antonisreverse Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας, εχω ενα hp pavilion g7-2300ev Δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι του, εκτος απο οτι αναγκαστηκα να αλλαξω τον ανεμιστηρα οταν ηταν μολις 1 χρονων, καθως απ τη στιγμη που αγορασα τον υπολογιστη ειχε προβλημα (εκανε τρομερο θορυβο) τον υπολογιστη τον εχω απο το 2013 και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Να επισημανω οτι επειδη αρχιζε να κολλαει εβαλα ενα SSD. Καθως σημερα ανοιγα τον υπολογιστη εμφανιστηκε ενα μηνυμα στην οθονη λεγοντας οτι το ανεμιστηρακι δυσλειτουργει και ξαφνικα ξεκινησε να ακουγεται ενας τρομερος θορυβος, σαν να χτυπαει το ανεμιστηρακι την μητρικη πλακετα! Ξεβιδωσα το καπακι του υπολογιστη εβγαλα τον SSD τον ξαναεβαλα στη θεση του, τον φυσηξα απο δω, τον φυσηξα απο εκει! Και τελικα εβγαλα και την μπαταρια (ειναι χαλασμενη εδω και καιρο) και ο υπολογιστης ανοιξε χωρις κανενα πλεον προβλημα! μπορει καποιος να μου πει που οφειλεται αυτο και τι μπορει να εγινε; θα χρειαστει επισκευη; θα ξαναδημιουργηθει αντιστοιχο προβλημα; ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια και καλη συνεχεια σε ολους! Στο ακολουθο link μπορειτε να δειτε το βιντεο στο οποιο αναφερομαι: -> https://www.dropbox.com/s/bdi8sjg9m64czgs/VID_20171218_183830_s01.mp4?dl=0
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Λογικα καπου ακουμπαει το ανεμιστηρακι και κανει ετσι.. Το πιο πιθανο ειναι οταν το ανοιξες κατι να κουνησες και τωρα να μην ακουμπαει αλλα νομιζω οτι θα στο ξανα κανει... Οταν ξανα γινει αυτο, γυρνα το αναποδα και κοιτα πως συμπεριφερεται το ανεμιστηρακι...Μπορει να εχει αρχισει να εχει κενα και καπου ακουμπαει δηλαδη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα