Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα τα βαζεις ολα οχι τα μισα ,

αυτος εγραψε απο κατω παραθετοντας με "κλαιω" και του απαντησα αναλογα .

Η δηλωση που εβαλες προηγηθηκε του τελευταιου σχολιου .

Δημοσ.

Αρκετα με το οφτοπικ. Ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας που είναι ότι η apl σκοτωνει σκόπιμα τις επιδόσεις των προϊόντων της για καλό σκοπό.. Για το καλό μας και το καλό της τσεπούλας των μετόχων της, χα χα χα. κλαίω, για άλλη μια φορά...

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω να δω και εγώ στο iPhone 7 Plus κλπ!!Εδω δείχνει 2 πυρήνες ότι έχει το κινητό ενώ έχει 4..Πως γίνετε αυτό;;Σορρυ είμαι λίγο άσχετος και θέλω να μάθω..Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;

Δημοσ.

Ψάχνω να δω και εγώ στο iPhone 7 Plus κλπ!!Εδω δείχνει 2 πυρήνες ότι έχει το κινητό ενώ έχει 4..Πως γίνετε αυτό;;Σορρυ είμαι λίγο άσχετος και θέλω να μάθω..Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;

Επειδή οι 4 δεν λειτουργούνε ποτέ όλοι μαζί. Μόνο οι 2 χαμηλής απόδοσης και 2 υψηλής απόδοσης. Τους χρονισμούς να βλέπεις.

Δημοσ.

Ωστε τα κάνει και η Apple αυτά? Εγώ πίστευα αυτά που έλεγε η διαφήμιση: ότι σε κάθε αναβάθμιση του λειτουργικού η συσκευές μου γίνονταν πιο γρήγορες ! Πάντως δεν με πειράζει, το σημαντικό είναι να ανεβαίνουν οι τιμές, τουλάχιστον να ξεπερνάμε την Samsung! Θέλω να ξοδεύω ενα χιλιαρικάκι το χρόνο! Να πουλάω μούρη ! Αμα μου το στερήσουν κι αυτό, να την βράσω την Apple!

Δημοσ.

Δε ξέρω γιατί αλλά το 3χρονο και πολλάκις βιασμένο iphone 6+ μου χαίρει άκρας υγείας.

H cpu δεν είναι υποχρονισμένη και τα bench δείχνουν οκ.

Ποιός ξέρει τι μυστήρια κρύβονται πίσω απ αυτά τα iphone..

post-66153-0-07671500-1514313467_thumb.png

post-66153-0-99169500-1514313510_thumb.png

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δε ξέρω γιατί αλλά το 3χρονο και πολλάκις βιασμένο iphone 6+ μου χαίρει άκρας υγείας.

IMG_2288.PNG IMG_2289.PNG

Δεν είναι μυστήριο. Απλά στην πράξη οι μείωση των επιδόσεων συμβαίνει σε ελάχιστες συσκευές. Φωνάζουν περισσότερο οι haters για να φαίνεται πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι στην πραγματικότητα. :)
  • Like 1
Δημοσ.

attachicon.gif IMG_2288.PNGattachicon.gif IMG_2289.PNG

Ίσως διότι παρέλειψες να μας δείξεις τον αριθμό κύκλων φορτίσεων και την υγεία της μπαταρίας σου...λέω εγώ τώρα...μπορεί να την έχεις και αλλαγμένη. Εσύ ξέρεις.

Άν η μπαταρία σου έχει λίγους κύκλους και η υγεία έχει μεγάλο ποσοστό δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Η συντριπτική πλειοψηφία το έχει. Μία βόλτα απο ξένα και ελληνικά φόρουμ θα σε πείσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ίσως διότι παρέλειψες να μας δείξεις τον αριθμό κύκλων φορτίσεων και την υγεία της μπαταρίας σου...λέω εγώ τώρα...μπορεί να την έχεις και αλλαγμένη. Εσύ ξέρεις.

Άν η μπαταρία σου έχει λίγους κύκλους και η υγεία έχει μεγάλο ποσοστό δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Η συντριπτική πλειοψηφία το έχει. Μία βόλτα απο ξένα και ελληνικά φόρουμ θα σε πείσει.

Ποσοστά και στοιχεία επίσημα ξέχασες! Α, βασικά ξέχασα να στο πω: Δεν υπάρχουν. Όποτε χρησιμοποιούμε ο,τι μας βολεύει. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ποσοστά και στοιχεία επίσημα ξέχασες! Α, βασικά ξέχασα να στο πω: Δεν υπάρχουν. Όποτε χρησιμοποιούμε ο,τι μας βολεύει. ;)

Πιστεύω οτι ζήτησα να δείξει την ουσία του θέματος. Όλα τα παραπάνω γίνονται λόγω μπαταρίας.

Όταν βάζει screenshots λιγότερα σχετικά, τί θέλεις να πώ; Λογικό δεν είναι; Αυτός μπορεί να άλλαξε μπαταρία εχθές και βάζει dasher και Geekbench με αυτή. Οπότε δεν είναι οτι μας βολεύει αλλά ότι χρειάζεται.

Δημοσ.

Τα μηλοφωνα χαμηλωνουν επιδοσεις.... αλλα παλι,  δεν ανοιγουν.....   :X  :-D

Some Galaxy Note 8 phones won't charge or turn on when battery reaches 0%

Some Samsung Galaxy Note 8 users report that their phones will not turn on or charge after they've let the phone's battery drain completely. Samsung is aware of the problem and is replacing the affected phones on a case per case basis. It's not yet clear how many devices are affected by the issue.

Users have reported that their Galaxy Note 8 phones refuse to accept a charge or turn on after the battery level goes to 0% and the phone turns off. Users have tried different cables and chargers to make sure that this is not a problem with the charger, but indeed an issue with the phone.

On the Samsung US forums, an administrator going by the name SamsungMel advises customers to return their devices for a warranty replacement unit. "This particular problem with the Note 8 not turning on is definitely something that we want to get addressed immediately," SamsungMel says.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μηλοφωνα χαμηλωνουν επιδοσεις.... αλλα παλι,  δεν ανοιγουν.....   :X  :-D

Some Galaxy Note 8 phones won't charge or turn on when battery reaches 0%

Some Samsung Galaxy Note 8 users report that their phones will not turn on or charge after they've let the phone's battery drain completely. Samsung is aware of the problem and is replacing the affected phones on a case per case basis. It's not yet clear how many devices are affected by the issue.

Users have reported that their Galaxy Note 8 phones refuse to accept a charge or turn on after the battery level goes to 0% and the phone turns off. Users have tried different cables and chargers to make sure that this is not a problem with the charger, but indeed an issue with the phone.

On the Samsung US forums, an administrator going by the name SamsungMel advises customers to return their devices for a warranty replacement unit. "This particular problem with the Note 8 not turning on is definitely something that we want to get addressed immediately," SamsungMel says.

https://www.phonearena.com/news/Some-Galaxy-Note-8-phones-wont-charge-or-turn-on-when-battery-reaches-0_id101087

Το χειμώνα ειδικά πρέπει να τα κρατάς ζεστά γιατί αν σβήσουν παγώνουν. :P

• Like 1
Δημοσ.

http://osarena.net/hardware/bataries-lithiou-li-ke-sosti-chrisi.html

https://www.psi.ch/media/memory-effect-now-also-found-in-lithium-ion-batteries

Τα συμπεράσματα συγκρούονται όπως βλέπω. Οι μπαταρίες λιθίου δεν πρέπει να αποφορτίζονται πλήρως στο 0%...ποτέ δεν αφήνω την μπαταρία μου να πάει στο 0% κάτω απο το 20% αρχίζω την φόρτιση.Οι λιθίου αγαπάνε το ρεύμα και δεν πρέπει να στραγγίζονται.

Άρα κάτι συμβαίνει στην μπαταρία. Οι λιθίου είναι δύστροπες μπαταρίες και χαζά σπανίως τέτοια θα διαβάζονται.

Αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις και δεν έχουν σχέση με τους υποχρονισμούς. Άν η μπαταρία χαλάσει, χάλασε. Για 5,10, 50 περιπτώσεις δεν θα υποχρονίζουμε επεξεργαστές σε εξευτελιστικό βαθμό είς χάρην αυτών. Είτε φθείρονται οι μπαταρίες είτε χαλάνε, στο service και αλλαγή.

Το χειμώνα ειδικά πρέπει να τα κρατάς ζεστά γιατί αν σβήσουν παγώνουν. :P

Κάτι που λέμε σαν τις οθόνες του Χ και τα flash των Iphones. Και αυτά με την παγωνιά έχουν ζητήματα.

Ψάξτο...

• Super Moderators
Δημοσ.

http://osarena.net/hardware/bataries-lithiou-li-ke-sosti-chrisi.html

https://www.psi.ch/media/memory-effect-now-also-found-in-lithium-ion-batteries

Τα συμπεράσματα συγκρούονται όπως βλέπω. Οι μπαταρίες λιθίου δεν πρέπει να αποφορτίζονται πλήρως στο 0%...ποτέ δεν αφήνω την μπαταρία μου να πάει στο 0% κάτω απο το 20% αρχίζω την φόρτιση.Οι λιθίου αγαπάνε το ρεύμα και δεν πρέπει να στραγγίζονται.

Άρα κάτι συμβαίνει στην μπαταρία. Οι λιθίου είναι δύστροπες μπαταρίες και χαζά σπανίως τέτοια θα διαβάζονται.

Αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις και δεν έχουν σχέση με τους υποχρονισμούς. Άν η μπαταρία χαλάσει, χάλασε. Για 5,10, 50 περιπτώσεις δεν θα υποχρονίζουμε επεξεργαστές σε εξευτελιστικό βαθμό είς χάρην αυτών. Είτε φθείρονται οι μπαταρίες είτε χαλάνε, στο service και αλλαγή.

Κάτι που λέμε σαν τις οθόνες του Χ και τα flash των Iphones. Και αυτά με την παγωνιά έχουν ζητήματα.

Ψάξτο...

Lol

Δεν χρειάζεται. Λειτουργεί τέλεια το Χ μου. Το πήγα και στου χουριο που είχε -5 έξω. :P

Πάντως αν διαβάσεις τι έγραψες στο πρώτο μισό, έρχεσαι στα λόγια μου. Ξέρεις, αυτά που όταν τα έλεγα έκανες πως δεν καταλαβαίνεις. ;)

Δημοσ.

Πάντως αν διαβάσεις τι έγραψες στο πρώτο μισό, έρχεσαι στα λόγια μου. Ξέρεις, αυτά που όταν τα έλεγα έκανες πως δεν καταλαβαίνεις. ;)

Όπως...?

https://discussions.apple.com/thread/8157353

Για το flash που λέγαμε...

Διάβασε και το πρώτο σχόλιο...

Όπως επίσης και το άλλο που σχολίασα.

"Αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις και δεν έχουν σχέση με τους υποχρονισμούς. Άν η μπαταρία χαλάσει, χάλασε. Για 5,10, 50 περιπτώσεις δεν θα υποχρονίζουμε επεξεργαστές σε εξευτελιστικό βαθμό είς χάρην αυτών. Είτε φθείρονται οι μπαταρίες είτε χαλάνε, στο service και αλλαγή."

Άν μή τι άλλο όταν κάνεις μαμουνιές με τις επιδόσεις του κινητού κάνοντας το να σέρνεται, να ενημερώνεις. Το point όλων των ατόμων παγκοσμίως αυτό είναι πρός την apple. Δεν την κατηγορούνε για την φύση των μπαταριών λιθίου, αλλά για τον ανόητο ή πονηρό τρόπο αντιμετώπισης χωρίς...ενημέρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...