Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω Toyota Corolla μοντέλο 2002 και θέλω να βγάλω ένα ακόμη αντίγραφο του κλειδιού. Έχω τη λεγόμενη μήτρα που μου είχαν δώσει λέγοντάς μου πως αν χρειαστώ αντίγραφο να πάω με αυτή. Πρέπει να πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία; Ξέρετε το κόστος περίπου; Η αντικατάσταση γίνεται επί τόπου ή χρειάζεται να περιμένω; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Απο οτι ξέρω πρέπει να περιμένεις μερικές ώρες ή την επόμενη θα είναι έτοιμο αναλόγως την εταιρία αν πας στην επίσημη που είναι λίγο πιο ακριβό, ή σε καταστήματα που απλά σου φτιάχνουν δεύτερο κλειδί. Θέλουν και ταυτοποίηση ότι το αυτοκίνητο ανοίκει σε εσένα (ταυτότητα και άδεια κυκλοφορίας).

Δημοσ.

Μην πας σε αντιπροσωπεία, πολλά χρήματα για το τίποτα. Βρες ένα κλειδαράδικο και κάνε την δουλειά σου με κανά 50άρικο, αλλά θέλει προσοχή σε ποιον θα πας....Πολλά συμβαίνουν!

Δημοσ.

Θα πας σε καλό κλειδαράδικο.

Αν το κλειδί είναι απλό χωρίς κουμπάκι και ανοίγει βάζοντάς το στην κλειδαριά θα την βγάλεις με κανένα 50άευρο.

Εάν έχει και κουμπάκια πάνω από 100 έως 120 ευρώ.Έφτιαξα πρόσφατα του γιου μου για ένα pegeot 207 του 2007. 100 ευρώ χωρίς απόδειξη. :P

Πας το παραγγέλνεις και σε ειδοποιεί ο κλειδαράς μόλις το παραλάβει από την αντιπροσωπεία για να πας το αυτοκίνητο να το χρονίσει.

Στην ενότητα auto moto υπάρχει και σχετικό θέμα  και λογικά εκεί έπρεπε να κάνεις ανάρτηση. :shifty:

Δημοσ.

Αν διαβασει το immobilizer chip το μηχανημα κλειδαρα τοτε ναι με κανα 50 70ε εχεις κοπη κλειδιου με immobilizer...

Με κεντρικο τηλεχειρισμο αν το διαβασει σιγουρα πανω απο 100ε

Το θεμα ειναι οτι αρκετοι βαζουν φτηνιαρικο κελυφος

Δημοσ.

Εαν νομιζετε, οτι, η αντιπροσωπεια εκδιδει κλειδι, φερνοντας το απο τα κεντρικα του εργοστασιου κατασκευης του αυτοκινητου σας, πλαναστε πλανην οικτρα!!

Παρακατω, θα αναφερω 3μιση  :-D  επιλογες, το πως εκδιδεται ενα κλειδι αυτοκινητου στην Ελλαδα και καλυπτει το 95% των περιπτωσεων.

Επιλογη 1η. (Στην αντιπροσωπεια) Σου λεει, δωσε μου το κλειδι και θα σε παρω τηλεφωνο, να ερθεις να παραλαβεις το αντικλειδι. Παιρνουν το κλειδι, μαζι με ενα γνησιο απο τις αποθηκες της εδω αντιπροσωπειας,το πανε σε ενα τοπικο κλειδαρα που συνεργαζονται και οταν το παραλαβουν σε παιρνουν τηλεφωνο να το παραλαβεις. τιμη: 70ευρω για το κλειδι+30ευρω το κοψιμο+50ευρω η ηλεκτρονικη ρυθμιση. συνολο 150 ευρω και το περνανε στο συστημα οτι το ταδε αμαξι εβγαλε καινουργιο κλειδι.

Επιλογη 2η. (στον κλειδαρα) Πας σε ενα κλειδαρα και λες οτι θελω καινουργιο κλειδι. σου ζηταει ταυτοτητα, αδεια κυκλοφοριας και ελεγχει οτι το κλειδι που θες να αντιγραψεις, ειναι για το συγκεκριμενο οχημα.τιμη:50ευρω το κλειδι+20ευρω το κοψιμο+30ευρω η ρυθμιση. συνολο 100ευρω και πας στο καλο.

Επιλογη μιση. (μονος σου) Αγοραζεις απο πχ. aliexpress ενα αντικλειδι για το οχημα σου,πηγαινεις σε ενα κλειδαρα να στο φτιαξει, σε λογικη τιμη. το κουμπωνει κατα περιπτωση, με βλεμμα πονηρο, πρωτα στη συσκευη και σου λεει οτι "φιλε.... δεν ειναι συμβατο γιατι ειναι κινεζικο" τιμη: 5ευρω το κλειδι και 2 μηνες υπομονη να ερθει.ξεχνας αυτη τη λυση και πηγαινεις με μια απο τις παραπανω.συνολο? μια απο τις παραπανω+5 ευρω+2 μηνες.

Επιλογη 3η. (μονος σου με επιμονη και ανεση χρονου) αγοραζεις κλειδι απο aliexpress συμβατο με το οχημα σου, χωρις να το εχεις αμεση αναγκη. ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ρωτας κλειδαραδες εαν μπορουν να σου εκδοσουν αντικλειδι σε λογικη τιμη. μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα βρεις, τιμη: 5ευρω το κλειδι+30ευρω το κοψιμο και η ηλεκτρονικη ρυθμιση. συνολο 35ευρω και πας στο καλο.

P.S αγορασα κλειδι για Mitsubishi lancer με 4.10 ευρω (το γνησιο ηταν σταθερης λεπιδας και το ιμιτασιον ειναι τυπου σουγια). το λειτουργω σχεδον ενα χρονο τωρα, μιας και το γνησιο το εχω στο κλειδοφυλακειο, χωρις το παραμικρο προβλημα.ισως εχω αλλους 6-8 μηνες, πριν αρχισουν τα προβληματα με το κλειδι. (χαλαρωση ελατηριου, ή, δημιουργια κενων στο κελυφος) το κλειδι το εφτιαξα σε κλειδαρα, στα ΒΑ προαστια της αττικης με αποδειξη παροχης υπηρεσιων στην τιμη που πληρωσα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...