Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Nομιζω πως οι χρηστες android και ειδικοτερα αυτοι που γραφουν στο παρον τοπικ και που ειναι με συσκευες των 200 ευρω και ταλαιπωρουνται διοτι κατα βαση ειναι αθλιες συσκευες και τις κρατανε και απο 3 χρονια και πανω. Δεν θα επρεπε να μιλανε ετσι για μια premium συσκευη η οποια ακομα και το μικρο ποσοστο που θα αντιμετωπισει προβλημα οπως του θεματος ,η εμπειρια χρησης που εχουν ειναι απειρως καλυτερη απο την δικη τους . Υπαρχουν θεματα με "σκουπιδοσυσκευες" οπου εκει θα μπορεσουν να ανταλλαξουν τις εμπειριες τους ,εδω τι ακριβως κανουν ? Mε Lada κριτικη δεν μπορεις να κανεις ειναι ατοπο .
Ntenteras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Nομιζω πως οι χρηστες android και ειδικοτερα αυτοι που γραφουν στο παρον τοπικ και που ειναι με συσκευες των 200 ευρω και ταλαιπωρουνται διοτι κατα βαση ειναι αθλιες συσκευες και τις κρατανε και απο 3 χρονια και πανω. Δεν θα επρεπε να μιλανε ετσι για μια premium συσκευη η οποια ακομα και το μικρο ποσοστο που θα αντιμετωπισει προβλημα οπως του θεματος ,η εμπειρια χρησης που εχουν ειναι απειρως καλυτερη απο την δικη τους . Υπαρχουν θεματα με "σκουπιδοσυσκευες" οπου εκει θα μπορεσουν να ανταλλαξουν τις εμπειριες τους ,εδω τι ακριβως κανουν ? Mε Lada κριτικη δεν μπορεις να κανεις ειναι ατοπο . Καλή φάση να έχεις να δώσεις 700-1200 για τηλέφωνο, το έχω κάνει και εγώ κάποιες φορές. Το να προσπαθείς όμως να δικαιολογήσεις αυτά τα λεφτά λέγοντας ότι οτιδήποτε άλλο είναι "σκουπιδοσυσκευές" και "Lada" είναι τραγικό. Το ότι κάνεις προσωπική επίθεση σε όποιον "φτωχομπινέ" τολμά να ασκεί κριτική στην apple (όχι μόνο σε αυτό το thread) είναι ακόμα πιο τραγικό. 2
Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλή φάση να έχεις να δώσεις 700-1200 για τηλέφωνο, το έχω κάνει και εγώ κάποιες φορές. Το να προσπαθείς όμως να δικαιολογήσεις αυτά τα λεφτά λέγοντας ότι οτιδήποτε άλλο είναι "σκουπιδοσυσκευές" και "Lada" είναι τραγικό. Το ότι κάνεις προσωπική επίθεση σε όποιον "φτωχομπινέ" τολμά να ασκεί κριτική στην apple (όχι μόνο σε αυτό το thread) είναι ακόμα πιο τραγικό. Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα ,δεν με αγγιζει το θεμα καν διοτι ειναι ανυπαρκτο στην δικη μου εμπειρια χρησης. Το τι εχεις κανει εσυ στα λογια επισης δεν του δινω καμμια απολυτως σημασια. Δεν κανω καμμια προσωπικη επιθεση,περιεγραψα την πραγματικοτητα . Την προσωπικη επιθεση με ανακριτικο υφος την κανατε εσεις , οι περισσοτεροι εκ των οποιων βγαλατε αλλη μια φορα το κομπλεξ σας για την apple οταν ως χρηστες δεν εχετε καν αντιστοιχη συσκευη κατα δηλωση σας, αλλα τεχνολογικα υποδυεστερες .Εσεις ειπατε "εγω δεν δινω πανω απο 200" εχω "300 ευρω συσκευη " ,"την κραταω 4-5 χρονια " κ.ο.κ. Δεν ειδα κανεναν κατοχο pixel 2 h' note να γραφει και να ασκει κριτικη ας ειναι και κακοπιστη οπως η δικη σας. Αλλα οταν εχεις τις παραπανω που κατ'εμε ειναι "σκουπιδοσυσκευες " ειναι παραλογο να κριτικαρεις κατ' αυτο τον τροπο οποιαδηποτε ναυαρχιδα πως θα το κανουμε ? Αυτο ειναι τραγικο και τιποτα αλλο .
HardwareZone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Nομιζω πως οι χρηστες android και ειδικοτερα αυτοι που γραφουν στο παρον τοπικ και που ειναι με συσκευες των 200 ευρω και ταλαιπωρουνται διοτι κατα βαση ειναι αθλιες συσκευες και τις κρατανε και απο 3 χρονια και πανω. Δεν θα επρεπε να μιλανε ετσι για μια premium συσκευη η οποια ακομα και το μικρο ποσοστο που θα αντιμετωπισει προβλημα οπως του θεματος ,η εμπειρια χρησης που εχουν ειναι απειρως καλυτερη απο την δικη τους . Υπαρχουν θεματα με "σκουπιδοσυσκευες" οπου εκει θα μπορεσουν να ανταλλαξουν τις εμπειριες τους ,εδω τι ακριβως κανουν ? Mε Lada κριτικη δεν μπορεις να κανεις ειναι ατοπο . Για κάτι τέτοιες αργές συσκευές λες ε ? ( για το iPhone 7 Plus στο συγκεκριμένο παράδειγμα ) https://youtu.be/85FikKelV_k?t=50s
Ntenteras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα ,δεν με αγγιζει το θεμα καν διοτι ειναι ανυπαρκτο στην δικη μου εμπειρια χρησης. Το τι εχεις κανει εσυ στα λογια επισης δεν του δινω καμμια απολυτως σημασια. Δεν κανω καμμια προσωπικη επιθεση,περιεγραψα την πραγματικοτητα . Την προσωπικη επιθεση με ανακριτικο υφος την κανατε εσεις , οι περισσοτεροι εκ των οποιων βγαλατε αλλη μια φορα το κομπλεξ σας για την apple οταν ως χρηστες δεν εχετε καν αντιστοιχη συσκευη κατα δηλωση σας, αλλα τεχνολογικα υποδυεστερες .Εσεις ειπατε "εγω δεν δινω πανω απο 200" εχω "300 ευρω συσκευη " ,"την κραταω 4-5 χρονια " κ.ο.κ. Δεν ειδα κανεναν κατοχο pixel 2 h' note να γραφει και να ασκει κριτικη ας ειναι και κακοπιστη οπως η δικη σας. Αλλα οταν εχεις τις παραπανω που κατ'εμε ειναι "σκουπιδοσυσκευες " ειναι παραλογο να κριτικαρεις κατ' αυτο τον τροπο οποιαδηποτε ναυαρχιδα πως θα το κανουμε ? Αυτο ειναι τραγικο και τιποτα αλλο . Δικαίωμα να σχολιάζει έχει ο καθένας ανεξαρτήτως συσκευής. Εσύ έχεις επίσης δικαίωμα να παίρνεις στα σοβαρά όποιον θέλεις. Δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς όρους όπως σκουπιδοσυσκευές γιατί απλά προσβάλεις του συνομιλητές σου και προσπαθείς να πυρπολήσεις την όποια προσπάθεια συζήτησης. Καλό θα ήταν τέτοιες συμπεριφορές να εκλείψουν από το φόρουμ. 1
HardwareZone Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δικαίωμα να σχολιάζει έχει ο καθένας ανεξαρτήτως συσκευής. Εσύ έχεις επίσης δικαίωμα να παίρνεις στα σοβαρά όποιον θέλεις. Δεν έχεις δικαίωμα να χρησιμοποιείς όρους όπως σκουπιδοσυσκευές γιατί απλά προσβάλεις του συνομιλητές σου και προσπαθείς να πυρπολήσεις την όποια προσπάθεια συζήτησης. Καλό θα ήταν τέτοιες συμπεριφορές να εκλείψουν από το φόρουμ. Μα τι λες τώρα. Ακόμα και οι συσκευές που είναι πιο γρήγορες από το θαυματουργό του iPhone, και αυτές σκουπιδοσυσκευές είναι. Οι καλές συσκευές είναι αυτές που θέλουν νέα μπαταρία κάθε 12 μήνες χρήσης.
papp0us Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Για κάτι τέτοιες αργές συσκευές λες ε ? ( για το iPhone 7 Plus στο συγκεκριμένο παράδειγμα ) https://youtu.be/85FikKelV_k?t=50s Όχι άλλα Speedtests παναγία μου, σταματήστε να τα βλέπετε και να τα μοιράζεστε ρε παιδιά, εκτός αν έτσι χρησιμοποιείτε το κινητό σας. Απο την άλλη, δε μπορώ να καταλάβω, τι έχει να κάνει η παπάρδα που έκανε η Apple, για οποιο λόγο το έκανε με το Android και το κάθε Android. Η Apple περιορίζει τις επιδόσεις του κινητού, οταν η μπαταρία που η ίδια έχει επιλέξει, σχεδιάσει, εγκαταστήσει, ρυθμίσει, αντί να πει στον χρήστη "απο εδώ και πέρα, υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Παρακαλώ αλλαξέ τη, αν θες να έχεις την συνηθισμένη σου εμπειρία χρήσης, ειδάλως θα αντιμετωπισεις ζητήματα τροφοδοσίας. " Το γεγονός οτι προσπαθείτε, όσοι προσπαθείτε τέλοςπάντων, να δικαιολογήσετε την κίνηση της, απλα να "κοψει" το κινητό, χωρίς καμία ειδοποίηση, χωρίς καμία αναφορά στο Manual οτι κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί, χωρίς καμία ένδειξη οτι συμβαίνει, και το λόγο που συμβαίνει, με αφήνει για μια ακόμα φορά κατάπληκτο. Πάλι δηλαδή κατα την άποψη σας δεν έκανε τίποτα το κατακριτέο; Αν πραγματικό το πιστεύετε, πάσο, δεν υπάρχει και πολλά που μπορεί να κάνει η συζήτηση στην περίπτωση σας. Επίσης επαναλαμβάνω, το Android, με ολα του τα κακα, δε δικαιολογεί στον χιλιοστό την κίνηση της Apple. Τι σας ενδιαφέρει το πρόβλημα που θα έχει ο X Samsung, η ο Ψ HTC user, οταν δεν βλέπετε αυτό που συμβαίνει μπροστά σας; Για να πείτε οτι έχεις και ο άλλος πρόβλημα; Πως θα διορθώσει κάτι τέτοιο το δικό σας. PS. Στο Update, οταν βάζουμε κάποιον στο Ignore List, βάλτε το να μην εμφανίζονται τα μηνύματα του, ούτε στις παραθέσεις. Κρίμα να χαλάμε τα νεύρα μας με τον κάθε τυχάρπαστο , να μην πω τιποτα πιο βαρύ, οταν έχουμε την ψυχραιμία να τον βάλουμε στο Ignore, μπας και κρατάμε το επίπεδο.
aneurysm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Nομιζω πως οι χρηστες android και ειδικοτερα αυτοι που γραφουν στο παρον τοπικ και που ειναι με συσκευες των 200 ευρω και ταλαιπωρουνται διοτι κατα βαση ειναι αθλιες συσκευες και τις κρατανε και απο 3 χρονια και πανω. Δεν θα επρεπε να μιλανε ετσι για μια premium συσκευη η οποια ακομα και το μικρο ποσοστο που θα αντιμετωπισει προβλημα οπως του θεματος ,η εμπειρια χρησης που εχουν ειναι απειρως καλυτερη απο την δικη τους . Υπαρχουν θεματα με "σκουπιδοσυσκευες" οπου εκει θα μπορεσουν να ανταλλαξουν τις εμπειριες τους ,εδω τι ακριβως κανουν ? Mε Lada κριτικη δεν μπορεις να κανεις ειναι ατοπο . Κλαίω...
Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Κλαίω... Και εγω αν ειχα συσκευη σαν την δικη σου θα εκλαιγα .
aneurysm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 IPhone έχω. Και μάλιστα 2, πληρωμένα από την εταιρία. Έλα να κλάψουμε παρέα τοτενες... Θα κεράσω και παουερμπανκ...
Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 IPhone έχω. Έλα να κλάψουμε παρέα τοτενες... Σιγουρα.
aneurysm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σιγα τα χρήματα που κοστιζει ένα κινητο ρε λεβεντη. Κινητο είναι, όχι διαμέρισμα στο κεντρο της Νεας Υορκης.. 2
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Σιγα τα χρήματα που κοστιζει ένα κινητο ρε λεβεντη. Κινητο είναι, όχι διαμέρισμα στο κεντρο της Νεας Υορκης.. Σωστά ας είναι καλά ορισμένοι fanboys large να τα σκάνε στην Apple (και την κάθε Apple). Γιατί όταν ένα κινητό κοστίζει 2+ μισθούς των περισσοτέρων, δε θεωρώ οφελιμο τον καταναλωτισμό και την largeίλα μερικών... 1
aneurysm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Άλλο αυτό και εχεις δίκιο. Ποσο μάλλον το να θεωρείς ότι εισαι ανωτερος από την μάζα επειδή εχεις την δυνατότητα, το ψώνιο, την ανάγκη να ξεχωρίζεις μεσω ενός κομματιου γυαλιού.. Εκει είναι παθολογική κατασταση και χρίζει ψυχολόγου. . Αλλα μπροστα σε ένα σπίτι, το κόστος του κινητού είναι μηδαμινό. Ασχέτως αν εγώ η ο κάθε λογικός ανθρωπος δεν θα τα έσκαγε ποτέ κάθε χρόνο για ένα τετοιο κινητο. 3
Ntenteras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Και εγω αν ειχα συσκευη σαν την δικη σου θα εκλαιγα . Δεν κανω καμμια προσωπικη επιθεση,περιεγραψα την πραγματικοτητα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα