Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στο xiaomi Mi6 και στο xiaomi mi note 3. ξέρω ότι έχουν τεράστιες διαφορές στους επεξεργαστές καθώς και στο μέγεθος της οθόνης αλλά έχουν και μεγάλη διαφορά στην τιμή. Συγκεκριμένα με κουπονάκι από banggood το mi6 το βρίσκω κοντά στα 320€ ενώ το note 3 στα 245€. Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι μέτρια. youtube, κάνα facebook, κάνα instagram, να κρατάει η μπαταριά του μια μέρα τουλάχιστον και να με βγάλει 2 χρόνια ασπροπρόσωπο χωρίς κολλήματα και όταν το βαρεθώ και να το αλλάξω. Απλά επειδή η διαφορά στην τιμή δεν είναι 5 και 10 ευρώ, ήθελα να μου πείτε αν αξίζει το mi6 όντως τα παραπάνω λεφτά για την μέτρια χρήση που θα του κάνω εγώ, και αν θα δω διαφορές με το μάτι. Είμαι κάτοχος Huawei p8 lite. Ευχαριστώ πολύ.
ziaba Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 και τα 2 είναι πολύ καλές συσκευές οποίο και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος η διαφορά είναι στον επεξεργαστή που και στο mi note είναι πιο αδύναμος και οθόνη ελάχιστα μεγαλύτερη πάντως από ρ8 λιτε που έχεις οποίο και να πάρεις θα σου φανεί πυραύλους
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείται το mi6 δαγκωτό. Καταρχήν το Mi note 3 είναι στην μεσαία κατηγορία ενώ το Mi6 στις ναυαρχίδες. Οτι και να πάρεις πάντως με σχέση το P8 δεν συγκρίνονται.
turbat0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στο xiaomi Mi6 και στο xiaomi mi note 3. ξέρω ότι έχουν τεράστιες διαφορές στους επεξεργαστές καθώς και στο μέγεθος της οθόνης αλλά έχουν και μεγάλη διαφορά στην τιμή. Συγκεκριμένα με κουπονάκι από banggood το mi6 το βρίσκω κοντά στα 320€ ενώ το note 3 στα 245€. Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι μέτρια. youtube, κάνα facebook, κάνα instagram, να κρατάει η μπαταριά του μια μέρα τουλάχιστον και να με βγάλει 2 χρόνια ασπροπρόσωπο χωρίς κολλήματα και όταν το βαρεθώ και να το αλλάξω. Απλά επειδή η διαφορά στην τιμή δεν είναι 5 και 10 ευρώ, ήθελα να μου πείτε αν αξίζει το mi6 όντως τα παραπάνω λεφτά για την μέτρια χρήση που θα του κάνω εγώ, και αν θα δω διαφορές με το μάτι. Είμαι κάτοχος Huawei p8 lite. Ευχαριστώ πολύ. Ωπ φίλε, για βάλε αν έχεις εύκαιρο λινκ με τα κουπόνια να μην τα ψάχνω. Ευχαριστώ.
newsformobiles Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Για το Mi6 δεν νομίζω να υπάρχει κουπόνι στο Banggood. Για το Mi note 3 έχει εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το ξέρω ότι το mi6 είναι πύραυλος. Το θέμα μου είναι το vfm. Δηλαδή για την χρήση που θα κάνω. αν αξίζουν 100 ευρώ παραπάνω για το mi6. Έχω ακούσει ότι ο 835 δεν λειτουργεί στο μαξ και πως έχουν βγει λίγες εφαρμογές που φαίνεται στο μάτι η διάφορα. από kimovil.com είναι τα κουπόνια. πατήστε τα κινητά στην αναζήτηση και θα βρείτε
newsformobiles Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το ξέρω ότι το mi6 είναι πύραυλος. Το θέμα μου είναι το vfm. Δηλαδή για την χρήση που θα κάνω. αν αξίζουν 100 ευρώ παραπάνω για το mi6. Έχω ακούσει ότι ο 835 δεν λειτουργεί στο μαξ και πως έχουν βγει λίγες εφαρμογές που φαίνεται στο μάτι η διάφορα. από kimovil.com είναι τα κουπόνια. πατήστε τα κινητά στην αναζήτηση και θα βρείτεΣτο kimovil έχει δύο κουπόνια από Gearbest, που διαβάζω ότι δεν έχει Priority πάλι, οπότε μην το ρισκάρεις...
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το ξέρω ότι το mi6 είναι πύραυλος. Το θέμα μου είναι το vfm. Δηλαδή για την χρήση που θα κάνω. αν αξίζουν 100 ευρώ παραπάνω για το mi6. Έχω ακούσει ότι ο 835 δεν λειτουργεί στο μαξ και πως έχουν βγει λίγες εφαρμογές που φαίνεται στο μάτι η διάφορα. από kimovil.com είναι τα κουπόνια. πατήστε τα κινητά στην αναζήτηση και θα βρείτεΩραία γιατί τότε δεν παίρνεις το redmi note 4 από Ελλάδα στα 190€ περίπου και να είσαι κομπλέ μίας και θέλεις απλή χρήση.Ορίστε και με 4gb ram/64 gb rom http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=373
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Στο kimovil έχει δύο κουπόνια από Gearbest, που διαβάζω ότι δεν έχει Priority πάλι, οπότε μην το ρισκάρεις... Δυστυχώς πρέπει να βγήκε το κουπόνι από banggood. πριν μια ώρα το κοίταξα και υπήρχε... Ωραία γιατί τότε δεν παίρνεις το redmi note 4 από Ελλάδα στα 180€ περίπου και να είσαι κομπλέ μίας και θέλεις απλή χρήση. Γιατί μου αρέσουν σε εμφάνιση τα παραπάνω κινητά συν ότι έχουν τρελά καλύτερες κάμερες, usb c, bluetooth 5, quickcharge 3 και ένα δικό μου κόλλημα ότι θέλω ο αισθητήρας αποτυπωμάτων να είναι μπροστά.
turbat0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Για τηn απλή χρήση που θες πάρε το redmi note 4 global με κουπόνι στα 125ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ανάμεσα σε αυτά τα δυο θέλω γνώμες. ευχαριστώ για τις προτάσεις άλλα έχω και εγώ τα κολλήματα μου σαν άνθρωπος χαχα
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς πρέπει να βγήκε το κουπόνι από banggood. πριν μια ώρα το κοίταξα και υπήρχε... Γιατί μου αρέσουν σε εμφάνιση τα παραπάνω κινητά συν ότι έχουν τρελά καλύτερες κάμερες, usb c, bluetooth 5, quickcharge 3 και ένα δικό μου κόλλημα ότι θέλω ο αισθητήρας αποτυπωμάτων να είναι μπροστά. Μεγάλε αυτά δεν είναι απλή χρήση που λες.Για μένα το Mi6 ή συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς για να δούμε τι θες επιτέλους.
s2117 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα πήγαινα στη θέση σου με mi note 3, μα από ότι είδα ούτε το ΜΙ6 ούτε το ΝΟΤΕ 3 έχει την 800άρα μπάντα... Με απλή χρήση δε θα δεις διαφορά νομίζω, και ποιότητα κάμερας πρέπει να είναι αντίστοιχη και στα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Όταν αναφέρομαι σε μέτρια χρήση αναφέρομαι στο θέμα cpu. Σε όλα τα άλλα εκτός από επεξεργαστή και μέγεθος οθόνης είναι ίδια. Ξαναλέω δεν θέλω να μου βρείτε οποιοδήποτε κινητό. ανάμεσα σε αυτά τα 2 για την χρήση εφαρμογών που προανέφερα αν πιστεύετε ότι το mi6 θα έχει εμφανής διάφορες με το note 3 ή το note 3 θα με βγάλει για 2 χρονιά χωρίς κολλήματα και δεν θα χρειαστεί να πετάξω 100 ευρώ και να μην καταλάβω ποτέ μου διάφορα επεξεργαστών στο μάτι αλλά μόνο στο antutu και να χαίρομαι μόνος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα