kirileman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Στις 7/12/2018 στις 2:11 ΠΜ, skiabox είπε Ταινία μόνο για dvd δηλαδή! Τουτέστιν άπατο;
hexenlord Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 χωρις σποιλερ: ΜΗΝ πατε να την δειτε. Κρατηστε τα λεφτουδακια σας. Θα σας συμβουλευα επισης να κρατησετε και το bandwith σας αλλα ..εχει κατι ωραια εφε που ισως αξιζουν την χριστουγεννιατικη επισκεψη του θειου. ΜΕ σποιλερ Spoiler ΤΙ μαλακια πηγα και ειδα. 3/10 συνολικια, με 2/10 για την ταινια και ενας επιπλεον χαριστικος ποντος για το εφε του dark matter gun, που το πετυχαν οι πουστηδες. Να πετυχαιναν και την ταινια. Τεσπα. Η τελευταια σκηνη μου θυμισε το πολυτεχνειο, 17 Νοεμβρη και ετσι . Πρεπει να αλλαξαν τα φωτα στα βιβλια γιατι αναθεμα αν καταλαβα τιποτα. Και αν δεν τα αλλαξαν πρεπει να τα συμπτηξαν (ετσι γραφεται αυτο?) υπερβολικα πολυ. Το σαμπ-πλοτ με τον τερμινειτορ/ρομποκοπ μου θυμισε το σαμπ-πλοτ του σταρ γουορς με το καζινο, δλδ πως θα γεμισουμε ακομη 20 λαπτα ταινιας. Οι χαρακτηρες ξυλινοι, ζαχαρη στο μαξιμουν υποκριτικες ικονοτητες στο μηδεν, λιγο το εσωσε ο Χιουγκο αλλα καμια σχεση με αρχοντα. Καποιος που εχει διαβασει τα βιβλια να κανει τον κοπο να μου εξηγησει τι επαιξε με τον ρομποκοπ.
mike299 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Εντωμεταξύ μπήκα boxofficemojo να δω πως πάει εισπρακτικά και είδα ότι Αμερική η πρεμιέρα είναι 14 του μήνα. Πώς και μια βδομάδα νωρίτερα στα μέρη μας?
Nate Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, hexenlord είπε χωρις σποιλερ: ΜΗΝ πατε να την δειτε. Κρατηστε τα λεφτουδακια σας. Θα σας συμβουλευα επισης να κρατησετε και το bandwith σας αλλα ..εχει κατι ωραια εφε που ισως αξιζουν την χριστουγεννιατικη επισκεψη του θειου. ΜΕ σποιλερ Απόκρυψη περιεχομένων ΤΙ μαλακια πηγα και ειδα. 3/10 συνολικια, με 2/10 για την ταινια και ενας επιπλεον χαριστικος ποντος για το εφε του dark matter gun, που το πετυχαν οι πουστηδες. Να πετυχαιναν και την ταινια. Τεσπα. Η τελευταια σκηνη μου θυμισε το πολυτεχνειο, 17 Νοεμβρη και ετσι . Πρεπει να αλλαξαν τα φωτα στα βιβλια γιατι αναθεμα αν καταλαβα τιποτα. Και αν δεν τα αλλαξαν πρεπει να τα συμπτηξαν (ετσι γραφεται αυτο?) υπερβολικα πολυ. Το σαμπ-πλοτ με τον τερμινειτορ/ρομποκοπ μου θυμισε το σαμπ-πλοτ του σταρ γουορς με το καζινο, δλδ πως θα γεμισουμε ακομη 20 λαπτα ταινιας. Οι χαρακτηρες ξυλινοι, ζαχαρη στο μαξιμουν υποκριτικες ικονοτητες στο μηδεν, λιγο το εσωσε ο Χιουγκο αλλα καμια σχεση με αρχοντα. Καποιος που εχει διαβασει τα βιβλια να κανει τον κοπο να μου εξηγησει τι επαιξε με τον ρομποκοπ. Απάντηση για αυτό που ρωτάς στο spoiler. Έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και τώρα είμαι στο δεύτερο, δεν έχω δει την ταινία, οπότε δεν ξέρω αν θα πω κάτι που η ταινία δεν είπε ή θα πει σε μελλοντική ταινία. Spoiler Υποθέτω πως μιλάς για τον Stalker που έχει το όνομα Shrike. Λοιπόν, η περίοδος που βλέπουμε είναι στο πολύ μακρινό μέλλον, τουλάχιστον μια χιλιετία και βάλε. Οι απόγονοί μας κατάφεραν να διατηρήσουν ζωντανά (με απώλεια μνήμης και συναισθήματος βέβαια) πτώματα ανθρώπων, με κάποιες ρομποτικές διορθώσεις. Αυτά τα πτώματα λέγονται Stalker. Οι άνθρωποι της περιόδου του Mortal Engines χρησιμοποιούν και οι ίδιοι αυτή την τεχνολογία. Αν ρωτάς για ποιο λόγο τους κυνηγούσε, αν η Hester και ο Tom έμεναν ζωντανοί, τότε μπορεί να αποκαλυπτόταν ότι ο Valentine σκότωσε τους γονείς της Hester. Ο ίδιος ο Shrike ήθελε να κάνει την Hester stalker για να την έχει μαζί του. 1
Zaknafein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, kirileman είπε Τουτέστιν άπατο; Yup... αρκετά βαρετό, θα με είχε πάρει ο ύπνος στο σινεμά αν δεν ήταν το ATMOS για κουφούς. Η Ισλανδή συμπαθητική, ο Hugo σταθερή αξία, είχε και την Bobbie από το Expanse, το υπόλοιπο cast ήταν meh.
hexenlord Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Nate είπε Απάντηση για αυτό που ρωτάς στο spoiler. Έχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και τώρα είμαι στο δεύτερο, δεν έχω δει την ταινία, οπότε δεν ξέρω αν θα πω κάτι που η ταινία δεν είπε ή θα πει σε μελλοντική ταινία. Απόκρυψη περιεχομένων Υποθέτω πως μιλάς για τον Stalker που έχει το όνομα Shrike. Λοιπόν, η περίοδος που βλέπουμε είναι στο πολύ μακρινό μέλλον, τουλάχιστον μια χιλιετία και βάλε. Οι απόγονοί μας κατάφεραν να διατηρήσουν ζωντανά (με απώλεια μνήμης και συναισθήματος βέβαια) πτώματα ανθρώπων, με κάποιες ρομποτικές διορθώσεις. Αυτά τα πτώματα λέγονται Stalker. Οι άνθρωποι της περιόδου του Mortal Engines χρησιμοποιούν και οι ίδιοι αυτή την τεχνολογία. Αν ρωτάς για ποιο λόγο τους κυνηγούσε, αν η Hester και ο Tom έμεναν ζωντανοί, τότε μπορεί να αποκαλυπτόταν ότι ο Valentine σκότωσε τους γονείς της Hester. Ο ίδιος ο Shrike ήθελε να κάνει την Hester stalker για να την έχει μαζί του. ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Nikosgiann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 νομιζω στο γυμνασιο ειχαμε κανει ενα θεατρικό και είχαμε παίξει πιο καλά από αυτους στην ταινια.. ωραία ιδεά, εκτελεση τραγικη. 1
KilliK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Πρεπει να αλλαξαν τα φωτα στα βιβλια γιατι αναθεμα αν καταλαβα τιποτα. δεν τα εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα φανταζομαι του δωσανε την μεταχειριση του The Dark Tower. Hollywood never learns..
Alastor192 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 ακομα μια ταινια που την σκοτωσε το Hollywood,κριμα.Αποτι καταλαβα καναν 4 βιβλια σε μια 2ωρη ταινια για να την καταναλωσει ευπεπτα το mainstream κοινο στις χριστουγεννιατικες διακοπες. Κριμα γιατι φανηκε να υπαρχει ενδιαφερον lore απο πισω ,αλλα το αφησαν υποαναπτυκτο,χαρακτηρες-ηθοποιοι της πλακας,κατι κομπαρσοι για γελια 5/10 για το ενδιαφερον setting(που δεν αναπτυσσεται),το πολυ ωραιο CGI και το πρωτο τεταρτο που υποσχεται πολλα περισσοτερα αποτι καταληγει να δωσει η ταινια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα