v.sarantakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους Εδώ και μερικές ημέρες το PC μου παρουσιάζει το παρακάτω πρόβλημα. Κάνει κανονικά εκκίνηση και μετά από 5 λεπτά παγώνει και δεν ανταποκρίνεται. Το κλείνω πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο εκκίνησης Κάνω κανονικά πάλι εκκίνηση και δεν ξαναπαγώνει. Δεν το έχω δοκιμάσει μέσα στην ημέρα για να δω αν το κάνει ξανά αλλά όσες επανεκκινήσεις και να κάνω την πρώτη φορά δεν ξαναπαγώνει. Έχω τρέξει διαγνωστικό για τις μνήμες και είναι οκ έχω βάλει στο power να μην κλείνει ποτέ ούτε USB ούτε οθόνες Έχω ενημερώσει drivers σε ασύρματο πληκτρολόγιο - ποντίκι και κάρτα γραφικών. ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Να θεωρήσω ότι λέγοντας PC αναφέρεσαι σε desktop. Δώσε χαρακτηριστικά και λειτουργικό και εάν το πέρασες εσύ ή ήταν προεγκατεστημένο. Αν έχεις 10άρια δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast startup. https://www.windowscentral.com/how-disable-windows-10-fast-startup
kinhthra Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 αν μπαίνεις σε safe mode έχεις το ίδιο πρόβλημα;
Αντώνης Σκό Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Είχα τέτοιο θέμα παλιότερα επειδή το τροφοδοτικό μου ηταν μικρό και η κάρτα ζητούσε μεγαλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα