Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπρεπε να βγάλω την εργοστασιακή ζελατίνα και ψάχνω να το αντικαταστήσω με κάτι. Έχω βάλει το αυθεντικό της One Plus glass αλλά δεν βολεύει. Τι άλλες επιλογές έχω; Θέλω κάτι λεπτό και δεν θέλω να δώσω όγκο οπότε tempered glass το αποκλείω. 

Δημοσ.

Ή τιποτε ή tempered glass. Ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια. Στην πραξη δεν χρειαζεσαι τιποτε. Η οθονη σπαει εαν σκασει με την γωνια κατω οποτε δεν προστατευεται απο τιποτε εκτος απο θηκη με καλυμα οθονης.

Δημοσ.

Με Gorilla Glass δεν θα εχεις γρατζουνιες στην οθονη. Εκτος κι αν πας να το χαραξεις εσυ.

Μην λέμε ότι να ναι σαφώς και μπορεί να κάνει μέχρι και στο gorilla glass 5 γρατζουνιεται το oleophobic coating που έχει πάνω και αφήνει αμυχές

Δημοσ.

Εχω τα τηλεφωνά μου μονιμα στην τσεπη σε συνθηκες εργοταξιου χωρις ποτε καποιο προστατευτικο οθονης και η μονη απειροελαχιστη γρατζουνια που εχω κανει ηταν μια φορα που μου επεσε με την οθονη στον δρομο και συρθηκε. Και μαλιστα εχουν πεσει αρκετες φορες. Τωρα το πως καταφερνεις εσυ να τα γρατζουνιζεις μονο εσυ ξερεις.

Οποτε εαν θελεις προστασια πας μονο σε tempered glass. Και μαλιστα tempered glass κανονικο και οχι κατι αλλα πιο λεπτα μαλακα που λενε οτι ειναι tempered glass αλλα μοιαζουν πλαστικα. Ολα τα αλλα εχουν αθλια αισθηση αφης.

Δημοσ.

Ε τότε πάρε ζελατίνα. Αν το θες σαν καινούργιο και για να το πουλήσεις πρέπει να βάλεις κάτι. Αν το αφήσεις γυμνό θα κάνει γρατσουνιές πολλές μικρές που θα φαίνονται όταν το βάζεις διαγώνια στο φως μόνο ποτέ άλλοτε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις, βρήκα μια πρόχειρη που δεν ταιριάζει καλά και παρήγγειλα κάποιες ζελατίνες από το ebay. (btw δησκολεύτηκα να βρώ ζελατίνες σε τοπικά κατάστήματα, είχαν μόνο τζάμια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...