crashnburn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 με μια καλη θηκη κ ενα tempered glass μπορεις να κρατησεις ενα κινητο για πολλα χρονια αν σε ικανοποιει απο πλευρας αποδοσης 3
leo066 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι πρόβλημα είχαν τα τηλέφωνα; Έκλειναν ξαφνικά ενώ είχαν αρκετή μπαταρία
kifinas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 καταρχας ειναι φυσιολογικο το να εχεις διαφορετικες μετρησεις αν εκανες συνεχομενα test λογω του επιπεδου θερμοκρασιας που αναπτυσει η συσκευη στα ζορια ,ΟΛΑ ριχνουν ταχυτητα οταν ζεσταθουν οχι το low power mode ειναι αλλο πραγμα ,υπαρχει κ στο android κ στα windows phone k μαλιστα με αυτοματισμο του στυλ με το που πεσει η φορτιση κατω απο 20% (η οτι επιλεξεις εσυ) μπες αυτοματα σε low power mode (το σηματακι της μπαταριας γινεται πορτοκαλι για να ξερεις γιατι σερνεσαι ξργω) εδω μιλαμε το να προσπαθει να διατηρει την αυτονομια ριχνοντας τις επιδοσεις (η οχι) κ δυναμικα ανιχνευοντας την δυνατοτητα αποθηκευσης ενεργειας που εχει η μπαταρια αναλογως της φθορα της Μπα, το δεύτερο τεστ στο iPhone ήταν με χρονική διαφορά και ενδιάμεσα με σβηστή οθόνη. Και ποτέ δεν μου ξαναμέτρησε τόσο ψηλά. Το low power mode κάνει το ίδιο πράγμα με διαφορετικό trigger. Ίσως λοιπόν να μην δουλεύει σωστά ή να μην έχουμε όλη την πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του αρχικού ποστ παραμένει υπόθεση.
Retromaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Αφού το ανακοίνωσε όταν έκανε την διόρθωση. Δηλαδή όταν αγοράζεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο και στην αρχή πάει με 200 έχεις την απαίτηση μετά από 10 χρόνια να πηγαίνει με 200 χωρίς να του έχεις κάνει ούτε ένα σέρβις; Πόσο άκυρο και άσχετο παραλληλισμό. Μόνο οπαδός apple, μπορεί να το κάνει... Εύγε... 2
crashnburn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πάει έτσι. Όσο μειώνεται η χωρητικότητα της μπαταρίας αδυνατεί να δώσει τα ίδια αμπέρ που έδινε στην αρχή και άμα τραβήξεις τα ίδια αμπέρ η τάση πέφτει κάτω από το όριο που χρειάζεται το κινητό με αποτέλεσμα να κλείνει. Επίσης όσο φθείρεται η μπαταρία η εσωτερική της αντίσταση αυξάνεται και όταν τραβάς ρεύμα ζεσταίνεται περισσότερο. Δεν μπορείς να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις σε ρεύμα από μία καινούργια μπαταρία και τις ίδιες από μία φθαρμένη. Έχει παραπονεθεί κανένας κάτοχος 6s ότι του σέρνεται το κινητό; τι ειναι ρε φιλε κινητηρας αυτοκινητου για να θελει αμπερ να ξεκινησει? στο android γιατι δεν συμβαινει στις τοσες χιλιαδες συσκευες που κυκλοφορουν? αν η μπαταρια δεν μπορει να τροφοδοτησει επαρκως την συσκευη μετα απο καποια χρηση σημαινει οτι σας βαζουν πολυ μαπα μπαταριες κ το καμουφλαρουν ριχνοντας επιδοσεις ποσο ξεφτιλες δλδ ,premium συσκευες κ service, my ass τους δικαιολογειτε κ απο πανω μωρε καλα σας κανουν ξαναλεω 2
logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 καλά και σε android Μπορεί να έχεις θέματα από ξεψυχισμένη μπαταρία και σοβαρά μάλιστα (επανεκκινήσεις bootloops..)
Retromaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Έχει παραπονεθεί κανένας κάτοχος 6s ότι του σέρνεται το κινητό; Πάρα πολλοί. Έχεις πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει; Αν όχι, κάνε ένα κόπο, διάβασε το άρθρο και τα ποστς και θα δεις κατόχους πριν και μετά την αλλαγή της μπαταρίας, τι διαφορά είχαν..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πάρα πολλοί. Έχεις πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει; Αν όχι, κάνε ένα κόπο, διάβασε το άρθρο και τα ποστς και θα δεις κατόχους πριν και μετά την αλλαγή της μπαταρίας, τι διαφορά είχαν.. Πόσοι όμως? 5%, 30%, 50%, όλοι? Γιατί φαντάζομαι πως αυτό το ποσοστό θα καθορίσει το αν μιλάμε για κάτι πολύ σημαντικό ή όχι.
crashnburn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 καλά και σε android Μπορεί να έχεις θέματα από ξεψυχισμένη μπαταρία και σοβαρά μάλιστα (επανεκκινήσεις bootloops..) εμενα δεν μου εχει τυχει σε κανενα android ακομα κ κατι παμπαλαια που εχω μιλαμε για 6 χρονια+ edit εχω zte φτηνιαρικο με android 2.1 ,8ετια + k μπαταρια που με χρηση κραταει μιση ωρα αλλα reboot η αλλα τετοια δεν κανει να αδειαζει η μπαταρια γρηγορα ναι ,οχι να μην επαρκει για την συσκευη ομως κ σιγουρα οχι μετα απο 2 η 3 χρονια ξργω κ σε τοσο ακριβες συσκευες
logistoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ούτε σε εμένα υπήρξε καθολικό φαινόμενο αλλά σε ναυαρχίδα lg πχ μου συνέβη να έχω τρελά ζητήματα μέχρι που άλλαξα μπαταρία, αλλά τουλάχιστον ήταν και φθηνή και γρήγορη υπόθεση
crashnburn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ούτε σε εμένα υπήρξε καθολικό φαινόμενο αλλά σε ναυαρχίδα lg πχ μου συνέβη να έχω τρελά ζητήματα μέχρι που άλλαξα μπαταρία, αλλά τουλάχιστον ήταν και φθηνή και γρήγορη υπόθεση μην εισαι σιγουρος οτι ηταν θεμα μπαταριας ,τα lg ειναι γνωστα για τα bootloops κλπ
Retromaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 μην εισαι σιγουρος οτι ηταν θεμα μπαταριας ,τα lg ειναι γνωστα για τα bootloops κλπ Καλά, αν άλλαξε μπαταρία και διορθώθηκε, τότε ήταν μπαταρία. Όντως όμως τα lg ήταν πολύ γνωστά για τα bootloops.
kilias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Είναι απλά απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει, iPhone 6 128 3ετίας το άλλαξα γιατί μετά το update σερνόταν. Πολύ ευχαρίστως να το δεχόμουν αν με είχε ενημερώσει 'ξέρετε κύριε από εδώ και πέρα για τους χ ψ λόγους αλλάζουμε την διαχείριση της cpu, αν θέλετε εργοστασιακές επιδόσεις αλλάξτε μπαταρία' (για τιμή δεν το συζητώ, επιλογή μου είναι να έχω iPhone...θα περιμένω και τις ανάλογες τιμές). Αν δεν με βόλευε στην χρήση το IOS θα είχα φύγει με τις μπάντες, δυστυχώς όμως όσες φορές έχω δουλέψει Andriod δεν μου άρεσε. 1
Cygnus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Το δικό μου iPhone 7 ενός έτους την ονομαστική του CPU frequency την κρατάει μέχρι το 80% μπαταρία στην καλύτερη. Μετά πέφτει στα 1.6 GHz και στα 1.3 GHz. Ξενέρωμα μεγάλο. Τίποτε άλλο.
nickelodeon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω την λογική κάποιος καταναλωτής να υπερασπίζεται την εταιρία που τον εξαπατεί. 1. Κάνει throttling? ΝΑΙ 2. Το κάνει κρυφά? ΝΑΙ 3. Το κάνει και σε σχετικά καινούρια μοντέλα όπως το iPhone 7? ΝΑΙ 4. Υπάρχουν αποδείξεις? ΝΑΙ Το κουτόχορτο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, η αποκλειστική δίαιτα με κουτόχορτο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην υγεία. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα