aneurysm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εν τω μεταξύ το πιο καταπληκτικό (not) είναι πως οι περισσότεροι κατάλαβαν πως "η Apple σου κάνει το τηλέφωνο πιο αργό όταν περάσουν 1-2 χρόνια" γενικώς και ανεξαιρέτως... Συγνώμη κιολας που δεν το βλέπεις, αλλά αυτο ακριβως κάνει, και μάλιστα στα μουλωχτά, και επιπλέον σε παρτίδες που κανονικά αν ισχυουν αυτα που λές, βγηκανε στην αγορά εν γνώση της εταιρίας οτι περιέχουν υλικό που δεν αποδίδει σωστά, και επιπρόσθετα δεν υπήρχε ενημέρωση αλλά κάλυψη του γεγονότος χωρις να ενημερωθεί ο end user..... Και μην μου πεις οτι σαν εταιρια εχει εχει εμένα και εσενα σαν προτεραιότητα και οχι τους μετόχους της γιατι θα πέσει πιο πολύς γέλωτας και απο πετυχημένο ανεκδοτο του star12. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Συγνώμη κιολας που δεν το βλέπεις, αλλά αυτο ακριβως κάνει, και μάλιστα στα μουλωχτά, και επιπλέον σε παρτίδες που κανονικά αν ισχυουν αυτα που λές, βγηκανε στην αγορά εν γνώση της εταιρίας οτι περιέχουν υλικό που δεν αποδίδει σωστά, και επιπρόσθετα δεν υπήρχε ενημέρωση αλλά κάλυψη του γεγονότος χωρις να ενημερωθεί ο end user..... Και μην μου πεις οτι σαν εταιρια εχει εχει εμένα και εσενα σαν προτεραιότητα και οχι τους μετόχους της γιατι θα πέσει πιο πολύς γέλωτας και απο πετυχημένο ανεκδοτο του star12. Συγγνώμη κιόλας αλλά αυτά που λες είναι αποκλειστικά δικά σου συμπεράσματα και γενικεύσεις.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο γινεται μονο στα απλα μοντελα ή και στα Plus ? Apple μοντέλα fixed
aneurysm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Συγγνώμη κιόλας αλλά αυτά που λες είναι αποκλειστικά δικά σου συμπεράσματα και γενικεύσεις. Σαν να παίζω σκάκι με αντίπαλο περιστέρι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σαν να παίζω σκάκι με αντίπαλο περιστέρι... Αν είσαι όμως χρυσόψαρο?
aneurysm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ελα ντε που δεν ειμαι.. Πες τωρα την τελευταια κουβεντα αντι να κανεις σωστο moderating. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Ελα ντε που δεν ειμαι.. Πες τωρα την τελευταια κουβεντα αντι να κανεις σωστο moderating. Η σωστή διαχείριση σημαίνει να λες πάντα στους άλλους "έχετε δίκιο"? /"τελευταία κουβέντα" 1
HardwareZone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Apple.com/jobs/marketing-excuses/apply.html @billdanos Απάντα στην ερώτηση: Τι γίνεται και δεν συμβαίνει αυτό σε Samsung, HTC, LG, Nokia, Huawei, OnePlus, Asus κινητά ?Βάζουνε καλύτερες μπαταρίες ? Καλύτερο hardware ? Βάζει μάπα μπαταρίες η Apple ? ( μην πείς την εξυπνάδα ότι οι Android users κάνουνε σωστές φορτίσεις και διαχείριση της μπαταρίας γιατί τέτοια δικαιολογία ούτε το marketing της Apple )
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Apple.com/jobs/marketing-excuses/apply.html @billdanos Απάντα στην ερώτηση: Τι γίνεται και δεν συμβαίνει αυτό σε Samsung, HTC, LG, Nokia, Huawei, OnePlus, Asus κινητά ? Βάζουνε καλύτερες μπαταρίες ? Καλύτερο hardware ? Βάζει μάπα μπαταρίες η Apple ? ( μην πείς την εξυπνάδα ότι οι Android users κάνουνε σωστές φορτίσεις και διαχείριση της μπαταρίας γιατί τέτοια δικαιολογία ούτε το marketing της Apple ) Που το ξέρεις πως δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές? Γνωρίζεις τι συμβαίνει ας πούμε σε ένα samsung, htc, LG, Nokia, κλπ όταν η μπαταρία τους αρχίζει να έχει πρόβλημα???
HardwareZone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Που το ξέρεις πως δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές? Γνωρίζεις τι συμβαίνει ας πούμε σε ένα samsung, htc, LG, Nokia, κλπ όταν η μπαταρία τους αρχίζει να έχει πρόβλημα??? Την κολοκυθιά κλασικά. Ξέρω ότι έχω εδώ κάμποσα κινητά 4-5-6 χρονών, και κανένα εξ' αυτών δεν έχει πρόβλημα επιδόσεων ούτε μπαταρίας και είναι με την original battery. θα απαντήσεις στο ερώτημα που ήταν ξεκάθαρο ή θα κάνεις την πάπια σαν το πιο hardcore Apple fanboy ? 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Την κολοκυθιά κλασικά. Ξέρω ότι έχω εδώ κάμποσα κινητά 4-5-6 χρονών, και κανένα εξ' αυτών δεν έχει πρόβλημα επιδόσεων ούτε μπαταρίας και είναι με την original battery. θα απαντήσεις στο ερώτημα που ήταν ξεκάθαρο ή θα κάνεις την πάπια σαν το πιο hardcore Apple fanboy ? Εγώ σε όλα μου τα android είχα θέματα πριν κλείσει χρόνος. Που να σου δείξω και το Tab S2 σε τι κατάσταση σέρνεται τώρα ένα χρόνο μετά που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη συμπεριφορά του στην αρχή (με τα ίδια apps εγκατεστημένα). Αντίστοιχα αυτό γινόταν και στο S7 edge, και στο S6, και στο xperia Z3 πιο παλιά... Άρα? 1
HardwareZone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αφού είχες πρόβλημα στο S7 Edge στον χρόνο είσαι μεγάλος!Ο υπόλοιπος πληθυσμός φαίνεται είναι βλάκας και δεν βλέπει προβλήματα που εσύ βλέπεις μια χαρά και σε λιγότερο από χρόνο.Με τόσα Apple πάντως γαμάτη φάση να έχεις και τόσα Android ταυτόχρονα και να τα χρησιμοποιείς και αρκετά ώστε να σου βγάλουν προβλήματα και σύντομα μάλιστα.
logistoulis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ σε όλα μου τα android είχα θέματα πριν κλείσει χρόνος. Που να σου δείξω και το Tab S2 σε τι κατάσταση σέρνεται τώρα ένα χρόνο μετά που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη συμπεριφορά του στην αρχή (με τα ίδια apps εγκατεστημένα). Αντίστοιχα αυτό γινόταν και στο S7 edge, και στο S6, και στο xperia Z3 πιο παλιά... Άρα? το μαγικό στην περίπτωσή σου βέβαια είναι ότι δεν έχεις ποτέ πρόβλημα με κανένα iphone 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Αφού είχες πρόβλημα στο S7 Edge στον χρόνο είσαι μεγάλος! Ο υπόλοιπος πληθυσμός φαίνεται είναι βλάκας και δεν βλέπει προβλήματα που εσύ βλέπεις μια χαρά και σε λιγότερο από χρόνο. Με τόσα Apple πάντως γαμάτη φάση να έχεις και τόσα Android ταυτόχρονα και να τα χρησιμοποιείς και αρκετά ώστε να σου βγάλουν προβλήματα και σύντομα μάλιστα. Έχεις καταλάβει πως με "κατηγορείς" για κάτι που κανεις κι εσυ απο την ανάποδη όμως? Όπως εχω ξαναπεί, εκτός απο Apple fan είμαι ταυτόχρονα και gadgetάκιας και φροντίζω να δοκιμάζω συχνά όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές μπορώ! το μαγικό στην περίπτωσή σου βέβαια είναι ότι δεν έχεις ποτέ πρόβλημα με κανένα iphone Πρόβλημα με την έννοια του τεχνικού θέματος κλπ ευτυχώς δεν είχα ποτέ εως τώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω και παράπονα, αλλά δεν είναι τόσα ώστε να με κάνουν να επιλέξω άλλο κατασκευαστή!
Jimmy08 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Apple.com/jobs/marketing-excuses/apply.html @billdanos Απάντα στην ερώτηση: Τι γίνεται και δεν συμβαίνει αυτό σε Samsung, HTC, LG, Nokia, Huawei, OnePlus, Asus κινητά ? Βάζουνε καλύτερες μπαταρίες ? Καλύτερο hardware ? Βάζει μάπα μπαταρίες η Apple ? ( μην πείς την εξυπνάδα ότι οι Android users κάνουνε σωστές φορτίσεις και διαχείριση της μπαταρίας γιατί τέτοια δικαιολογία ούτε το marketing της Apple ) Πολύ απλά σε αυτές τις συσκευές οι επιδόσεις πέφτουν από μόνες τους, λόγω android. Δε χρειάζεται να επέμβει η κατασκευάστρια εταιρία, προνοεί το λειτουργικό. Ευκολάκι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα