Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi6 vs Xiaomi Mi Note 3

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν αναφέρομαι σε μέτρια χρήση αναφέρομαι στο θέμα cpu. Σε όλα τα άλλα εκτός από επεξεργαστή και μέγεθος οθόνης είναι ίδια. Ξαναλέω δεν θέλω να μου βρείτε οποιοδήποτε κινητό. ανάμεσα σε αυτά τα 2 για την χρήση εφαρμογών που προανέφερα αν πιστεύετε ότι το mi6 θα έχει εμφανής διάφορες με το note 3 ή το note 3 θα με βγάλει για 2 χρονιά χωρίς κολλήματα και δεν θα χρειαστεί να πετάξω 100 ευρώ και να μην καταλάβω ποτέ μου διάφορα επεξεργαστών στο μάτι αλλά μόνο στο antutu και να χαίρομαι μόνος μου. 

Ε αυτό λέμε να μην πετάξεις όχι 100 αλλά 200 ευρώ.

Και το νοτε 4 να πάρεις δε θα καταλάβεις διαφορά στο μάτι στη χρήση που θες.

Δημοσ.

Ε αυτό λέμε να μην πετάξεις όχι 100 αλλά 200 ευρώ.

Και το νοτε 4 να πάρεις δε θα καταλάβεις διαφορά στο μάτι στη χρήση που θες.

επειδή θέλω τις πιο καινούργιες τεχνολογίες όπως usb c quickcharge 3 bluetooth 5 κτλ... συν τρελά καλύτερες κάμερες και ο αισθητήρας να είναι μπροστά, κατέληξα σε αυτά τα 2. από κει πέρα όμως δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάω στο μι6 η στο νοτε 3. και σε αυτό θέλω την βοήθεια σας. 

Δημοσ.

Και τα δύο κινητά είναι πολύ καλά στην κατηγορία τους. Το Mi6 είναι ναυαρχίδα, το Mi Note 3 είναι top mid range πια κινητό. Διετία λογικά θα σε βγάλουν και τα δύο, ίσως πιο πολύ το Mi6. Πάντως εάν δεν το βιάζεσε, διάβαζα σήμερα το πρωί για το Mi7 εδώσ' ένα άλλο ξένο site, που θα είναι λίγο πιο πάνω από το Mi6 τώρα και φυσικά μιλάμε για φοβερό κινητό βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής και είδα εκεί. Οπότε σκέψου το....

Δημοσ.

Ακριβώς οπως τα είπε ο απο πανω. Ναυαρχιδα vs top mid ranger. Ελάχιστες διαφορες. Ο 660 ειναι παρα πολυ καλος. Πήγαινε στο mi note 3 που εχει μεγσλυτερη οθονη και ειναι φθηνοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...