Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδωσα στον πατερα μου το παλιο μου κινητο (huawei p8 lite).

Μεχρι τωρα ειχε ενα παλιο samsung. Οχι smartphone αλλα απο τα παλια...

Πηγαμε κοψαμε την καρτα sim για να την παρει το καινουργιο κινητο και διαπιστωσα αργοτερα πως οι επαφες δεν ηταν περασμενες στην καρτα sim αλλα στο παλιο τηλεφωνο...

Υπαρχει κανενας τροπος να μεταφερω τις επαφες τωρα? Εκτος απο το να τις ξαναγραψω μια μια ασφαλως...

Δημοσ.

(Αναλογα με το κινητό) ευρεση καταλληλων drivers, καλωδίου και προγράμματος, συνδεση με υπολογιστη, export σε καποιο format που βολευει και μετα αντιστοιχη δοουλεια για εισαγωγή στο p8.

Εναλλακτικά αντιγραφή των τηλεφώνων στη sim, με ενδεχομενο προβλημα το κοψιμο χαρακτήρων (π.χ. το Γιωργος Παπαδοπουλος να γινει ΓιωργοςΠ~1 )

Δημοσ.

Εκτός από το να βάλεις την κομμένη σιμ ξανά στο παλιό και κινητό και να τις αντιγράψεις εκεί (μπαίνει κομμένη, απλά πρέπει να προσέχεις που θα πατήσεις) και την λύση με τη σύνδεση σε pc που έγραψε και ο isay δες μήπως γίνεται να τις στείλεις και με bluetooth.

Δημοσ.

Εάν δεν υπάρχει τρόπος μεταφοράς με πρόγραμμα σε pc γιατί λογικά bluetooth δεν θα έχεις, εγώ θα αγόραζα μια sim 5€ η οποία βέβαια θα έχει και τα 3 sim-micro sim-nano sim θα έκανα copy τις επαφές από το παλιό στην sim και θα τις περνούσα μετά στο καινούριο micro ή nano sim. Εάν όμως δεν είναι περισσότερες από 50 δεν νομίζω να αξίζει ο κόπος, καλύτερα με το χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...