Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, τις τελευταίες 5 μέρες έχω αποσυνδέσεις ανά 5-10 λεπτά
ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να ελέγξω από τη δική μου πλευρά πριν επικοινωνήσω με το πάροχο

αλλά και τι πληροφορίες θα χρειαστώ να έχω πρόχειρες κατά την επικοινωνία μαζί τους

έχω 24άρα γραμμή Wind
modem/router το Linksys WAG120N

downstream rate 11k έως 14k

κάποιες φορές που είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα έφταιγε το router οπότε ανοιγο-κλείνοντάς το επανερχόταν σε κανονική λειτουργία αλλά αυτή τη φορά δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα κ να βαλεις ρουτερ σκετο χωρις φιλτρο σε 1 2 μπριζες..

Δοκιμασε με αλλο μοντεμ

Σε καθε αλλαγη κοιτας αν αλλαξε attenuation kai margin απο την σελιδα του ρουτερ

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα κ να βαλεις ρουτερ σκετο χωρις φιλτρο σε 1 2 μπριζες..

Δοκιμασε με αλλο μοντεμ

α ναι μπορεί να έχει πρόβλημα το φίλτρο, θα κάνω αυτά τα δύο για δυο μέρες να δω πως θα πάει, ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορει και καποια τηλεφωνικη συσκευη να βραχυκυκλωνει...ΔΟκιμασε αρχικα χωρις τηλεφωνα η φιτλρα,μορο το router μεσα.Μετα βαλε το φιλτρο του ρουτερ μετα προσθεσε καποιο τηλεφωνο μετα το φιλτρο του και συνεχισε το αυτο μεχρι να βρεις που ειναι το προβλημα.Αν δεν βρεις κατι ισως φταινε πολλα πραγματα...Ελπιζω το ρουτερ σου να ειναι στην κεντρικη πριζα.Μαλλον στην πριζα κοντα στην εξωπορτα ειναι αυτη

• Like 1
Δημοσ.

ναι, ευχαριστώ πολύ, έχω αλλάξει κάποια πράγματα από χθες ήδη και σήμερα βλέπω πως έχει κάνει μόνο μία διακοπή δηλαδή είναι στα φυσιολογικά επίπεδα

απλά χρειάζεται χρόνος τώρα γιατί μπορεί να είναι από τον πάροχο το πρόβλημα ή να έχει μόνιμη βλάβη ο router και απλώς να τυχε σήμερα να πάει καλά

οπότε πρέπει να επιβεβαιώσω ότι συνεχίζει κανονικά για 2, 3 μέρες για να πω ότι βρέθηκε ο ύποπτος

Δημοσ.

Εγω θα έλεγα να αρχίσεις να ελέγχεις τι προσφορές έχουν οι άλλες εταιρείες και τις ανακοινώσεις της wind. Μολις βγάλει ανακοινωση για αλλαγη τιμολογιακής πολιτικής ... τσουπ την έκανες χωρίς προστιμο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...