Προς το περιεχόμενο

Ποιος είναι ο κάτοχος ενός Xbox One X

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω ποσοι εχετε δει το ONE X σε ΟLED 4K TV αλλα ειναι απλα καταπληκτικο.

Εγώ το έχω και χθες έπαιζα tomb raider, το οποίο έχει τρία modes, 60 fps, 4k native, και 4κ dynamic με έξτρα βελτιώσεις στα γραφικά.

Λοιπόν από τα 2,5 μέτρα που είμαι από την tv (55"), καταρχήν διακρίνω πάρα πολύ την διαφορά 1080 και 4Κ. Το tomb raider αλλάζει on the fly τις ρυθμίσεις και συγκρίνω αμέσως. 

Επίσης η διαφορά 4K και 4K dynamic είναι αρκετά μεγάλη σε ποιότητα υπέρ της 4Κ dynamic. Αυτό γιατί ενώ προστίθενται πολλά εφφε. η ανάλυση σε γενικές γραμμές μένει κοντά στα 4Κ. Ακόμη και από τα 30 εκατοστά που πήγα σε βαριές σκηνές, δεν μπορούσαν να δω εμφανή διαφορά στην ανάλυση, Αντίθετα μπορούσα να δω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των γραφικών. Και εδώ είναι η διαφορά με το ps4 pro. Θα έπρεπε να ρίξει πάρα πολύ την ανάλυση για να κρατήσει τα 30 fps.

Οπότε συνιστώ 4Κ dynamic για το tomb raider...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω ποσοι εχετε δει το ONE X σε ΟLED 4K TV αλλα ειναι απλα καταπληκτικο.

Το εχω δει εγω σε 65αρα 4κ πολυ καλη αλλα  οχι oled  και ειναι οντως εξαιρετικο .

• Like 2

Το εχω δει εγω σε 65αρα 4κ πολυ καλη αλλα  οχι oled  και ειναι οντως εξαιρετικο .

Και σε LED ενταξει θα παιζει, αλλα ειναι εκεινο το απολυτο μαυρο της OLED που δεν παιζεται.Λιγο υπερκορεσμενα χρωματα ειχε στην αρχη λογω και HDR αλλα με το Game mode και λιγο παιξιμο με τις ρυθμισεις το εφερα στα ισια.Απο γραφικα δε καμια σχεση με το ONE δεν περιμενα οτι το 4K στα games ειναι τοσο καλο.
  • Like 1

Προφανώς εννοείται το Rise of the Tomb Raider γιατί HDR μόνο αυτό βγάζει. Διάβασα πως στο X έχει improved volumetric lights, improved reflections, enhanced foliage, upgraded polygonal detail and amplified texture filtering. Στο pc πάντως που το έχω με την 1070 το 4k δεν είναι δυνατό στα 60fps αν δεν πάνε οι ρυθμίσεις γραφικών στο medium. Στα 1440p όμως δουλεύω στο ultra. To HDR πάντως είναι μεγάλη υπόθεση και το ψάχνω πάντα στην Oled. Το Horizon Zero Dawn ας πούμε σε HDR στο ps4 pro είναι φοβερό και κρίμα που κυκλοφορεί μόνο στην κονσόλα της Sony.

• Like 1

Στο Xbox x το tomb raider παίζει στα 30 fps και γενικά σε όλες τις κονσόλες μέχρι τόσο πάει

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις 60αρι και 4Κ σε απαιτητικό τίτλο με πιο αδύναμη μάλιστα gpu από αυτή που έχεις

Αν θες 30 υποθέτω μπορείς κι εσύ χωρίς κανένα θέμα, αλλά το ερώτημα είναι θες;

Τα μόνα games που απαιτούν 60fps για να παίξουν σωστά είναι τα first person shooters, όλα τα υπόλοιπα παίζουν μια χαρά και στα 30fps. Έχω παίξει πχ όλα τα Uncharted στα 30fps 4k hdr στην oled και τα καταευχαριστήθηκα, σε καμία περίπτωση δεν ασχολήθηκα με το πόσα fps τρέχουν γιατί δεν υπάρχει ανάγκη για περισσότερα και τα ίδια τα games αυτά καθε αυτά είναι τρομερής ποιότητας. Το Bloodborn ας πούμε, παιχνιδάρα, στα 30fps. Θα ήταν καλύτερα στα 60fps? Ε ναι εννοείται αλλά δεν απαιτείται.

Για αυτό και τα μόνα games που πιστεύω πως στις κονσόλες έχουν κακή gaming εμπειρία είναι τα fist person shooters και τα παίζω αποκλειστικά στο pc. Δεν μπορώ να παίξω cod ή bf ή destiny στην κονσόλα. Όλα τα άλλα στο ps4 αραχτός στον καναπέ. Το pc gaming στην τηλερόραση είναι μια επιλογή αλλά δεν την προτιμώ γιατί χάνεις ένα απο τα πλεονεκτήματα του που είναι ο συνδιασμός mouse+keyboard αφού για να παίξεις σε μεγάλη τηλεόραση αναγκαστικά πρέπει να κάτσεις σε απόσταση απο αυτήν άρα να πάρεις στα χέρια σου ένα controller.

Κοίτα κι εγώ έχω ευχαριστηθεί παιχνίδια στα 30 αλλά στη πραγματικότητα απλά συμβιβάζομαι και με ενοχλεί

Και όχι δεν θες μόνο στα first person παντού θες 60+

Αν θες 30 υποθέτω μπορείς κι εσύ χωρίς κανένα θέμα, αλλά το ερώτημα είναι θες;

Κοίτα κι εγώ έχω ευχαριστηθεί παιχνίδια στα 30 αλλά στη πραγματικότητα απλά συμβιβάζομαι και με ενοχλεί

Και όχι δεν θες μόνο στα first person παντού θες 60+

Πιστεψε με, αν εχεις συνηθισει τα 30 δεν σε ενοχλουν. Ειχα περασει κατι εποχες με σκουπιδο PC και επαιζα κατι crysis στα 22 frames και δεν καταλαβαινα την ολη συζητηση περι 60. Μεχρι που ειπα να παρω PC της προκοπης και τωρα αμα πεσει κατω απο 60 βαζω τα κλαμματα. Θεμα συνηθειας ειναι.

Πάντως πιστεύω ότι και το 2018 η Sony θα έχει πάλι το πάνω χέρι και ο λόγος είναι απλός, κοιτούσα τις προάλλες σε gaming sites τι παιχνίδια αναμένονται περισσότερο το 2018 και ξεχώρισα 10 αποκλειστικότητες της Sony και καμία της Microsoft, ούτε μία (!) πράγμα τραγικό και απορώ με το marketing τους. Και απο την άλλη εντόπισα μόλις 4 τίτλους οι οποίοι αναμένονται στο Xbox και το PC ταυτόχρονα αλλά όχι στο PS4.

Δια του λόγου το αληθές:

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PS4

The Last of Us Part II
Spider-Man
Shadow of the Colossus
God of War
Final Fantasy VII Remake
Detroit: Become Human
Death Stranding
Days Gone
Yakuza 6: The Song of Life
WiLD

ΜΟΝΟ ΣΕ XBOX ΚΑΙ PC

Crackdown 3
Ori and the Will of the Wisps
Sea of Thieves
State of Decay 2

και με την πλειόνοτητα των ps4 τίτλων να είναι παιχνιδάρες η Sony θα βαράει αλύπητα και το 2018.

Αν δεν το πάρουν αλλιώς στην MS προκοπή δεν θα δούν, καλή η δύναμη αλλά τι θα παίξουμε? Ο απέναντι κοπανάει παιχνιδάρες εμείς θα λέμε true 4k κτλ? Δεν πείθει, δυστυχώς. Ακόμα και το Switch έχει αποκλειστικότητες και μάλιστα πολύ δυνατές.

Υπάρχουν games που αποτελούν selling points και η Sony είναι γεμάτη απο τέτοια.

Πιστεψε με, αν εχεις συνηθισει τα 30 δεν σε ενοχλουν. Ειχα περασει κατι εποχες με σκουπιδο PC και επαιζα κατι crysis στα 22 frames και δεν καταλαβαινα την ολη συζητηση περι 60. Μεχρι που ειπα να παρω PC της προκοπης και τωρα αμα πεσει κατω απο 60 βαζω τα κλαμματα. Θεμα συνηθειας ειναι.

εγώ παίζω και με τις δύο συνθήκες παράλληλα και το αντέχω δεν λέω ότι μου βγάζει τα άντερα

απλά το βλέπω το σκέφτομαι και με ενοχλεί, δεν είναι απλά ψυχολογικό το θέμα αλλά κάτι που είναι αρκετά προφανές και καταλαβαίνεις το καλό από το καλύτερο

για αυτό και όταν πρόκειται για κονσόλα προσπαθώ να μένω στα exclusives που δεν μπορώ να τα παίξω αλλού 

@music lover

ξέχασες και το ni no kuni 2 που αναμένεται (λογικά?) να είναι καλό παιχνίδι 

και για τις 2 κονσόλες πάντως θα είναι πολύ σημαντικό exclusive σε σχέση με το pc (μόνιμα ή προσωρινά θα δείξει) το red dead 2 (και ίσως το kingdom hearts? ) 

επίσης ένα άλλο αποκλειστικό του ps4 που αναμένω με ενδιαφέρον είναι το Ghost of Tsushima, δεν ξέρουμε πολλά αλλά ελπίζω πολλά για το συγκεκριμένο 

και επίσης η sony θα φτιάξει και ένα spiderman και αυτό δεν έχω ιδέα τι θα λέει 

Εχεις δικαιο ξέχασα μερικά πχ το Ghost of Tsushima δείχνει τρομερό, απο τους δημιουργούς του Infamous. RDR2 τι να λεμε τώρα, υπερπαιχνιδαρος!

Προφανώς εννοείται το Rise of the Tomb Raider γιατί HDR μόνο αυτό βγάζει. Διάβασα πως στο X έχει improved volumetric lights, improved reflections, enhanced foliage, upgraded polygonal detail and amplified texture filtering. Στο pc πάντως που το έχω με την 1070 το 4k δεν είναι δυνατό στα 60fps αν δεν πάνε οι ρυθμίσεις γραφικών στο medium. Στα 1440p όμως δουλεύω στο ultra. To HDR πάντως είναι μεγάλη υπόθεση και το ψάχνω πάντα στην Oled. Το Horizon Zero Dawn ας πούμε σε HDR στο ps4 pro είναι φοβερό και κρίμα που κυκλοφορεί μόνο στην κονσόλα της Sony.

Και το CoD WWII βγαζει HDR.

• Like 1

έχω και κονσόλες και PC..
έχουν περάσει απο τα χέρια μου σχεδόν όλες οι δημοφιλείς κοσνόλες(και xbox xbox360) και έχω αλλάξει καμια 10ρια PC
Σχόλια του τύπου στο PC κάθε φορά που είναι να πάιξεις πρέπει να κάνεις update στης Παναγιάς τα μάτια δεν ευσταθούν.. αν παίζεις έστω αραιά και πού κανα παιχνίδι θα τα έχεις ήδη..
τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια ασυμβατότητες με υλικά δεν έχω συναντήσει
μόνο AMD-ati και NVidia είναι πλέον οι κατασκευαστες.. αντε και intel οπότε οι εταιρίες παιχνιδιών λέτε να μην το ξέρουν?

εκτός και αν έχεις κάρτα γραφικών 10ετίας και δεν σου παίζει.. αλλά αν ήταν 10 ετίας κονσόλα θα σου έπαιζε καινούρια παιχνίδια;
η 10ετίας κάρτα κάποια καινούρια παιχνίδια  χωρίς απαιτήσεις θα στα παίξει
όσοι παίζουμε παιχνίδια.. παίζουμε αυτά που γουστάρουμε ,οπότε πακέτα του τύπου 300 παιχνίδια έχει το Xbox με μικρή συνδρομή... αν δεν έχει αυτά που θέλουμε μέσα τι να τα κάνουμε; να ψάχνουμε να δούμε τι έχει για να παίξουμε;
τα 4Κ χωρίς αποκλειστικότητες είναι εφετζήδικα
με 480p ρίξαμε γαμω τα γέλια με το wii 4 ατομα το ΣΚ με αποκλειστικότητες που δε θα τις δει το xbox

Τα παιχνίδια που είναι να παίξω online η μου αρέσουν πολύ θα τα αγοράσω αυθεντικά.. αλλιώς τι έγινε; εδω μέσα βρεθήκατε όλοι οι σωστοί που δεν έχετε παίξει πειρατικό παιχνίδι; άραγε πού είναι όλοι αυτοί οι αλήτες που τροφοδοτούν τα torrents?
δεν ακούτε youtube? μήπως αγοράζετε και όλα τα cd μουσικής; ή μόνο στο gaming είστε κατά της πειρατίας?
το gaming πλεον δεν απαιτεί κονσόλα.. η κονσόλα είναι πολυτέλεια απο τη στιγμή που υπάρχει σπίτι υπολογιστής.. έχω 4 κοσνόλες στο σπίτι..
δεν είναι σε καμία περίπτωση VFM..

αυτα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε έιναι τα εξής..
Το gamecube ήταν πολύ πιο ισχυρό απο το ps2 και το xbox πολύ πιο ισχυρό απο το gamecube..
το Xbox τότε φόραγε τον pentium3 στα 733mhz με 2πλάσια+ επεξεργαστική ισχύη απο το ps2..
παρόλα αυτά το ταπεινό ps2 είναι η δεύτερη κονσόλα σε πωλήσεις στον κόσμο με τεράστια διαφορά απο τα άλλα δυο..
ps2 150εκατομμύρια

το xbox μόλις 24

αντίστοιχα το wii ήταν το ποιό αδύναμο απο ps3 και xbox360 και πάλι πόυλησε παραπάνω 20 εκατομύρια.
αντίστοιχα το ds ήταν σάπιο μπροστά στο psp και πάλι πούλησε παραπάνω 70 εκατομύρια

το ps4 έχει ήδη πουλήσει τις διπλάσιες κονσόλες απο το xbox one
αρθρα τέτοιου τύπου είναι εν μέρη διαφημιστικά ώστε να ανεβάσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.. απο ότι φαίνεται το καταφέρνει..

• 7 μήνες μετά...

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το XBOX ONE Controller: αν μπω στα settings και κάνω το buzzer (δόνηση) να λειτουργήσει, ακούω τον ήχο των μοτέρ, νομίζω αντικανονικά πολύ. Αυτό μου συμβαίνει και με τα δύο controllers που έχω.

Ωστόσο καθώς έπαιξα διαπίστωσα ότι αν ακουμπώ έστω και λίγο με τα δάχτυλα τα μπροστά πλήκτρα του χειριστηρίου (RB / LB), ο θόρυβος δεν υφίσταται. Δηλαδή ότι στην ουσία τα μπροστά μοτέρ κάνουν τα πλήκτρα RB και LB να κάνουν θόρυβο λόγω της δόνησης.

Είναι φυσιολογικό αυτό / συμβαίνει σε όλους σας; :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...