doomx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Χτές έκανα φορμάτ και ξανά windows xp και τα πάντα. Μετά από αρκετές ώρες και το πρόβλημα το έχει o WMP9. Κάθε φορά που προσπαθώ να δώ ένα αρχείο avi μου λέει "Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupted or does not suport the format". Αυτό γίνεται και σε divx και σε xvid. Όταν τα δω σε άλλο player (Gabest Classic Media Player) τα δείχνει όλα μιά χαρά. Για codecs είχα βάλει k-lite codec pack 2.20 full αλλά με αυτό δεν έδειχνε τους codecs στο Flask οπότε το έβγαλα και έβαλα το κλασσικό μου συνδυασμό k-lite codec pack 2.03 full / divx 5.02 / xvid 1 beta3. Καμία ιδέα τι να κάνω; Φορμάτ πάλι δεν προβλέπεται γιατί χτες παιδευόμουν όλη μέρα. Πιθανώς να είναι κάτι με το DirectShow αλλά δεν έχω ίδέα τι να κάνω...
BadBoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Αν δεν κάνω λάθος η Microsoft το είχε βρει αυτό το πρόβλημα και το έλυσε. Κάνε update τα Windows και το Media Player.
doomx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Εκανα τα Updates και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Πιστεύω πως κάτι φταίει με τα direct show. Ιδέες;
mike8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 den kserw ti mporei na ftaiei pantws apefeyge ta codec packs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.