Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στα μαστορια. εχω ενα θεματακι με το pc. εχει τα εξεις ( g3258)  ( 8giga ram)  (gtx1050 2 giga) (ssd) νομιζω ομως δεν τρεχει οπως θα πρεπε να τρεχει, τι μπορει να φταει. φορματ εγινε απο μαγαζι και εχω τα windows10

Δημοσ.

Δεν μας λες το παιχνιδι δεν μας περιγραφεις το προβλημα γενικοτερα θα σου απαντησω λοιπον οτι φταιει το καρμπυρατερ η το φιλτρο βενζινης και δεν τραβαει το εργαλειο.

• Like 6
Δημοσ.

μου ειπαν δεν εχω υσχιρο επεξεργαστη. υσχει κατ τεοιο?

Είναι κοντό το κιβώτιο και δεν τραβάει.

Πες μας ρε άνθρωπες αυτά που σε ρωτήσαμε. Σε ποια περίπτωση κολλάει, πως;

• Like 1
Δημοσ.

δεν λαγκαρι. απλα το ειχα με μια gt730 πηγαινε ποιο γρηγορα σαν παικτης το παιχνιδη που παιζω με την 1050. νομιζω ειναι ποιο αργο.  και ανεβαζει απο 150-200 fps

Δημοσ.

δεν λαγκαρι. απλα το ειχα με μια gt730 πηγαινε ποιο γρηγορα σαν παικτης το παιχνιδη που παιζω με την 1050. νομιζω ειναι ποιο αργο.  και ανεβαζει απο 150-200 fps

"Το παιχνίδη"; Καινούριο είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. Έχεις καμια παρουσίαση;

• Like 3
Δημοσ.

Περιγραψε το προβλημα και τις συνθηκες που παρουσιαζεται αναλυτικα

Δημοσ.

cpu g3258

ram 8gb

gpu gtx1050 2gb

έπειτα από μία πρόχειρη ανάλυση σε νευρωνικό, το παιχνίδι στο οποίο συναντάς πρόβλημα ειναι το:

alliance valiant arms

παραγωγή του 2011

δε μπορώ να κατανοήσω ακόμα τι κολάει σε τόσο παλιό παιχνίδι

πες όμως αναλυτικότερα

σε τι ανάλυση παίζεις ( 1024*768 κτλπ )

πόσα FPS έχεις ( αν όντως έχεις 150-200 fps τότε δεν είναι πρόβλημα γραφικών )

• Like 3
Δημοσ.

Ασε Κυριε D... Συνεχισε την εφημεριδα σου γιατι οπως βλεπεις ακρη δεν βγαινει...! :P

Το πορισμα ειναι οτι ανεβαζει απο 150 σε 200 fps και ειναι πιο αργο! (Λογια του ανθρωπου ειναι αυτα!) :-)

Δημοσ.

Φίλτατε, πήγαινε σε λογοθεραπευτή που να σκαμπάζει από PC και μετά πες του να μας το γράψει αυτός εδώ μπας και σε καταλάβουμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...