mourgolukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 παιδες θέλω να κολλήσω κάτι ψυκτράκια πάνω σε επεξεργαστή και μνήμη σε ένα rasberry. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν ποτε, εκεί θα μείνουν για πάντα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω logo? (κυανοακρυλική κολλα δλδ)
bananakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Χρειαζεσε Thermal Pad η logo δεν κανει και αν βαλεις ισως καψεις τσιπακια,επεξεργαστη
Sheogorath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 παιδες θέλω να κολλήσω κάτι ψυκτράκια πάνω σε επεξεργαστή και μνήμη σε ένα rasberry. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν ποτε, εκεί θα μείνουν για πάντα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω logo? (κυανοακρυλική κολλα δλδ) Ανακατεύεις 2/3 πάστα και 1/3 εποξική κόλλα. Θα δουλέψει μια χαρά και αν χρειαστεί με αρκετή δύναμη θα ξεκολλήσουν αν ποτέ θες.
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ανακατεύεις 2/3 πάστα και 1/3 εποξική κόλλα. Θα δουλέψει μια χαρά και αν χρειαστεί με αρκετή δύναμη θα ξεκολλήσουν αν ποτέ θες. Μετάλλων ε!!!? Μην φτιαξουμε κανα μπανιο στο τελος! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Γεια, thermal pad η 3/4 παστα + 1/4 εποξικη κολλα (το raspberry δεν ειναι για πολλα,). Εννοειται μασκαρισμα με ταινια γυρω απο το καθε chip μην τρεξει P.S. Στρατος τελος?
Sheogorath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Σε VRM που τα έκανα ...υνι με την κόλλα και την πάστα, δεν είχαμε τίποτα. Και σου λέω σούπα. Οπότε αν προσέξει την πάστα και την κόλλα (μην έχει σωματίδια αλουμινίου πχ) θα είναι μια χαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εχω ψυχαναγκασμο με αυτα (εκανα μοντελισμο)
mourgolukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Στρατός τέλος ένα μηνα τώρα... Παστα θα δουλεψω μια φτηνιάρα γκρι (μην ρωτήσεις μάρκα)...Εποξική την έχω τόσα χρόνια που έχει χαλάσει πλέον, ούτε το καπάκι της δεν κολλάει...αν δουλεψω σιλικόνη κόκκινη που είναι θερμοκρασίας; ή λογκο μαζί με πάστα (την έχω εύκαιρη την λόγκο) το άλλο που σκέφτομαι είναι να βάλω με μία καρφιτσα λόγκο στις ακρες του τσιπ και στην μέση λίγο πάστα και να το πατήσω ώστε να μην αναμειχθούν
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Οχι, αυτη η σιλικονη που λες ειναι μονωτικη, δεν απαγει την θερμοτητα. Thermal pad (3 ευρω απο pc1) ειχα βαλει και ηταν μια χαρα σε ολα
Sheogorath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Akasa adhesive pads μην πάρεις μόνο. Το σάλιο κολλάει καλύτερα.
mourgolukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 thermalpad εχω και εγώ αλλά δεν κολλάνε τα δικά μου γαμωτο
nikos903 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να πάρεις και αυτήν την πάστα αν δεν βιάζεσαι (Ελλάδα δεν βλέπω να υπάρχει κάπου...) ή ψηκτράκια με έτοιμη ταινία απο κάτω. Εναλλακτικά Ghetto Mod, βάλε πάστα λίγη και πιάσε το ψηκτράκι γύρω γύρω με κανένα δεματικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Akasa adhesive pads μην πάρεις μόνο. Το σάλιο κολλάει καλύτερα. Δικιο εχεις, και δεν κολανε και δεν απαγουν σωστα θερμοτητα thermalpad εχω και εγώ αλλά δεν κολλάνε τα δικά μου γαμωτο Ειχε το PC1 παλια κατι αλλα που κολλουσαν καλα τωρα δεν τα βλεπω
coolerman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 παιδες θέλω να κολλήσω κάτι ψυκτράκια πάνω σε επεξεργαστή και μνήμη σε ένα rasberry. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν ποτε, εκεί θα μείνουν για πάντα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω logo? (κυανοακρυλική κολλα δλδ) να κοιτάξω(κάπου τα έχω χωμένα) & να στα στείλω;;? αν θυμάμαι καλά έχουν αυτοκόλλητο 1
mourgolukos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 να κοιτάξω(κάπου τα έχω χωμένα) & να στα στείλω;;? αν θυμάμαι καλά έχουν αυτοκόλλητο σου στέλνω πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα