DTsuras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σε ολους, Τετοια εποχη περσι, εκανα ανανεωση συμβολαιου στη cyta για εναν χρονο. Πριν περιπου 15 μερες, με πηραν απο vodafone για να αλλαξω παροχο μιας και τελειωνει το συμβολαιο. Περνω σημερα στην cyta να μαθω ακριβως ποτε τελειωνει το συμβολαιο και μου λενε σε 22/12/2018.. Τους λεω πως καποιο λαθος θα εχει γινει..εγω το εκανα για ενα χρονο..μου λενε ετσι γραφει στο συστημα και πως τα πακετα αυτα ειναι για ενα χρονο..και της λεω δεν ξερω τι γραφει, εμενα τοτε μου ειπαν εναν χρονο.(το συμβολαιο εγινε τηλεφωνικα) Μου ειπαν οτι θα προωθησουν στο τμημα παραπονων και θα με ενημερωσουν σε 2-3 εργασιμες αλλα το συμβολαιο μου στην vodafone ξεκιναει στις 22 του μηνα! Πως γινεται να μου λενε 1 χρονο και τωρα να γινει 2 χρονια;; και πως η vodafone ηξερε ποτε τελειωνει το συμβολαιο μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πέρσι 2016, λες για 2019, 3 χρόνια όχι 2...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι οτι το σχεδόν ολα τα συμβόλαια ειναι 2 χρόνια.Τώρα αν κάνατε κάποια άλλη συμφωνία και υπαρχει και τηλεφωνικα τοτε εισαι καλλυμενος
DTsuras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Οταν πηρα σημερα τηλ μου λενε οτι ειναι δυο χρονια αλλα θα μπορουσα να ορκιστω οτι ηταν 1 χρονος διοτι μου ειχε κανει εντυπωση οτι ειναι μονο ενας.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ασε τι σου λενε αυτοι,αυτοι μπροουν να σου πουν και 4.Ας σου στειλουν το συμβολαιο,και αν δεν εχεις υπογραψει λογω τηλεφωνου (αν και νμζ οτι πας σε καταστημα και υποραφεις ειδικα αν μιλαμε για το πρωτο συμβολαιο σε μια εταιρια) ας σου στειλουν τις τηλεφωνικες κλησεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 http://www.infocom.gr/2017/12/19/dyo-gia-cyta-den-anoigoun-amesos-desmeftikes-prosfores/42183/ Λίγο τυχερός να είσαι, παίζει να την πάρει η Vodafone. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αμα την παρει η WInd και σας δωθει ευκαρια...ΤΡΕΧΤΕ
DTsuras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ασε τι σου λενε αυτοι,αυτοι μπροουν να σου πουν και 4.Ας σου στειλουν το συμβολαιο,και αν δεν εχεις υπογραψει λογω τηλεφωνου (αν και νμζ οτι πας σε καταστημα και υποραφεις ειδικα αν μιλαμε για το πρωτο συμβολαιο σε μια εταιρια) ας σου στειλουν τις τηλεφωνικες κλησεις. Θα μου τηλεφωνισουν σε 2-3 εργασιμες μερες για να μου πουνε τι "ακουσαν" απο τις τηλεφωνικες κλησεις τοτε. Εφοσον δεν θα τα ακουσω εγω..παλι μπορου να μου πουνε τα δικα τους πως μου τα στελνουν δηλαδη;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αίτηση απομαγνητοφώνησης της συνομιλίας σε ένα κατάστημα. Επίσης θα πάρει χρόνο πάντως.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα μου τηλεφωνισουν σε 2-3 εργασιμες μερες για να μου πουνε τι "ακουσαν" απο τις τηλεφωνικες κλησεις τοτε. Εφοσον δεν θα τα ακουσω εγω..παλι μπορου να μου πουνε τα δικα τους πως μου τα στελνουν δηλαδη; Το ιδιο ετυχε και σε μενα στον προηγουμενο παροχο μου (forthnet) και λεω,τι λετε ρε παιδια θα ακουσετε εσεις τις κλησεις και εμενα δεν θα μου τις στειλετε?αλλα τελικα παιξανε τιμια και οντως τις ακουσαν και οντως με δικαιωσαν και στον 2ο μηνα ακυρωθηκε το συμβολαιο μου για να φυγω και να παω οπου θελω χωρις επιπλεον χρεωσεις αλλα εκατσα 1 χρονο και βαλε μεχρι να κανει καλη προσφορα ο οτε.Ελπιζω να γινει και σε σενα το ιδιο,αλλα αν σου πουν αλλα τοτε πες στειλτε και σε μενα να τις ακουσω,αναγκασμενοι ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα