Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι κ αλλιώς αν κάνεις κάποιον φίλο unfollow δεν το μαθαίνει αλλά συνεχίζει και η φιλία! Αρρα ποιος ο λόγος να τον κάνω snooz για 30 ημέρες και να μην τον κάνω απλά unfollow Για όσο καιρό θέλω;;;;;

Απ' ότι καταλαβαίνω το κάνουν γιατί μπορεί να ξεχαστείς και να τον έχεις στο unfollow μόνιμα ή για να του δώσεις μια ευκαιρία μήπως και έχει αλλάξει θέματα στις αναρτήσεις του.

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω το κάνουν γιατί μπορεί να ξεχαστείς και να τον έχεις στο unfollow μόνιμα ή για να του δώσεις μια ευκαιρία μήπως και έχει αλλάξει θέματα στις αναρτήσεις του.

Ίσως να είναι αυτός ο λόγος.... Δεν βλεπω άλλη χρησιμότητα!

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πριν λίγα χρόνια έβλεπα στο fb αναρτήσεις φίλων και γνωστών και πλέον βλέπω εκδρομές και συνταγές από μαμάδες, θείες και γιαγιάδες. Ή εγώ και οι φίλοι μου μπαρμπαδέψαμε, ή το κοινό άλλαξε ραγδαία. 

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια προσθηκη ,γενικα το fb  εχει πολλες λειτουργιες και ρυθμισεις  που περιοριζεις  τα ενοχλητικα ποστ η' τους spammer   με ανουσια θεματα .

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πριν λίγα χρόνια έβλεπα στο fb αναρτήσεις φίλων και γνωστών και πλέον βλέπω εκδρομές και συνταγές από μαμάδες, θείες και γιαγιάδες. Ή εγώ και οι φίλοι μου μπαρμπαδέψαμε, ή το κοινό άλλαξε ραγδαία. Η 

Η ποιοτητα εχει παει στο insta.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω πως απλά είναι μια λειτουργία που ήδη υπάρχει( με το unfollow) . Θα μπορούσαν να προσθέσουν απλά την επιλογή για το πόσο καιρό θα κρατήσει το unfollow.

• Like 1
Δημοσ.

Κινήσεις απελπισίας τώρα τελευταία ο Μάρκος. Μάλλον χάνει κόσμο(άρα και λεφτά από διαφημιστικές) που ήταν έκανε για τουιτερ-ινστα

Μπα.Μόνο κέρδη έχει το facebook και μάλιστα περισσότερα από κάθε άλλη φορά 

https://techcrunch.com/2017/07/26/facebook-earnings-q2-2017/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...