angelos0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Mia protash kai prin pathsw to notify gia na eimai sigouros oti 8a to doun autoi pou prepei na to doun 8a h8ela na akousw tis gnwmes sas! Ypen8ymizw oti kati paromoio eixa kanei kai ligous mhnes prin anoi3ei to internet forum (bebaia kai alloi eixan auth thn idea at the time) Anyway to zoumi: Opws kai to divx etsi kai to DVD geinete mera me thn mera kai me thn boh8eia twn sxetika xamhlwn timws mia nea moda.... Epeidh parathrw mazi kai mena poly kosmo psiloxameno anamesa sto divx, kai software me posts sxwtika me to dvd authoring proteinw h na enswmatw8ei sto divx forum kai to dvd h na geinei kati kainourgio (ligo dyskolo mia kai milame gia kati sygkekrimeno) Apo thn allh einai mia texnologia pou proxwraei idiaiera poly kai 8a htan 8aumasio to agaphmeno mas insomnia na prwtoporhsei oson afora thn syllogh plhroforiwn..... H gnwmh mou auth kai 8a h8ela na akousw tis dikes sas exete den exete dvdr....san aploi insomniacs antimetwpiste to san" an eixa dvdr ti 8a perimena apo to forum pou syxnazw?" Auta Me olh thn kalh dia8esh Angelos0 PS anagnwrizw oti telautaiws yphrxan kapoia problhmata me ton server. An yparxie h idea alla den einai efikto gia tetoious logous apla enhmerwste mas gia na to perimenoume me anypomhsia kai tipota parapanw! PS2 To Hub pou gia na mhn 3exname apo to insomnia 3ekinhse kai se auto einai afierwmeno paei fobera kala me 366 peak time users (taytoxronoi) kai panw apo 1000 nicknames exoun kanei login me panw apo 11Tb sharing Ola auta exoun geinei me thn boh8eia pragmatikwn insomniacs pou oloi bazoun ena toublaki se auto to ergo!
dim_b Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να γίνονται στην κατηγορία divx οι συζητήσεις γιά DVD authoring και back-up αφού είναι παρεμφερή θέματα (μάλλον θα πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος). Ξεχωριστή κατηγορία δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γίνει (προς το παρόν τουλάχιστον) αλλά αυτό αφορά αποκλειστικά τον HAL και όσους ασχολούνται με τα τεχνικά θέματα του φόρουμ (εγώ δηλώνω άγνοια ).
wert Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Όπως θα δούμε περιλαμβάνεται και αυτό. FORUM RULES Καλώς ήρθατε στο Insomnia DivX Forum. Στο forum αυτό θα μπορείτε να συζητάτε και να εκφράζετε ερωτήσεις πάνω σε θέματα συμπίεσης και ήχου για DivX, Xvid, VCD, SVCD και DVD authoring & ripping. Με μια μικρή αλλαγή στο τίτλο του φόρουμ αλλά και μεταφορά των διαφόρων κατά καιρούς θεμάτων που ανοίγονται σε ολόκληρο το φόρουμ και μας κάνουν να χάνουμε τον προσανατολισμό μας όλα θα είναι οκ. Εχουν για παράδειγμα αναπτυχθεί πολλά θέματα με θέμα το dvd και υπόθεση το rip στο μονάδες αποθήκευσης. Νομίζω η θέση τους είναι στο DivX το τωρινό. :wink: Μάλλον σπαζοκεφαλιά για τον Hall είναι τώρα αυτό. Αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει.
Hal9000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Με μια μετονομασία του Divx σε Divx και DVD Authoring νομίζω είμαστε εντάξει
angelos0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Great! Molis brw xrono 8a gyrisw ola ta posts peri DVD mia kai hdh ponokefaliazw me kapoia mikro probs ..... na kanw kammia lista? (mono soa aforoun to dvd authoring kai oxi to dvd ws hardware fysika)
wert Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Με μια μετονομασία του Divx σε Divx και DVD Authoring νομίζω είμαστε εντάξει Ότι πιεί το αφεντικό. Εγώ κρασάκι. :wink: Μόνο κάντο λίγο χτυπητό να φαίνεται γιατί τώρα όπου και να κοιτάξεις στο φόρουμ θα δείς συζητήσεις περί dvd και τέτοια και μάλλον έχουμε χαθεί. Πάντα τα περί soft και όχι περί hardware :wink:
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 ακριβώς. Screw the dvd section. Let's make one dedicated to Monica Bellucci. Σοβαρά τώρα. Το να αναρτηθεί το "DVD" στο αντίστοιχο forum χρειάζεται καθώς πολλά θέματα ξεφεύγουν προς άλλες κατευθύνσεις (συνήθως στο "Υποσυστήματα Αποθήκευσης"). Βέβαια δε μπορώ να αποφασίσω που ακριβώς θα έπρεπε ας πούμε να βάλω ένα πρόβλημα με συγκεκριμένη ταινία που ενώ γράφεται όπως όλες οι άλλες που έχω γράψει, σε ίδιας παρτίδας δισκάκια δε μπορεί να διαβαστεί σε συγκεκριμένο dvd player (ενώ όλες οι άλλες διαβάζονται μια χαρά). Στο μονάδες αποθήκευσης, ή στο dvd authoring? Για να επιστρέψω στο αρχικό θέμα, τώρα που το σκέφτομαι δε χρειάζεται ειδικό section. Σε λίγο θα μετατρέψω όλο το insomnia σε fan site και θα τελειώνουμε(στην κυριολεξία όμως). Μήπως να μου γράψεις ρε HAL κάτω απο το όνομα, Official topic hijacker?
Dreamstorm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένα καινούριο τμήμα που να ασχολείται αποκλειστικά με dvd ; από hardware θέματα δηλαδή για τα διάφορα μοντέλα που κυκλοφορούν, firmware κτλ, ως και software (αντιγραφή, συμπίεση κτλ).
wizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Αμάν πια ρε LL_Neo!!! Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να φτιάξεις ένα post στο οποίο θα προσθέτεις μια φωτο κάθε εβδομάδα! Για να χορτάσουμε και εμείς που έχουμε αρχήσει να έχουμε στερητικό σύνδρομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.