eliasjuve Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι κ αλλιώς αν κάνεις κάποιον φίλο unfollow δεν το μαθαίνει αλλά συνεχίζει και η φιλία! Αρρα ποιος ο λόγος να τον κάνω snooz για 30 ημέρες και να μην τον κάνω απλά unfollow Για όσο καιρό θέλω;;;;; Απ' ότι καταλαβαίνω το κάνουν γιατί μπορεί να ξεχαστείς και να τον έχεις στο unfollow μόνιμα ή για να του δώσεις μια ευκαιρία μήπως και έχει αλλάξει θέματα στις αναρτήσεις του. 1
lek88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Απ' ότι καταλαβαίνω το κάνουν γιατί μπορεί να ξεχαστείς και να τον έχεις στο unfollow μόνιμα ή για να του δώσεις μια ευκαιρία μήπως και έχει αλλάξει θέματα στις αναρτήσεις του. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος.... Δεν βλεπω άλλη χρησιμότητα! 1
moumos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Η αλήθεια πάντως είναι ότι πριν λίγα χρόνια έβλεπα στο fb αναρτήσεις φίλων και γνωστών και πλέον βλέπω εκδρομές και συνταγές από μαμάδες, θείες και γιαγιάδες. Ή εγώ και οι φίλοι μου μπαρμπαδέψαμε, ή το κοινό άλλαξε ραγδαία. 2
Fotis13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ωραια προσθηκη ,γενικα το fb εχει πολλες λειτουργιες και ρυθμισεις που περιοριζεις τα ενοχλητικα ποστ η' τους spammer με ανουσια θεματα . Η αλήθεια πάντως είναι ότι πριν λίγα χρόνια έβλεπα στο fb αναρτήσεις φίλων και γνωστών και πλέον βλέπω εκδρομές και συνταγές από μαμάδες, θείες και γιαγιάδες. Ή εγώ και οι φίλοι μου μπαρμπαδέψαμε, ή το κοινό άλλαξε ραγδαία. Η Η ποιοτητα εχει παει στο insta. 2
d_crazy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω πως απλά είναι μια λειτουργία που ήδη υπάρχει( με το unfollow) . Θα μπορούσαν να προσθέσουν απλά την επιλογή για το πόσο καιρό θα κρατήσει το unfollow. 1
neo83_gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 το fb χωρις τα group και το messenger απλα θα ειχε χάσει το λόγο ύπαρξής του
Human Soul Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Κινήσεις απελπισίας τώρα τελευταία ο Μάρκος. Μάλλον χάνει κόσμο(άρα και λεφτά από διαφημιστικές) που ήταν έκανε για τουιτερ-ινστα Μπα.Μόνο κέρδη έχει το facebook και μάλιστα περισσότερα από κάθε άλλη φορά https://techcrunch.com/2017/07/26/facebook-earnings-q2-2017/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα