Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 καλημεραααα καλες γιορτες σε ολους, θα θελα να κανω την εξης ερωτηση.....εχω ιντερνετ (24mbs wind , sτον αγ.δημητριο ) και πιανω 6-8 mbs, τους εκανα συνεχεια παραπωνα , μεχρι που μου ειπαν να βαλω vdsl στα 35 ευρω τον μηνα...και μου ειπε τεχνικος τουσ οτι παρεχετε στο διαμερισμα μου και οτι θα πιανει 45-50 mbs Επειτα ειδα κατι powerline και ειδα οτι οντως κανουν δουλεια... λετε να παρω καποιο Powerline και να αφησω ετσι την συνδεση???η να βαλω το vdsl και να παρω και powerline (χρηση στο ενα δωματιο xbox x - pc ενσυρματα , και αλλες συσκευες ασυρματα, σε 100 τμ ευχαριστω και συγγνωμη για το πριξιμο Τι σχέση έχει ακριβώς το power line με το vdsl? Με το power line μεταφέρεις τη γραμμή ίντερνετ από ένα σημείο σε άλλο μέσο της ηλεκτρολογικης εγκατάστασης του σπιτιού, το vdsl σου δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα Αν μπαίνεις ασύρματα στο ίντερνετ και δεν έχεις καλό σήμα δεν είναι θέμα παροχου 2
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Λόγω Cable κυρίως, το οποίο δεν είχαμε ποτέ εμείς (με εξαίρεση την HCN)... αν για να φτασουμε σε ftth,fttb περναγαμε και απο το Cable παει την κατσαμε. Είχαμε όμως ISDN και μίζες από την Intracom. το isdn ηταν δυστυχως μια κακια εποχη οταν αλλοι ειχαν adsl εμεις λεγαμε Isdn.ναι μεν εφοσον δεν υπηρχε adsl βοηθησε αρκετο κοσμο με τις δυο γραμμες και με τα 2 καναλια = 128 kbits αλλα απο την αλλη.... Εκείνοι ξεκίνησαν ουσιαστικά από αυτό. Εμείς είχαμε ήδη χάλκινο δίκτυο, δύσκολα θα έπεφτε τόσο χρήμα για τόσο μεγάλη κάλυψη με Cable... Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος, το είχαν κι εναέριο, tentacle rape από hentai ήταν οι κολώνες όταν κοίταζες ψηλά... Χαμηλοί φόροι/εισφορές, σημαντικά χαμηλότερο κόστος επένδυσης και λιγότερη γραφειοκρατία (απλά δες τι τραβάει η Inalan στο Γαλάτσι) κτλπ κτλπ, λογικό ήταν να αναπτυχθούν μπαμ μπαμ... και σε ρουμανια το ftth ειναι απο κολωνα σε κολωνα οπως ειναι εδω ο χαλκος απο τα box.και ακομα χειροτερα μια που αφηνουν και αρκετο spare το οποιο κρεμεται στις κολωνες.αλλα ενταξει εχουν 1gbps.τωρα να πεσει cable δεν εχει νοημα πιστευω και απορω γιατι το εκανε η hcn και δεν εδινε απευθειας ftth. καλημεραααα καλες γιορτες σε ολους, θα θελα να κανω την εξης ερωτηση.....εχω ιντερνετ (24mbs wind , sτον αγ.δημητριο ) και πιανω 6-8 mbs, τους εκανα συνεχεια παραπωνα , μεχρι που μου ειπαν να βαλω vdsl στα 35 ευρω τον μηνα...και μου ειπε τεχνικος τουσ οτι παρεχετε στο διαμερισμα μου και οτι θα πιανει 45-50 mbs Επειτα ειδα κατι powerline και ειδα οτι οντως κανουν δουλεια... λετε να παρω καποιο Powerline και να αφησω ετσι την συνδεση???η να βαλω το vdsl και να παρω και powerline (χρηση στο ενα δωματιο xbox x - pc ενσυρματα , και αλλες συσκευες ασυρματα, σε 100 τμ ευχαριστω και συγγνωμη για το πριξιμο αλλο συγχρονιζεις 6 με 8 και αλλο κατεβαζεις με τοσο επειδη πχ εισαι ασυρματα.αν το θεμα ειναι οτι συγχρονιζεις χαμηλα ναι θα παιξεις καλυτερα με vdsl>αν το θεμα ειναι οτι κατεβαζεις χαμηλα λογω πχ wireless εκει μπορεις να βαλεις powerline με wifi. Τι σχέση έχει ακριβώς το power line με το vdsl? Με το power line μεταφέρεις τη γραμμή ίντερνετ από ένα σημείο σε άλλο μέσο της ηλεκτρολογικης εγκατάστασης του σπιτιού, το vdsl σου δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα Αν μπαίνεις ασύρματα στο ίντερνετ και δεν έχεις καλό σήμα δεν είναι θέμα παροχου κατι εχει μπερδεψει και πρεπει να μας πει ποσο συγχρονιζει για να δουμε αν συγχρονιζει χαμηλα η κατεβαζει χαμηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα