Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα θεμα που σιγουρα πολλοι εχετε συζητησει και σχολιασει αλλα πραγματικα μ εχει φτασει στο αμην! θεωρω απαραδεκτο απλα στην ελλαδα του 2018 πλεον και μαλιστα κατοικος πολεως να χω ταχυτητες μαξ 3.5mbps και 0.5mbps πληρωνοντας 24αρι adsl και κατα τ αλλα φουλ το καμαρι για τα vdsl και την νεα fiber τεχνολογια μας! φυσικα δεν συζητω καθολου για διαθεσιμοτητα vdsl η οποια για καποιο λογο ειναι ανυπαρκτη σ εμενα αλλα στον απο πισω δρομο δειχνει διαθεσιμοτητα. Τι ακριβως πρεπει να κανει ενας ανθρωπος για να χει φυσιολογικες ταχυτητες ιντερνετ χωρις να πρεπει ν αλλαξει το σπιτι του? ποσες φορες να παραπονεθω για προβληματα χαμηλης ταχυτητας και συχνων ξεσυνδεσεων και ν αλλαζω παροχους? αν καποιος γνωριζει καποια κινηση επιλυσης αυτου του προβληματος ας μ ενημερωσει!

Επεξ/σία από Alexandross1992
  • Like 3
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ακριβως πρεπει να κανει ενας ανθρωπος για να χει φυσιολογικες ταχυτητες ιντερνετ χωρις να πρεπει ν αλλαξει το σπιτι του? ποσες φορες να παραπονεθω για προβληματα χαμηλης ταχυτητας και συχνων ξεσυνδεσεων και ν αλλαζω παροχους? αν καποιος γνωριζει καποια κινηση επιλυσης αυτου του προβληματος ας μ ενημερωσει!

Κυρίως υπομονή, κατά τα άλλα υποθέτω ότι είσαι Πειραιά. Αν δεν κάνω λάθος εκεί έχει αναλάβει η Vodafone για έργα για FTTC (VDSL) και FTTH(GPON).

• Like 1
Δημοσ.

Κυρίως υπομονή, κατά τα άλλα υποθέτω ότι είσαι Πειραιά. Αν δεν κάνω λάθος εκεί έχει αναλάβει η Vodafone για έργα για FTTC (VDSL) και FTTH(GPON).

Νικαια ειμαι συγκεκριμενα εχουν σκαψει τα παντα εδω γυρω αλλα θεωρω οτι δεν παιζει να μπει ποτε στο σημειο που βρισκομαι κατι καλυτερο διοτι ειμαι και σε αδιεξοδο οποτε κανεις δεν ασχολειτε ιδιαιτερα με τα 5-6 σπιτια που ειμαστε εδω! απλα αμα μπορω να κανω κατι απο μεριας μου κανοντας παραπονα να το κανω διοτι απαιτω οπως και ολοι μας εννοειται να χω αν οχι το μεγιστο κατι φυσιολογικο σε ταχυτητες κι οχι να πρεπει ν αλλαξω το σπιτι μου για να τους βολεψω αλλιως να παιρνω τα ...

• Like 1
Δημοσ.

Κ γω με attenuation 29, ξεκινησα στην forthnet γυρω στο 10αρι και εχω καταληξει με cyta στα 5Mbps.Με αναγκαζουν ουσιαστικα να παω σε vdsl αφου εχει καινουρια καμπινα στα 20 μετρα.

• Like 2
Δημοσ.

Κ γω με attenuation 29, ξεκινησα στην forthnet γυρω στο 10αρι και εχω καταληξει με cyta στα 5Mbps.Με αναγκαζουν ουσιαστικα να παω σε vdsl αφου εχει καινουρια καμπινα στα 20 μετρα.

εμενα δεν με αναγκαζουν να παω σε κατι αλλο γιατι δεν μου προσφερουν κατι αλλο δεν υπαρχει ουτε vdsl ουτε τιποτα! η απαντηση ειναι τοσο εχει η περιοχη δυστυχως! τι παει να πει αυτο δηλαδη? μια ζωη θα χω 3 και 0.5 επειδη δεν μπορουν να προσφερουν το απλο? η ν αλλαξω σπιτι για να χω λιγο ιντερνετ να κανω τη δουλεια μου?

• Super Moderators
Δημοσ.

Νικαια ειμαι συγκεκριμενα εχουν σκαψει τα παντα εδω γυρω αλλα θεωρω οτι δεν παιζει να μπει ποτε στο σημειο που βρισκομαι κατι καλυτερο διοτι ειμαι και σε αδιεξοδο οποτε κανεις δεν ασχολειτε ιδιαιτερα με τα 5-6 σπιτια που ειμαστε εδω!

Την Νίκαια την έχει αναλάβει η Wind. Έκανες έλεγχο διαθεσιμότητας (με διεύθυνση, όχι τηλέφωνο)?

Οταν έβαλες αρχικά ήταν λιγότεροι οι συνδρομητές, όσο περνούσαν τα χρόνια και αυξάνονταν είχε ως αποτέλεσμα να μειώνεται ο συγχρονισμός εξαιτίας του crosstalk/παρεμβολών...

• Like 1
Δημοσ.

Την Νίκαια την έχει αναλάβει η Wind. Έκανες έλεγχο διαθεσιμότητας (με διεύθυνση, όχι τηλέφωνο)?

Οταν έβαλες αρχικά ήταν λιγότεροι οι συνδρομητές, όσο περνούσαν τα χρόνια και αυξάνονταν είχε ως αποτέλεσμα να μειώνεται ο συγχρονισμός εξαιτίας του crosstalk/παρεμβολών...

εχω περασει απ ολες τις εταιριες κι εχω παρει την ιδια απαντηση μη περιμενετε διαφορα μου λενε καπου εκει στο 4 μαξ και η wind ηταν μαλιστα που εβρισκε τον απο πισω δρομο τα σπιτια να χουν διαθεσιμο vdsl αλλα σ εμενα οχι βαση διευθυνσης! ειναι αστειο γι αρχεια 500mb να θελω κοντα 1μιση ωρα και δεν συζητω να τολμησει μες στο σπιτι να συνδεθει αλλη συσκευη εκει ειναι που τελειωσαμε

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να μην έχει δωθεί ακόμα διαθεσιμότητα από το ΚΑΦΑΟ στο οποίο ανήκεις, who knows...

Αν μένεις σε πολυκατοικία λογικά στον κατανεμητή της θα υπάρχει ένας 3ψήφιος αριθμός του ΚΑΦΑΟ στο οποίο ανήκεις, σε περίπτωση που θες να βγεις μετά στην γειτονιά για να βρεις/δεις αν έχει μπει καινούριο...

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχει δωθεί ακόμα διαθεσιμότητα από το ΚΑΦΑΟ στο οποίο ανήκεις, who knows...

Αν μένεις σε πολυκατοικία λογικά στον κατανεμητή της θα υπάρχει ένας 3ψήφιος αριθμός του ΚΑΦΑΟ στο οποίο ανήκεις, σε περίπτωση που θες να βγεις μετά στην γειτονιά για να βρεις/δεις αν έχει μπει καινούριο...

δεν μενω σε πολυκατοικια σε 3οροφο ειμαι κ μαλιστα μονος με διπλα αλλα σπιτια γειτονες με παρομοιο προβλημα! τι να πω η αληθεια ειναι οτι οντως κανεις δεν ξερει απλα ενα πραγμα εχουν να κανουν τοσα χρονια κ υπαρχουν ακομα περιοχες που εχουν ταχυτητες και απαραδεκτες και που δν υπαρχουν σ αλλες χωρες! οτι και να πω λοιπον προφανως δεν θα μετρησει η γνωμη μου θα με γραψουν εκει που πρεπει να με γραψουν οπως ολους μας και θα συνεχισω ακαθεκτος με τα 3 μου (mbps)

Δημοσ.

Κάνε υπομονή πολύ σύντομα θα αλλάξουν οι ταχύτητες πανελλαδικά και όχι μόνο για σένα αλλά και για πολλούς άλλους. ;)

Μέχρι και τα χωριά θα έχουν υψηλές ταχύτητες υπομονή μόνο έφαγες το γάϊδαρο μην κολλάς στην ουρά. :-D

Ειδικά τώρα που οι περισσότερες δουλειές θα γίνονται μέσω ίντερνετ, και πιο πολύ στο δημόσιο  B)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στα δίπλα σπίτια βγαίνει διαθεσιμότητα? Ίσως απλά να μην λειτουργεί ακόμα το νέο ΚΑΦΑΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Στα δίπλα σπίτια βγαίνει διαθεσιμότητα? Ίσως απλά να μην λειτουργεί ακόμα το νέο ΚΑΦΑΟ.

ουτε δεν βγαζει γενικα η οδος μας διαθεσιμοτητα!

Δημοσ.

Ακόμα και στην ίδια πολυκατοικία μπορεί να παίρνεις από διαφορετικό kv με τον γείτονα.

Λίγο δύσκολο έως αδύνατο...  :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...