TakisGoutsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα στην ομαδα... αντιμετωπίζω προβλημα οταν παω να τρεξω το GTA V με καρτα γραφικων 1080... δεν ξεκιναει το παιχνιδι ποτε fullscreen , και οταν παταω alt+enter με κανει ελαχιστοποιηση το παιχνιδι ..!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Σε τιμωρει γιατι δεν πηρες asus!Ολο λογια και φιγουρα εισαι! Σοβαρα τωρα...Δοκιμασε και αλλα παιχνιδια ωστε να δεις αν φταιει η καρτα ή το gta... Βαλε και νεους οδηγους αν εχεις παλιοτερους... 1
kom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 αν έχεις teamviewer κλείστο για αρχή και ξαναδοκίμασε 1
TakisGoutsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Σε τιμωρει γιατι δεν πηρες asus!Ολο λογια και φιγουρα εισαι! Σοβαρα τωρα...Δοκιμασε και αλλα παιχνιδια ωστε να δεις αν φταιει η καρτα ή το gta... Βαλε και νεους οδηγους αν εχεις παλιοτερους... Δοκίμασα αλλα παιχνίδια παίζει κανονικά κ έβγαλα τους οδηγούς με πρόγραμμα καθαρισμού και ξανα έβαλα τους οδηγούς κανονικά αλλά πάλι τα ίδια στο gta v ....
kom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 έχεις ίδιο refresh rate σε windows και ingame έτσι ; επίσης Alt+Enter έχεις δοκιμάσει ; 1
TakisGoutsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 έχεις ίδιο refresh rate σε windows και ingame έτσι ; επίσης Alt+Enter έχεις δοκιμάσει ; NAI ίδιο έχω .. όταν πατάω alt+enter ανοίγει μια fullscreen Και ξανα κάνει ελαχιστοποιηση κ μένει εκεί...!!!
TakisGoutsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 το παιχνίδι είναι αγορασμένο; ναι κανονικα
Qless Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Φαντάζομαι από τα settings του παιχνιδιού έχεις επιλέξει full screen 1
TakisGoutsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Φαντάζομαι από τα settings του παιχνιδιού έχεις επιλέξει full screen ναι εχω επιλεξει fullscreen αλλα δεν μου το ανοιγει σε fullscreen .. και μολις παταω alt+enter κανει ελαχιστοποιηση κ ακουγεται μονο ο ηχος απο το παιχνιδι...
Chrysostomos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 το είχα πάθει παλιότερα με άλλο παιχνίδι. μόνο με διαγραφή και εγκατάσταση ξανά το είχα λύσει. 2
kom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 C:\Users\[YourWindowsUsername]\Documents\Rockstar Games\GTA V κρατάς backup το settings.xml ,,,το ανοίγεις με Notepad++ και διορθώνεις ανάλογα με το σύστημα σου και αυτά που θα δεις στην φώτο που ανέβασα αν δεν βρείς κάτι και εφόσον έχεις κρατήσει backup το settings.xml ,,,το σβήνεις και ξανα αρχίζεις το game στο windowed δηλ θα πρέπει να είναι 0 vsync βάλτο 1 εσύ ( δεν ξέρω αν το έχει ήδη στο 1 ) και κοίταξε να είναι σωστή η ανάλυση που παίζεις 1
TakisGoutsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 C:\Users\[YourWindowsUsername]\Documents\Rockstar Games\GTA V κρατάς backup το settings.xml ,,,το ανοίγεις με Notepad++ και διορθώνεις ανάλογα με το σύστημα σου και αυτά που θα δεις στην φώτο που ανέβασα αν δεν βρείς κάτι και εφόσον έχεις κρατήσει backup το settings.xml ,,,το σβήνεις και ξανα αρχίζεις το game στο windowed δηλ θα πρέπει να είναι 0 vsync βάλτο 1 εσύ ( δεν ξέρω αν το έχει ήδη στο 1 ) και κοίταξε να είναι σωστή η ανάλυση που παίζεις τι σημαίνει να είναι σωστή η ανάλυση που παίζω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα