Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες θέλω να κολλήσω κάτι ψυκτράκια πάνω σε επεξεργαστή και μνήμη σε ένα rasberry. Δεν υπάρχει περίπτωση να  βγουν ποτε, εκεί θα μείνουν για πάντα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω logo? (κυανοακρυλική κολλα δλδ)

Δημοσ.

παιδες θέλω να κολλήσω κάτι ψυκτράκια πάνω σε επεξεργαστή και μνήμη σε ένα rasberry. Δεν υπάρχει περίπτωση να  βγουν ποτε, εκεί θα μείνουν για πάντα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω logo? (κυανοακρυλική κολλα δλδ)

Ανακατεύεις 2/3 πάστα και 1/3 εποξική κόλλα. Θα δουλέψει μια χαρά και αν χρειαστεί με αρκετή δύναμη θα ξεκολλήσουν αν ποτέ θες.

Δημοσ.

Ανακατεύεις 2/3 πάστα και 1/3 εποξική κόλλα. Θα δουλέψει μια χαρά και αν χρειαστεί με αρκετή δύναμη θα ξεκολλήσουν αν ποτέ θες.

Μετάλλων ε!!!? Μην φτιαξουμε κανα μπανιο στο τελος! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Γεια, thermal pad η 3/4 παστα + 1/4 εποξικη κολλα (το raspberry δεν ειναι για πολλα,). Εννοειται μασκαρισμα με ταινια γυρω απο το καθε chip μην τρεξει

P.S. Στρατος τελος? :)

Δημοσ.

Σε VRM που τα έκανα ...υνι με την κόλλα και την πάστα, δεν είχαμε τίποτα. Και σου λέω σούπα.

Οπότε αν προσέξει την πάστα και την κόλλα (μην έχει σωματίδια αλουμινίου πχ) θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Εχω ψυχαναγκασμο με αυτα (εκανα μοντελισμο) :)

Δημοσ.

Στρατός τέλος ένα μηνα τώρα... Παστα θα δουλεψω μια φτηνιάρα γκρι (μην ρωτήσεις μάρκα)...Εποξική την έχω τόσα χρόνια που έχει χαλάσει πλέον, ούτε το καπάκι της δεν κολλάει...αν δουλεψω σιλικόνη κόκκινη που είναι θερμοκρασίας;

ή λογκο μαζί με πάστα

(την έχω εύκαιρη την λόγκο)

το άλλο που σκέφτομαι είναι να βάλω με μία καρφιτσα λόγκο στις ακρες του τσιπ και στην μέση λίγο πάστα και να το πατήσω ώστε να μην αναμειχθούν

Δημοσ.

Οχι, αυτη η σιλικονη που λες ειναι μονωτικη, δεν απαγει την θερμοτητα. Thermal pad (3 ευρω απο pc1) ειχα βαλει και ηταν μια χαρα σε ολα

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις και αυτήν την πάστα αν δεν βιάζεσαι (Ελλάδα δεν βλέπω να υπάρχει κάπου...) ή ψηκτράκια με έτοιμη ταινία απο κάτω.

Εναλλακτικά Ghetto Mod, βάλε πάστα λίγη και πιάσε το ψηκτράκι γύρω γύρω με κανένα δεματικό.

Δημοσ.

Akasa adhesive pads μην πάρεις μόνο. Το σάλιο κολλάει καλύτερα.

Δικιο εχεις, και δεν κολανε και δεν απαγουν σωστα θερμοτητα

thermalpad εχω και εγώ αλλά δεν κολλάνε τα δικά μου γαμωτο

Ειχε το PC1 παλια κατι αλλα που κολλουσαν καλα τωρα δεν τα βλεπω

Δημοσ.

να κοιτάξω(κάπου τα έχω χωμένα) & να στα στείλω;;?

αν θυμάμαι καλά έχουν αυτοκόλλητο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...