Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , αυτο τον μηνα αν θυμαμαι καλα η τον επομενο τελειωνει το 24αμηνο συμβολαιο που εχω με την cyta.

Τρομερα προβληματα δεν μπορω να πω οτι ειχα περα απο την ταχυτητα που ενω πληρωνω 24αρα πιανω μετα βιας 13 κ το σπιτι του πατερα μου που ειναι 400 μετρα παρακατω πιανει 16 παλι με cyta.

Αυτο που θελω να με βοηθησετε ειναι πχ τωρα αν κανω ανανεωση παλι με cyta μπορω να ζητησω αλλαγη router?

Γιατι σε μερικες εφαρμογες που εχω στο iphone σαν να μπλοκαρετε η συνδεση του internet.

Πχ η εφαρμογη του xbox , ενα παιχνιδι 8ball pool κ κατι αλλες μπουρδες :) Σε αλλα wifi δουλευουν οκ.

Εφερα απο το σπιτι του πατερα μου το δικο του router , ενα thompson ειναι , κ δουλευουν οκ κ πιανω κ την δικια του ταχυτητα .

Με το δικο μου zte H208N δεν δουλευουν.

Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση σαν ασφαλεια στο router κ δεν αφηνει να παρουν ιντερνετ συγκεκριμενες εφαρμογες;;

Επισης αν τελικα παρω καλυτερη προσφορα απο ΟΤΕ , κ δεχτω.

Μετα πρεπει εγω να παρω την cyta κ να τους πω οτι φευγω κ αντε γεια κ σε ποια διευθυνση να τους στειλω τον παλιο εξοπλισμο;

Η πρεπει να κανω κ κατι αλλο;

Και πανω κατω ποσο καιρο θα κανω χωρις ιντερνετ κ τηλεφωνο.

Σταματαει η cyta τη γραμμη κ μετα υπογραφω με οτε κ μετα περιμενω να στειλουν router κ μετα να ερθει τεχνικος δηλαδη θα παει πασχα ;

Ευχαριστω κ σορυ για τις πολλες ερωτησεις !

Δημοσ.

Παντως αν ειναι να φυγεις απο Cyta, κοιτα να παρεις τηλεφωνο τελευταιες 2-3 μερες ή να τους στειλεις email οτι θα αλλαξεις παροχο, ωστε να γινει το γρηγοροτερο το τηλεφωνημα απο αυτους( Ηχητικη καταγραφη του αιτηματος σου).. Τελος, το ρουτερ θα χρειαστει να το επιστρεψεις στο τοπικο καταστημα.

Ποσο καιρο θα παρει εξαρταται απο  την διαθεσιμοτητα του τεχνικου(ΟΤΕ), το πολυ 2 βδομαδες, αλλα καμια φορα και εντος λιγων ημερων, βεβαια αυτο εξαρταται αν κανεις φορητοτητα ή νεα συνδεση.

Δημοσ.

Mε καλεσαν σημερα κ απο ΟΤΕ κ απο Cyta κ μου εκαναν τις προσφορες οποτε τωρα σκεφτομαι τι να διαλεξω :-D

To θεμα με τις εφαρμογες που δεν εμπαιναν στο ιντερνετ απο το δικο μου ρουτερ μου το λυσε ενας φυλος στο π και φ

Ηθελε αλλαγη το dns (δεν ξερω τι ειναι :X) απο τις ρυθμισεις..

Απλα απο το iphone στο wifi το αλλαξα σε 8.8.8.8 και ειναι μια χαρα τωρα !!!

Δημοσ.

Οποιος σου κανει καλυτερη προσφορα πας,εγω προσωπικα στην CYTA Δεν θα πηγαινα μιας και ειναι χρεωμενη και μαλλον θα πουληθει.Αλλα αν τα λεφτα ειναι πολυ λιγοτερα του ΟΤΕ παω πασο.Απλα ο οτε το καλο ειναι οτι μπορει να σου δωσει καλουδια και για σταθερο/κινητο τηλεοραση.

Δημοσ.

Φοβαμαι λιγο την cyta αλλα κ να δηλωσει φαλιμεντο με επηρεαζει εμενα παραδειγμα αν εχω συμβολαιο 2 χρονια;

Θα αλλαξουν τις τιμες οποια εταιρεια την εξαγορασει;

Στην βασικη τους προσφορα με 24αρα γραμμη κ λεπτα σε σταθερα κινητα κτλ ειναι η προσφορα του οτε 2.5€ τον μηνα πιο ακριβη απο αυτην της cyta

Αλλα πιστευω με οτε ισως πιανω καλυτερες ταχυτητες ;

Μιας κ ειναι δικες του οι γραμμες;

Δεν με πολυ ενδιαφερει οτεtv κ κινητα cosmote κτλ

Δημοσ.

Αν θέλεις πες μας αναλυτικά τις συνολικές τιμές και τις παροχές που σου προσέφεραν η cyta και ο ΟΤΕ αντίστοιχα. 

Δημοσ.

Λοιπον η

cyta μου ειπε με 24αρα γραμμη δωρεαν σε σταθερα και 5 ωρες σε κινητα 21€

ο ΟΤΕ με 24αρα γραμμη δωρεαν σε σταθερα κ 2,5 ωρες σε κινητα 23,60€

Mετα ΟΤΕ για vdsl 30αρα 4 ωρες σε σταθερα κ 2 ωρες κινητα 30€

Κ παλι ΟΤΕ vdsl 50αρα γραμμη δωρεαν σταθερα κ 6 ωρες κινητα 33€

Ολες οι προσφορες για 24 μηνες συμβολαιο

Για πειτε γνωμες ! :)

Δημοσ.

Εγώ φεύγω από Cyta και πάω ΟΤΕ από 1/1/2018 (η αίτηση έχει γίνει ήδη).

7 ευρώ χαμηλότερη τιμή σχεδόν για τα ίδια πράγματα (2 χρόνια συμβόλαιο) και απίστευτη προσφορά otetv full pack (15 ευρώ/ μήνα για ένα χρόνο συμβόλαιο)

Ξέρετε τι modem router θα φέρει ο OTE και αν είναι καλύτερο από το ZTE H208N που έχω με τη cyta;

Δημοσ.

Φιλε μου τι προσφορα σου εκαναν δηλαδη?

Κ εγω ειμαι 99 τις εκατο ετοιμος για την μεταβαση σε ΟΤΕ, απο ρουτερ μου ειπαν στελνουν ενα καλο που το δινουν κ στην 50αρα γραμη vdsl και αυτο θα βελτιωσει την ταχυτητα "λεει"

Αλλα η κυρια που μιλησαμε δεν ηξερε ποιο μοντελο καριβως.

Ελπιζω να μην ειναι το zte οπως λες κ εσυ φιλε μου

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα, είμαι συνδρομητής ΟΤΕ στα έως 24 και θέλω να πάω στην cyta με 50αρι VDSL και απ ότι είδα στην περιοχή μου το στηρίζει στα 1300+ μέτρα.

Αξίζει η μεταφορά; υπάρχει κάποιος συνδρομητής vdsl cyta στην Καλαμαριά ναα μου πει;

Δημοσ.

Παιδιά ο ΟΤΕ πόσο καιρό κάνει να σε μεταφέρει από άλλη εταιρεία;

Εχω υπογράψει εδώ και 10 μέρες για 2ετες συμβόλαιο (2018-2019) και το συμβόλαιό μου με τη CYTA λήγει τέλος του 2017.

Δημοσ.

Eμενα μου ειχαν πει σε 2 μερες γινετε.

Και οταν τους ειπα κ καλα μην μεινω χωρις τηλεφωνο ιντερνετ γιατι θα κανω φασαρια μου ειπαν αποκλειετε κ θα κανει κανα 2 ωρες μονο. . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...