Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητάω τα φώτα σας επειδή βοηθήσατε ένα φίλο μου και σας πρότεινε ανεπιφύλακτα.

Λοιπόν, θέλω να φτιάξω νέο pc.Μόνο τον πύργο γιατί όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν αλλά το θέμα είναι πως εδώ που είμαι με βολεύει μόνο το e-shop που θα το φτιάξουν κιόλας γιατί οι υπόλοιποι με τσακίζουν στα μεταφορικά.

Το bugdet είναι 550 ευρώ το πολύ. Το θέλω και για gaming αλλά όχι τίποτα πολύ βαριά πράγματα.

Βάσει των χρημάτων έχω καταλήξει στα παρακάτω.

CPU   Ryzen 3 1200

RAM   CRUCIAL 8GB DDR4 2133MHZ (δε θέλω λιγότερη ram)

MOBO  ASUS PRIME B350M-K

και SSD INTENSO 120

όλα αυτά κάνουν 340 €

Τι προτείνετε για τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών με μαξ ποσό και για τα δύο 150 ευρώ;

Ή αν έχετε κάποια άλλη σύνδεση εντελώς.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με 150€ σύνολο για τροφοδοτικό+κάρτα γραφικών στο eshop, δεν αγοράζεις κάτι αξιοπρεπές (ειδικά όσον αφορά στις κάρτες).

Η παρακάτω σύνθεση από e-gate.gr, βρίσκεται στην Αθήνα, κάνουν συναρμολόγηση και στα στέλνουν.

Και στην άλλη άκρη της Ελλάδος να μένεις, συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών για το συγκεκριμένο σύστημα θα δώσεις 555€ το πολύ όπως θα δεις.

Και πρόκειται για καλύτερες επιλογές μητρικής (ψύξη στα vrm), ssd, ram (οι ryzen θέλουν τουλάχιστον 2666), και ένα ποιοτικό (80+ bronze) τροφοδοτικό με μια κάρτα που θα σε ικανοποιήσει χωρίς πρόβλημα ιδιαίτερα αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις (στο eshop λόγω κόστους θα πηγαίναμε αναγκαστικά σε χειρότερη κάρτα γραφικών επίσης).

Παρακάτω η σύνθεση από e-gate.gr λοιπόν...

post-233997-0-91030700-1513684202_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

ξεκολλάτε με αυτό το eshop πια δεν είμαστε στους 2000's οι τιμές του είναι από άλλον πλανήτη για καμιά προσφορά (πραγματική όχι επειδή το λένε κείνοι)  αν βγάλει ναι αξίζει αλλιώς σε καμιά περίπτωση

Δημοσ.

Με 150€ σύνολο για τροφοδοτικό+κάρτα γραφικών στο eshop, δεν αγοράζεις κάτι αξιοπρεπές (ειδικά όσον αφορά στις κάρτες).

Η παρακάτω σύνθεση από e-gate.gr, βρίσκεται στην Αθήνα, κάνουν συναρμολόγηση και στα στέλνουν.

Και στην άλλη άκρη της Ελλάδος να μένεις, συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών για το συγκεκριμένο σύστημα θα δώσεις 555€ το πολύ όπως θα δεις.

Και πρόκειται για καλύτερες επιλογές μητρικής (ψύξη στα vrm), ssd, ram (οι ryzen θέλουν τουλάχιστον 2666), και ένα ποιοτικό (80+ bronze) τροφοδοτικό με μια κάρτα που θα σε ικανοποιήσει χωρίς πρόβλημα ιδιαίτερα αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις (στο eshop λόγω κόστους θα πηγαίναμε αναγκαστικά σε χειρότερη κάρτα γραφικών επίσης).

Παρακάτω η σύνθεση από e-gate.gr λοιπόν...

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...