Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ψαχνω να βρω καποια σύνθεση για να φτιάξω ενα κατεβαστήρη και Plex Server ίσως και καρτα γραφικών με 4K ανάληση.

Θα έχει μαλλον καποιο λειτουργικό Linux ή FreeNas με Plex Server.

Η αρχική σύνδεση που κοιτάγα ειναι οι παρακάτω

Asrock J4205-ITX

8GB Ram

3TB Red WD ίσως και x2 

Κουτάκι έχω

βλεπω οτι το σετ cpu/mb ειναι ωριακό , ειδικά για προβολή ταινια με υπότιτλους σε plex server.

τωρα κοιτάω και σετάκι με Intel Pentium Dual Core G4600  + Asrock H110M-ITX/ac

Έχει κανεις καποια εμπειρία στο θεμα; απο Λειτουργικό και services που πρεπει να μπουν μέχρι και εξοπλησμό, μην μου πείτε για iCore5+ και διάφορα θελω να εχει χαμηλή κατανάλωση λόγο 24ωρης λειτουργίας.

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Σε idle που θα δουλεύει το 95% του χρόνου του, όλα τις ίδιες καταναλώσεις έχουν.

Το G4600 θα είναι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

μην συγκρινουμε ανομοια ομως! :P (προφανως) κανενας

δεν θα τους επιλεξει ειδικα θελοντας...'τερατα ταχυτητας' :lol:

χαχαχαχαχα καλά σίγουρα, απλα διαβασα οτι θελει passmark πάνω απο 2000points για να μπορεί να κάνει transcoding σε 1080p ανάληση.

Υ.Σ. Μπορεί καποιος Admin να διορθώσει το Κατεβαστήρι . Ευχαριστώ !!!! 

Δημοσ.

ψηφίζω 4600 , γιατί κάνει και για κανένα παιχνιδάκι casual με την ενσωματωμένη και τον έχω να "παίζει" 4Κ στο ρελαντί και να κάνω άλλες δουλειές ταυτόχρονα στην δευτερη οθόνη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα και αυτή εδω την λίστα  απο τα ατομα που υποστιρίζουν τον Plex Server

Μαλλον θα το παγώσω το θέμα, βλεπω τις μνήμες στο Ταβάνι !!!! 90€ για 8GB !!!

Επεξ/σία από piranhagr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Plex server πως θα τον χρησιμοποιήσεις;

Ταινίες απο τηλεόραση (Smart LG) και Tablet 

Επεξ/σία από piranhagr
Δημοσ.

Μια δευτερη σύνθεση ειναι και απο την AMD Athlon X4 840 BOX  + Biostar Hi-Fi A88ZN Ver.5 + Kingston ValueRAM 8GB DDR3-1333MHz.

βεβαια μιλαμε για παλιότερη τεχνολογία με μεγαλύτερη κατανάλωση, αλλα δεν χανει σε αποδόσεις.

Δημοσ.

AMD Athlon X4 840 , είναι σαν celeron σε ταχύτητα ή για να είμαι ακριβής χειρότερος από σύγχρονο celeron

επίσης για 4Κ μην είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει.

Γιατί να πάρεις έναν τόσο αργό επεξεργαστή στα 0.28νμ πυ έφτιαχνε η INTEL τους LGA775 πριν 10 χρόνια και τώρα φτιάχνουν μόνο SOCs για κινητά των 8-9$?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ψαχνω να βρω καποια σύνθεση για να φτιάξω ενα κατεβαστήρη και Plex Server ίσως και καρτα γραφικών με 4K ανάληση.

Θα έχει μαλλον καποιο λειτουργικό Linux ή FreeNas με Plex Server.

Η αρχική σύνδεση που κοιτάγα ειναι οι παρακάτω

Asrock J4205-ITX

8GB Ram

3TB Red WD ίσως και x2 

Κουτάκι έχω

βλεπω οτι το σετ cpu/mb ειναι ωριακό , ειδικά για προβολή ταινια με υπότιτλους σε plex server.

τωρα κοιτάω και σετάκι με Intel Pentium Dual Core G4600  + Asrock H110M-ITX/ac

Έχει κανεις καποια εμπειρία στο θεμα; απο Λειτουργικό και services που πρεπει να μπουν μέχρι και εξοπλησμό, μην μου πείτε για iCore5+ και διάφορα θελω να εχει χαμηλή κατανάλωση λόγο 24ωρης λειτουργίας.

Ευχαριστώ

ειδαλλως  pas se μεταχειρισμενα px  h81 μητρικη μαζι με g3258 kai 8gb ram kai eisai komple 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...