Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά,

Δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος να σχολιάσω για τις επιδόσεις των προϊόντων του άρθρου που "επηρεάζονται" από τις επόμενες εκδόσεις λογισμικού, αλλά θα σταθώ στην πρακτική αυτή καθ' αυτή και στην μεθοδολογία με την οποία η εταιρία επιλέγει να την περάσει.

Ο σ'γχωρεμένος είχε σαν όραμα να έχει την απόλυτη ποιότητα παντρεμένη με την τεχνολογική υπεροχή (ταχύτητα, αξιοπιστία, ευκολία, εργονομία κλπ). Με αυτούς τους δύο πυλώνες στο μυαλό του άφηνε πάντα ικανοποιημένους τους πελάτες της εταιρίας και έμμεσα με τις πωλήσεις και τους μετόχους.

Τώρα δυστυχώς οι προτεραιότητες αυτές, όχι μόνον έχουν ατονίσει, αλλά δυστυχώς κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν υπάρχουν. Και προσπαθώντας να φέρουν το μέγιστο δυνατό κέρδος στους μετόχους, είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν κάποια αποδεκτά επίπεδα ποιότητας καινοτομίας ταχύτητας κλπ

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή 3-4 χρόνια να κρατήσεις ένα κινητό θεωρείται πολύς καιρός; Τι άλλο θα ακούσουμε!

Δεν είναι??? Τι είναι ...αυτοκίνητα? 

Αυτά που γίνονται στην Apple τα τελευταία χρόνια θα τα έβλεπε ο συγχωρεμένος και θα έφευγε από μόνος του.Έχουν καβαλήσει άσχημα το καλάμι και δε λένε να χαλαρώσουν γιατί ακόμα και να με πείσετε ότι ήταν θέμα μόνο μπαταρίας στα 6S το άρθρο μιλάει και για τα 7αρια με την 11.2 που πέφτει η απόδοση. Λες και το ξερα και έχω μείνει στην 10.3.3. Κάποια στιγμή πρέπει να φάνε ένα καλό στραπάτσο να ξεκαβαλήσουν και να έρθουν στα ίσια τους, τόσο για τα προϊόντα καθεαυτά όσο και για τις τιμές τους. 

Αν ισχύουν όσα έχουν παρατηρηθεί εως τώρα (γιατί μην ξεχνάμε πως η Apple δεν το επιβεβαίωσε ποτέ), ένα 7  δεν θα έχει θέμα με το 11.2, παρά μόνο αν έχει πρόβλημα η απόδοση της μπαταρίας του.

• Like 2
Δημοσ.

ειναι απαραδεκτο να μειωνει εν αγνοια μας τις εποδοσεις της συσκευης στο βωμο της 'καλυτερης' αυτονομιας (εν τελη της κερδοσκοπιας της).

θα ηταν πιο τιμιο να το αφηνε στον χρηστη, η τελος παντων να τον ενημερωνε. Και στην τελικη, προτιμουσα να μην σερνεται και να κρατα 12 ωρες, παρα να σερνεται και να κρατα 15. Γιατι στην τελικη, κι εχοντας διαφορα iphones απο το 2011 και μετα, μπορω να πω με σιγουρια πως ολα (πλην των plus ) εχουν σαπιες μπαταριες σε διαρκεια-αυτονομια.

• Like 1
Δημοσ.

θα κάνω δοκιμή πάντως στο iPhone 4 που πραγματικά κ*λοσέρνεται... βέβαια τις μηλοεφαρμογές τις τρέχει μια χαρά γρήγορα!!! (μουσική, podcast, sms, email, κτλ)...

Δημοσ.

Παιδιά το έγραψα και σε άλλο thread αλλά αυτό είναι το πιο on topic.

Βούηξε ο τόπος εδώ και 10 μερες, και επειδή το iPhone 6 Plus μου σερνόταν, το μελέτησα πολύ το θέμα. Και όντως, η Apple ρίχνει τον χρονισμό της CPU όταν είναι φθαρμένη η μπαταρία (δεν μιλάω για χαμηλή φόρτιση αλλά για μείωση της χωρητικότητας).

Και το επιβεβαίωσα.

Έκανα τις μετρήσεις μου, πήγα και άλλαξα μπαταρία, και το κινητό απογειώθηκε. Σαν να αγόρασα νέο.

Με την παλιά μπαταρία, ο χρονισμός ήταν στα 600Mhz (και στα 839 αν το συνέδεα με φορτιστή), και μόλις έβαλα νεα μπαταρία, ο χρονισμός πήγε πάλι στα 1400Mhz (ακόμη και με 10% μπαταρία επαναλαμβάνω).

Δείτε τις μετρήσεις: http://jmp.sh/HyNC9fs

_8YIJqiZYbvBTbvkqDvJgp7_xJEPVUwMfT6wnpCa

Εντελώς απαράδεκτη η Apple, και πυροβολεί τα πόδια της. Θα μπορούσε να βγαζει μια ενδειξη ότι η μπαταρία είναι φθαρμένη και μια πρόταση να ρίξεις μονο σου τον χρονισμο (όπως το Low Power mode), και να μην το κάνει μονη της.

Θα πήγαινες να αλλάξεις μπαταρία και τέλος. Κανένας δεν θα την κατηγορούσε. Τώρα απλώς επιτρέπει τις θεωρίες συνομωσίας, ότι το κάνει για να αλλάξεις κινητό.
Μεγάλο λάθος νομίζω.

Το καλό είναι ότι πήρα καινούριο κινητό :-)

ΥΓ. η μπαταρία μου ήταν 2.5 ετών και είχε κάνει κάπου 850 κύκλους φόρτισης, ενώ είχε πέσει στα 2.100 MAh

• Like 11
Δημοσ.

Όχι τυροπιτακια κατεψυγμενα με ημερομηνια ληξης...Ελπιζω να τρολλαρεις boy

• Like 2
Δημοσ.

και για τα αυτοκίνητα πολλά είναι αυτά τα χρόνια για κάποιους

τεσπά, αυτό είναι το γιγάντιο fail των unibody συσκευών που πλέον είναι και το στάνταρ, αντί να μπορείς να αλλάξεις μόνος σου μπαταρία με 20 το πολύ ευρώ μπαίνεις στη διαδικασία η συσκευή σου να γίνεται χρέπι και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα 

η apple βέβαια σε αυτό είναι πρωτοπόρος για ενόητους λόγους, αλλά ακολούθησαν και τα λοιπά πρόβατα 

Δημοσ.
Παιδιά το έγραψα και σε άλλο thread αλλά αυτό είναι το πιο on topic.

Βούηξε ο τόπος εδώ και 10 μερες, και επειδή το iPhone 6 Plus μου σερνόταν, το μελέτησα πολύ το θέμα. Και όντως, η Apple ρίχνει τον χρονισμό της CPU όταν είναι φθαρμένη η μπαταρία (δεν μιλάω για χαμηλή φόρτιση αλλά για μείωση της χωρητικότητας).

Και το επιβεβαίωσα.

Έκανα τις μετρήσεις μου, πήγα και άλλαξα μπαταρία, και το κινητό απογειώθηκε. Σαν να αγόρασα νέο.

Με την παλιά μπαταρία, ο χρονισμός ήταν στα 600Mhz (και στα 839 αν το συνέδεα με φορτιστή), και μόλις έβαλα νεα μπαταρία, ο χρονισμός πήγε πάλι στα 1400Mhz (ακόμη και με 10% μπαταρία επαναλαμβάνω).

Δείτε τις μετρήσεις: http://jmp.sh/HyNC9fs

_8YIJqiZYbvBTbvkqDvJgp7_xJEPVUwMfT6wnpCa

Εντελώς απαράδεκτη η Apple, και πυροβολεί τα πόδια της. Θα μπορούσε να βγαζει μια ενδειξη ότι η μπαταρία είναι φθαρμένη και μια πρόταση να ρίξεις μονο σου τον χρονισμο (όπως το Low Power mode), και να μην το κάνει μονη της.

Θα πήγαινες να αλλάξεις μπαταρία και τέλος. Κανένας δεν θα την κατηγορούσε. Τώρα απλώς επιτρέπει τις θεωρίες συνομωσίας, ότι το κάνει για να αλλάξεις κινητό.

Μεγάλο λάθος νομίζω.

Το καλό είναι ότι πήρα καινούριο κινητό :-)

ΥΓ. η μπαταρία μου ήταν 2.5 ετών και είχε κάνει κάπου 850 κύκλους φόρτισης, ενώ είχε πέσει στα 2.100 MAh

τι να κάνεις να ρίξεις τον χρονισμό εδώ δεν σε αφήνει να στείλεις με μπλουτουθ αρχεία εικόνες τραγουδια

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι τυροπιτακια κατεψυγμενα με ημερομηνια ληξης...Ελπιζω να τρολλαρεις boy

Καθόλου!  :)

Μια συσκευή μετά από 3-4 χρόνια που την κουβαλάς συνεχώς μαζί σου καθημερινά, για τα δικά μου γούστα είναι εντελώς άχρηστη και δεν επιθυμώ να την πιάνω στα χέρια μου. Ακόμη κι αν είσαι παρανοϊκός και την προσέχεις σαν τα μάτια σου, θα έχεις πάλι θέμα με το software κλπ... 

• Like 1
Δημοσ.

θα κάνω δοκιμή πάντως στο iPhone 4 που πραγματικά κ*λοσέρνεται... βέβαια τις μηλοεφαρμογές τις τρέχει μια χαρά γρήγορα!!! (μουσική, podcast, sms, email, κτλ)...

iPhone 6 και πανω επηρεαζει το συκκεκριμενο update.στο

5ς για παραδειγμα που τρεχει το τελευταιο ιος δεν πεφτει ο χρονισμος οσο παλια και αν ειναι η μπαταρια.

Δημοσ.

Όχι τυροπιτακια κατεψυγμενα με ημερομηνια ληξης

when it's time, you have to let it go

post-444272-0-48462600-1513692327_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν έχει αρχίσει να παρουσιάζεται το CPU throttling στο iPhone 7 μιλάμε για συσκευές 15 μηνών ίσως και νεότερες. Βέβαια όπως είπε και ο billdanos αν κάνεις χαλαρή χρήση δεν φθείρεται η μπαταρία σου τόσο γρήγορα, ως γνωστόν όμως η πλειοψηφία των χρηστών iPhone τα περνούν για να κάνουν 4K rendering επομένως τα νέα είναι ανησυχητικά, για τους ελάχιστους που χρησιμοποιείτε την συσκευή σας για fb, YouTube και τηλεφωνικές συνομιλίες μην ανησυχείτε δεν θα πάρετε χαμπάρι ότι έχει γίνει CPU throttling στην συσκευή σας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...