Jastonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Νέος κάτοχος των HyperX Cloud II και έχω μπερδευτεί λίγο. Τι κάνω με τα ηχεία μου (Creative GigaWorks T40 II); Τα κουμπώνω πάνω στην motherboard όπως ήταν μέχρι τώρα, ή τα βάζω στην κάρτα ήχου της HyperX; Η motherboard είναι η Asus SABERTOOTH Z87 και έχει κάρτα ήχου την εξής: Realtek® ALC1150 8-Channel High Definition Audio CODEC- Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking- High quality 112 dB SNR stereo playback output (Line-out at rear) and 104 dB SNR recording input (Line-in) Audio Feature :- Absolute Pitch 192kHz/ 24-bit True BD Lossless Sound- Optical S/PDIF out port(s) at back panel- BD Audio Layer Content Protection
leros2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τα ηχεία δεν τα πειράζεις, τα αφήνεις όπως τα έχεις. Η εναλλαγή γίνεται πανεύκολα απο τη μπάρα εργασιών, πατας μια φορά πάνω στο μεγαφωνάκι και διαλέγεις από που θέλεις να ακούγεται ο ήχος. Ps έχω τα ίδια ακουστικά 1
Jastonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Τα ηχεία δεν τα πειράζεις, τα αφήνεις όπως τα έχεις. Η εναλλαγή γίνεται πανεύκολα απο τη μπάρα εργασιών, πατας μια φορά πάνω στο μεγαφωνάκι και διαλέγεις από που θέλεις να ακούγεται ο ήχος. Ps έχω τα ίδια ακουστικά Ναι για την εναλλαγή το ξέρω, απλά έλεγα μήπως έχει καλύτερο ήχο με την HyperX κάρτα ήχου
leros2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μπα μη σου πω και χειρότερη, ποιο πολύ κόπος το βάλε βγάλε καλώδια 1
Jastonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μπα μη σου πω και χειρότερη, ποιο πολύ κόπος το βάλε βγάλε καλώδια Ισχύει. Βρήκα και ένα προγραμματάκι για άμεση εναλλαγή μεταξύ των sound devices. https://github.com/sirWest/AudioSwitch/releases
Shyn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εχω τα ιδια ακουστικα. Καλυτερη η onboard που εχεις! Γενικα μετριος ο ηχος των Cloud 2 και ακομα πιο μετρια η soundcard που εχουν. Για το 7.1 δεν το συζητω 1
Jastonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εχω τα ιδια ακουστικα. Καλυτερη η onboard που εχεις! Γενικα μετριος ο ηχος των Cloud 2 και ακομα πιο μετρια η soundcard που εχουν. Για το 7.1 δεν το συζητω Μετά τα 100 ευρώ που έδωσα... μην με απογοητεύεις!
Shyn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μετά τα 100 ευρώ που έδωσα... μην με απογοητεύεις! Γιατι τοσα πολλα? Τα εχω δει να παιζουν 60-70€
Jastonas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι τοσα πολλα? Τα εχω δει να παιζουν 60-70€ Μένω Πάτρα, οπότε από σκρουτζ απλά θα πλήρωνα 88 +3-5 για μεταφορικά. Τα πήρα από e-shop πάτρας να ξεμπερδεύω.
kaklikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρα ακουστικα ειναι τα cloud. Πολλοι λενε οτι παιρνουν καλυτερο ηχο απο την καρτα τους αλλοι απο της μητρικης. Εγω θα τα δουλευα με την μητρικη. Απλα τα cloud ii εχουν υψηλα ohm νομιζω ειναι στα 60. Πραγμα που σημαινει οτι για να δειξουν τα δοντια τους που ειναι αρκετα μεγαλα χρειαζεται καλη αυτονομη καρτα ηχου. Οσο για το Virtual 7.1 γενικοτερα σε ολα τα headset ειναι απλα ενα gimmick που χειροτερευει τα πραγματα. Δουλευε τα σαν στερεο απο την μητρικη. Βεβαια οπως ανεφερε ο shyn ειναι αρκετα τα 100 ευρω ενω εχουν παιξει στα 60-70. Καλοριζικα φιλαρακι και καλοδουλευτα! 1
Shyn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ειμαι λιγο υπερβολικος ζηταω πολλα απο ενα gaming headset. Απλα θεωρω η επιλογη Audio Techniqa και mod mic που προτεινουν πολλοι ειναι σαφως καλυτερη επιλογη. Ισως εαν τα Cloud II ηταν λιγο πιο δυνατα σε ενταση να αξιζαν ακομα περισσοτερο, απ'οτι τωρα.
kaklikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Και ξαναλεω οτι ειναι υψηλα ωμ γι αυτο και η ενταση ειναι χαμηλη. Γιατι η onboard δεν μπορει να αποδωσει τοσο. Γι αυτο και χρειαζεσαι μια εξωτερικη για να αποδωσουν οπως πρεπει. Βεβαια η ενταση δεν κανει ενα headset καλο. Ναι δεν αντιλεγω τα audio technica σαφως και ειναι ακουστικαρες!
Damachi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει καμια value καρτα ηχου για παλιοτερα συστηματα , καλυτερη απο Realtek / Azalia HD ;
Shyn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Και ξαναλεω οτι ειναι υψηλα ωμ γι αυτο και η ενταση ειναι χαμηλη. Γιατι η onboard δεν μπορει να αποδωσει τοσο. Γι αυτο και χρειαζεσαι μια εξωτερικη για να αποδωσουν οπως πρεπει. Βεβαια η ενταση δεν κανει ενα headset καλο. Ναι δεν αντιλεγω τα audio technica σαφως και ειναι ακουστικαρες! Πρεπει να εχει και Amplifier η καρτα ηχου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα