dimips Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω το σύστημα με τον 8700 που έκανε ο tanasen01 είναι αρκετά αξιόλογο και θα κάνει τη δουλειά του πολύ άνετη. Βέβαια δε ξέρουμε πόσο βαριά είναι τα project που επεξεργάζεται κι αν Θα μπορούσε να πάει και σε κάποιον i5 επεξεργαστή 8400 όπως προαναφέρθηκε και να γλιτώσει περίπου 150ευρω. Κατά τα άλλα Οι μόνες αλλαγές που θα πρότεινα θα είναι να ανέβει λίγο σε χρήματα και να βάλει 550w τροφοδοτικό και την υλοποίηση της κάρτας γραφικών αντί για palit κάποια EVGA. 1
Giannisrethymno Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Θα πάει σε παραπάνω δύναμη γιατί θα έχει πολύ φόρτο εργασίας και πολλές ώρες οπότε θα του χρειαστεί. Θα του προτείνω και τις αλλαγές που λες. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Θα πάει σε παραπάνω δύναμη γιατί θα έχει πολύ φόρτο εργασίας και πολλές ώρες οπότε θα του χρειαστεί. Θα του προτείνω και τις αλλαγές που λες. Ευχαριστώ. Για editing στα 1200 ευρώ φυσικά και δεν θα πέσεις σε i5. To τροφοδοτικό του tanasen είναι ποιοτικότατο δεν χρειάζεται παραπάνω για την 1060 και δυό δίσκους ούτε κατα διάννοια. Για την κάρτα γραφικών όποια έχει φθηνότερα το κατάστημα αγοράς μην κόψεις απο πουθενά. Με λίγα λόγια είναι πολύ ισορροπημένη η πρότασή του την ακολουθείς ανεπιφύλακτα.
Giannisrethymno Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Από visionstudio Έκανα κάποιες υποχωρήσεις σε τροφοδοτικό (και πάλι αρκετό είναι και έχει 5χρόνια εγγύηση) και σκληρό 1tb. Μνήμη μπορεί να πάρει από το Dexter τις παραπάνω crucial στα 154€ αντί των ακριβών g.skill. Eπίσης τηλέφωνο αν έχουν κάποια προσφορά λόγω εορτών κτλ. Για αυτή την σύνθεση μιλάς φίλε μου radiohead σωστά? Σε ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Για αυτή την σύνθεση μιλάς φίλε μου radiohead σωστά? Σε ευχαριστώ. yeap!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα