chsam Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Οταν έβαλες αρχικά ήταν λιγότεροι οι συνδρομητές, όσο περνούσαν τα χρόνια και αυξάνονταν είχε ως αποτέλεσμα να μειώνεται ο συγχρονισμός εξαιτίας του crosstalk/παρεμβολών... Το ξέρω, απλά θα πρέπει να υπήρχε η υποδομή ώστε να μην φτάνουμε σε τέτοιες ταχύτητες ή τουλάχιστον να πληρώναμε ένα αναλογικό πάγιο κ όχι την ίδια τιμή κάποιος με 18Mbps και άλλος με 3Mbps... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχως η ευτυχως οι ταχυτητες ειναι ΕΩΣ 24...οποτε οι εταιριες ειναι καλυμμενες οτι και να γινει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το ξέρω, απλά θα πρέπει να υπήρχε η υποδομή ώστε να μην φτάνουμε σε τέτοιες ταχύτητες ή τουλάχιστον να πληρώναμε ένα αναλογικό πάγιο κ όχι την ίδια τιμή κάποιος με 18Mbps και άλλος με 3Mbps... H τωρινή υποδομή για ADSL είναι ίδια σε όλες τις χώρες. Δεν αξίζει πχ να βάλουν mini-dslam παντού για να παρέχουν ADSL, το κάνουν και πηγαίνουν κατευθείαν σε VDSL. To αναλογικό δεν ξέρω αν γίνεται πουθενά. Στην καλύτερη απλά 1-2 πακέτα αλλά με διαφορές ελάχιστες στην τιμή...
liakos356 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το πράγμα γίνεται χειρότερο αν κάνεις την σύγκριση με τους 'φτωχούς' βαλκανικούς γείτονες. Στο παρελθόν η ψαλίδα δεν ήταν τόσο ανοιχτή σε σχέση με το εξωτερικό. Πολλές φορές ίσως ήταν καλύτερα αλλά πλέον στην ευρυζωνικότητα είμαστε παγκόσμιο ανέκδοτο. Και μην φανταστείς ότι τα έργα που γίνονται βασίζονται στην ροπή για καινοτομία του ΟΤΕ. Απλά τους έβαλε κωλοχερο η EU για να συμμαζέψουν τα χάλια τους. Καλώς ή κακός, για εμένα καλώς, τα πάντα για να λειτουργήσουν χρειάζονται internet πλέον και η κατάσταση στα πυκνά αστικά κέντρα, είναι τραγική. Παθογένειες δεκαετιών και κακοδιαχείρισης βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και εμείς σαν χώρα δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/663994-το-speedtest-δείχνει-κατά-μέσο-όρο-30-αύξηση-στην-ταχύτητα/ παντως στην Ελλαδα φαινεται ανοδος και οχι το αντιθετο...
frapes87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε υπομονή πολύ σύντομα θα αλλάξουν οι ταχύτητες πανελλαδικά και όχι μόνο για σένα αλλά και για πολλούς άλλους. Μέχρι και τα χωριά θα έχουν υψηλές ταχύτητες υπομονή μόνο έφαγες το γάϊδαρο μην κολλάς στην ουρά. Ειδικά τώρα που οι περισσότερες δουλειές θα γίνονται μέσω ίντερνετ, και πιο πολύ στο δημόσιο Εσένα θα σε βάλουμε για διαφήμιση τα λές ωραία :-D :-D :-D
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Νικαια ειμαι συγκεκριμενα εχουν σκαψει τα παντα εδω γυρω αλλα θεωρω οτι δεν παιζει να μπει ποτε στο σημειο που βρισκομαι κατι καλυτερο διοτι ειμαι και σε αδιεξοδο οποτε κανεις δεν ασχολειτε ιδιαιτερα με τα 5-6 σπιτια που ειμαστε εδω! απλα αμα μπορω να κανω κατι απο μεριας μου κανοντας παραπονα να το κανω διοτι απαιτω οπως και ολοι μας εννοειται να χω αν οχι το μεγιστο κατι φυσιολογικο σε ταχυτητες κι οχι να πρεπει ν αλλαξω το σπιτι μου για να τους βολεψω αλλιως να παιρνω τα ... δεν εχει σημασια αν ειναι αδιεξοδο ή οχι.παιρνεις απο καποιο καφαο που παιρνουν και καποια σπιτια κοντα σου.δες το κκ οπως σου ειπαν και βρες το καφαο να δεις αν παιρνεις.αν εχουν αλλαχτει ολα δυσκολο να μην εχει αλλαχτει το δικο σου εκτος αν εισαι κοντα στο αστικο κεντρο. Ακόμα και στην ίδια πολυκατοικία μπορεί να παίρνεις από διαφορετικό kv με τον γείτονα. Θα πρεπει να εχει γινει επαυξηση και το δευτερο καλωδιο να ερχεται απο αλλο kv.ποιο ευκολα θα μπορουσε να γινει σε box παρα σε κατανεμητη.
liakos356 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Κάνε υπομονή πολύ σύντομα θα αλλάξουν οι ταχύτητες πανελλαδικά και όχι μόνο για σένα αλλά και για πολλούς άλλους. Μέχρι και τα χωριά θα έχουν υψηλές ταχύτητες υπομονή μόνο έφαγες το γάϊδαρο μην κολλάς στην ουρά. Ειδικά τώρα που οι περισσότερες δουλειές θα γίνονται μέσω ίντερνετ, και πιο πολύ στο δημόσιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το πράγμα γίνεται χειρότερο αν κάνεις την σύγκριση με τους 'φτωχούς' βαλκανικούς γείτονες. Λόγω Cable κυρίως, το οποίο δεν είχαμε ποτέ εμείς (με εξαίρεση την HCN)...
liakos356 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Λόγω Cable κυρίως, το οποίο δεν είχαμε ποτέ εμείς (με εξαίρεση την HCN)... Είχαμε όμως ISDN και μίζες από την Intracom.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Είχαμε όμως ISDN και μίζες από την Intracom. Εκείνοι ξεκίνησαν ουσιαστικά από αυτό. Εμείς είχαμε ήδη χάλκινο δίκτυο, δύσκολα θα έπεφτε τόσο χρήμα για τόσο μεγάλη κάλυψη με Cable... Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος, το είχαν κι εναέριο, tentacle rape από hentai ήταν οι κολώνες όταν κοίταζες ψηλά... Χαμηλοί φόροι/εισφορές, σημαντικά χαμηλότερο κόστος επένδυσης και λιγότερη γραφειοκρατία (απλά δες τι τραβάει η Inalan στο Γαλάτσι) κτλπ κτλπ, λογικό ήταν να αναπτυχθούν μπαμ μπαμ... 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εσένα θα σε βάλουμε για διαφήμιση τα λές ωραία :-D :-D :-D 1
fost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 καλημεραααα καλες γιορτες σε ολους, θα θελα να κανω την εξης ερωτηση.....εχω ιντερνετ (24mbs wind , sτον αγ.δημητριο ) και πιανω 6-8 mbs, τους εκανα συνεχεια παραπωνα , μεχρι που μου ειπαν να βαλω vdsl στα 35 ευρω τον μηνα...και μου ειπε τεχνικος τουσ οτι παρεχετε στο διαμερισμα μου και οτι θα πιανει 45-50 mbs Επειτα ειδα κατι powerline και ειδα οτι οντως κανουν δουλεια... λετε να παρω καποιο Powerline και να αφησω ετσι την συνδεση???η να βαλω το vdsl και να παρω και powerline (χρηση στο ενα δωματιο xbox x - pc ενσυρματα , και αλλες συσκευες ασυρματα, σε 100 τμ ευχαριστω και συγγνωμη για το πριξιμο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 VDSL με κλειστα τα ματια αν εχεις την οικονομικη ανεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα