχειωδεις μηχανικες γνωσεις οι ...εξουσιοδοτημενοι . Τα Γενικα συνεργεια εχουν τα καλα τους αν ειναι καλος ο μαστορας αλλα καποιες φορες μας αφηνου...ξεκρεμαστους. Αν ξερει καποιος καπι καλο και λογικο στις τιμες συνεργειο αλλα να ξερει απο Honda πιο κοντα απο Περιστερι ( μενω Λυκοβρυση) ας μου πει εστω με προσωπικο μυνημα. Ευχαριστω. 3
meletis_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Πονεμενο κομμάτι, οι τιμές στα ύψη. Εγω μόλις έληξε η επίσημη εγγυήση , βρήκα συνεργειο της περιοχής και το έχει αναλάβει ο ίδιος, ό οποίος ασχολείται με τη μάρκα. Πήγα συστημένος 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Πονεμενο κομμάτι, οι τιμές στα ύψη. Εγω μόλις έληξε η επίσημη εγγυήση , βρήκα συνεργειο της περιοχής και το έχει αναλάβει ο ίδιος, ό οποίος ασχολείται με τη μάρκα. Πήγα συστημένος Εχει μεγαλη σημασια να ασχολειται με την μαρκα και οχι σε μια "δυσκολη" στιγμη να σου λεει να πας στην αντιπροσωπεια . 1
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε πιστεύω Γιάννη ότι θα βρεις.Όλοι άρπα κόλα πάνε και ψάχνοντας. Ότι μπορώ κάνω μόνος (μπουζί - λάδια - φίλτρα) και αν είχα μία ράμπα θα έκανα περισσότερα.Πήγα να αλλάξω ψαλίδια στον άλλο δεν μου έσφιξε δύο βίδες (ευτυχώς τις πήρα είδηση) και παραλίγο να με σκοτώσει.Αν είχα ράμπα θα τα είχα αλλάξει μόνος ωραία και καλά. Υπάρχουν πλέον τόσα βίντεο στο youtube για οτιδήποτε ώστε για κάποιον που πιάνουν λίγο τα χέρια του οι περισσότεροι μαστόροι φαντάζουν ατζαμήδες. Υ.Γ. Και μετά σου λένε ότι δεν βγάζουν αλλά δουλεύουν 5νθήμερο και Σαββατοκύριακο αραλίκι. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. 7
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα δυστυχως δεν πιανουν τα χερια μου εστ για τα απλα... Ευτυχχως αυτος που πηγα και δεν ηταν παραλογος σε τιμες και ανοιχτος τα Σαββατα αλλα πεφτει λιγο μακρυα. 65 ευρω μου πηρε .Ακομα και αν χρειαζοταν κι αλλη αλλα λαδιων η επιβαρυνση θα ηταν 22 ευρω . 1
meletis_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εγω έχω περιορισμένο χρόνο αλλά και χώρο. Λάδια-φίλτρα-μπουζί, τα αλλάζω μόνος μου. Συνεργείο πηγαίνει για ιμάντες, ρύθμιση βαλβιδων και τα πιο δύσκολα. Έχω αγοράσει και 1 δυναμόκλειδο Facom και πάντα δίπλα με το Manual για τη ροπή σφυξίματος 2
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Είναι σαν τους γιατρούς κι αυτοί, ποντάρουν ότι θα κάνεις ό,τι σου πούνε λόγω άγνοιας, ανάγκης και εμπιστοσύνης. Αν την πατήσεις πας αλλού, δύσκολο να βρεις κάποιον να τον εμπιστεύεσαι. Εγώ το πάω ή αντιπροσωπεία ή σε μάστορα που δούλευε χρόνια στην αντιπροσωπεία και ξέρω ότι ασχολείται με τη μάρκα μου. Μπορεί να έβρισκα και φτηνότερα, αλλά μια φορά το χρόνο το πάω περίπου οπότε οκ. Επίσης μόνος μου δεν κάνω τίποτα, μόνο μια λάμπα άλλαξα προχθές! 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης μόνος μου δεν κάνω τίποτα, μόνο μια λάμπα άλλαξα προχθές! Με ξεπερνας !!!Μονο παλιια λαστιχο μια δυο φορες που η οδικη δεν ηταν τοσο διαδεδοεμενη. 1
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Με ξεπερνας !!!Μονο παλιια λαστιχο μια δυο φορες που η οδικη δεν ηταν τοσο διαδεδοεμενη. Χαχα όχι, λάστιχο το θεωρούσα αυτονόητο! Έχω αλλάξει κάμποσες φορές, εννοούσα για επισκευές, σέρβις κλπ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χαχα όχι, λάστιχο το θεωρούσα αυτονόητο! Έχω αλλάξει κάμποσες φορές, εννοούσα για επισκευές, σέρβις κλπ. Αααα..Παλια που ειχαν υγρα οι μπαταριες συμπληρωνα . Επισης για ...υαλοκαθαρηστρηες τα καταφερνω. Λαδια παραφλου δεν χανουν τα Γιαπωνεζικα αλλα κοιταω το Audi TT του γιου που ολο κατι θελει συπληρωμα απο παραφλου (νομιζω G10) 3
meletis_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Είναι σαν τους γιατρούς κι αυτοί, ποντάρουν ότι θα κάνεις ό,τι σου πούνε λόγω άγνοιας, ανάγκης και εμπιστοσύνης. Αν την πατήσεις πας αλλού, δύσκολο να βρεις κάποιον να τον εμπιστεύεσαι. Εγώ το πάω ή αντιπροσωπεία ή σε μάστορα που δούλευε χρόνια στην αντιπροσωπεία και ξέρω ότι ασχολείται με τη μάρκα μου. Μπορεί να έβρισκα και φτηνότερα, αλλά μια φορά το χρόνο το πάω περίπου οπότε οκ. Επίσης μόνος μου δεν κάνω τίποτα, μόνο μια λάμπα άλλαξα προχθές! Εγω ειμαι στο αντίθετο κομμάτι. Δεν προλαβαινω να πηγαινω για συντηρηση λογω αρκετων ετησιων χιλιομετρων(>50.000) Λάδια φιλτρα μπουζι φρενα (δισκους-τακακια) τα αλλαζω μονος μου. Λιγο χωρο περισσότερο να είχα , εχω 2 τριποδες -γρυλους που με εχουν βολεψει αρκετα 3
Locke_John Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας συμφορουμίτες και hondaκηδες, Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό συνεργείο στην Αθήνα, για να πάω για σέρβις το honda jazz μου; Έχω το β γενιάς, έφτασα αισίως τα 200.000 χιλιόμετρα και σε 60ημερες θα πρέπει να του κάνω το σέρβις Β, λάδια και φίλτρα νομίζω. Είναι εκτός εγγύησης εδώ κ μερικά χρόνια, ωστόσο θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο.(κατά προτίμηση εξουσιοδοτημένο ) Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.
meletis_m Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Locke_John είπε Γεια σας συμφορουμίτες και hondaκηδες, Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό συνεργείο στην Αθήνα, για να πάω για σέρβις το honda jazz μου; Έχω το β γενιάς, έφτασα αισίως τα 200.000 χιλιόμετρα και σε 60ημερες θα πρέπει να του κάνω το σέρβις Β, λάδια και φίλτρα νομίζω. Είναι εκτός εγγύησης εδώ κ μερικά χρόνια, ωστόσο θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο συνεργείο.(κατά προτίμηση εξουσιοδοτημένο ) Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση. Πεειοχή που σε βολέυει ? Κατοχος Honda Accord 1
Locke_John Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2019 στις 9:02 ΜΜ, meletis_m είπε Πεειοχή που σε βολέυει ? Κατοχος Honda Accord Τυχερός κάτοχος accord θα συμπλήρωνα (Αμαξαρα...) Κέντρο Αθήνας μένω (Γκύζη, λεωφ.Αλεξάνδρας) αλλά μπορώ να μετακινηθώ εντός φυσιολογικής απόστασης σε νομό Αττικής. (Δεν ξέρω μήπως ξαναχρειαστει ρύθμιση βαλβίδων, κάτι που είχα κάνει στα 100.000 χιλιόμετρά του). (Ίσως κάνω ένα τηλεφώνημα στην επίσημη αντιπροσωπεία νομού απ'όπου αγοράστηκε το όχημα να δω ποιο αθηναϊκό συνεργείο θα μου προτείνουν) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Locke_John
meletis_m Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Τυχερός κάτοχος accord θα συμπλήρωνα (Αμαξαρα, είχα την τύχη κάποτε να επιβιβαστώ). Κέντρο Αθήνας μένω (Γκύζη, λεωφ.Αλεξάνδρας) αλλά μπορώ να μετακινηθώ εντός φυσιολογικής απόστασης σε νομό Αττικής. (Δεν ξέρω μήπως ξαναχρειαστει ρύθμιση βαλβίδων, κάτι που είχα κάνει στα 100.000 χιλιόμετρά του). (Ίσως κάνω ένα τηλεφώνημα στην επίσημη αντιπροσωπεία νομού απ'όπου αγοράστηκε το όχημα να δω ποιο αθηναϊκό συνεργείο θα μου προτείνουν) Έχω στο Νέο Κόσμο συνεργείο κοντά σου είναι , σου στέλνω p.m. Ασχολείται κατά κύριο λόγο με Honda , βάζει υγραεριο με σωστή ρύθμιση , και έχει φυσιολογικές τιμές . Καλύτερα όμως να περάσεις από εκεί στο τηλέφωνο δύσκολα θα τον βρεις λόγω φόρτου εργασίας ώστε τεκμηριώσεις και εσύ γνώμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα