Anonlpatron Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Την καλησπερα μου στην παρεα..Εχω το παραπανω budget(max 250) και θελω να κανω αναβαθμιση στο υπαρχων συστημα για gaming και συγκεκριμενα Cs:go ισως πιο μετα για κανα pubg αναλογως τα κεφια και τον χρονο που θα εχω Ποσό που διαθέτουμε :Χρήση υπολογιστή :Gaming(csgo,pubg?)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Cs:goΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?Oχι πρως το παρων Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?OxiΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Πειραιας Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω προβλημαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?οχιΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι και δουλευω windows7 x64 ultimate Υπαρχων συστημα: cpu:i5 750 m/b:asus p7p55 lx ram:Patriot Intel Masters 2133 4x4 psu:500w(75%) gpu:hd 5750 1g storage:ssd adata 64gb εγω προσωπικα ενδιαφερομαι για αναβαθμιση gpu κυριως μιας και εχω 2 λαπτοπ για χρησεις εργασιακες και σπιτιου γενικοτερα αλλα προφανως θελω γνωμες απο το εξιδεικευμενο παρεακι..!Να τονισω πως στο gaming cs:go αν και σε low πεταει...οχι κοληματα και τπτ τετοιο γενικοτερα..(200-250 fps)
tanasen01 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Για CSGO είσαι καλυμμένος με μια gtx1060 3gb όπως είσαι. Για PUBG πρέπει να κλοκάρεις τον i5-750 κιόλας γιατί θα έχεις αρκετό bottleneck. Πες όμως και ποιο τροφοδοτικό έχεις. Κάποια παλιά με 75% efficiency ήταν καλά, (π.χ. Thermaltake Purepower)... 3
life is music Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Την καλησπερα μου στην παρεα..Εχω το παραπανω budget(max 250) και θελω να κανω αναβαθμιση στο υπαρχων συστημα για gaming και συγκεκριμενα Cs:go ισως πιο μετα για κανα pubg αναλογως τα κεφια και τον χρονο που θα εχω Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή :Gaming(csgo,pubg?) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Cs:go Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?Oχι πρως το παρων Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Oxi Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Πειραιας Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω προβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?οχι Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι και δουλευω windows7 x64 ultimate Υπαρχων συστημα: cpu:i5 750 m/b:asus p7p55 lx ram:Patriot Intel Masters 2133 4x4 psu:500w(75%) gpu:hd 5750 1g storage:ssd adata 64gb εγω προσωπικα ενδιαφερομαι για αναβαθμιση gpu κυριως μιας και εχω 2 λαπτοπ για χρησεις εργασιακες και σπιτιου γενικοτερα αλλα προφανως θελω γνωμες απο το εξιδεικευμενο παρεακι..!Να τονισω πως στο gaming cs:go αν και σε low πεταει...οχι κοληματα και τπτ τετοιο γενικοτερα..(200-250 fps) αλλαζεις τροφοδοτικο κοιτας το evga 500w , παιρνεις μετα μια 1050τι kai αλλαζεις και τον ssd σου με εναν 120ρι και εισαι πενα !
cpc464 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 αλλαζεις τροφοδοτικο κοιτας το evga 500w , παιρνεις μετα μια 1050τι kai αλλαζεις και τον ssd σου με εναν 120ρι και εισαι πενα ! Η 1050 είναι υπερτιμημένη, δές διαφορά με 1060 Site: νομίζω αξίζει τα 50-60 ευρώ παραπάνω. 1
Anonlpatron Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Για CSGO είσαι καλυμμένος με μια gtx1060 3gb όπως είσαι. Για PUBG πρέπει να κλοκάρεις τον i5-750 κιόλας γιατί θα έχεις αρκετό bottleneck. Πες όμως και ποιο τροφοδοτικό έχεις. Κάποια παλιά με 75% efficiency ήταν καλά, (π.χ. Thermaltake Purepower)... Δεν θυμαμαι δυστυχως και δεν λεει...πηρα την 1050τι rog κ ολα κομπλε αν εξερεσεις οτι δεν βρισκω ανταπτορακι για το dvi της...η 1060 νομιζω θα ηταν λιγο υπερβολη για τωρα εξαλου σε κανα μηνακι 8α ξαναγινει βημα αναβαθμισης και θα σε ακολουθησω ετσι οπωσ το προγραμματισα..εναν psu kai sell/trade 1050ti +diafora Η 1050 είναι υπερτιμημένη, δές διαφορά με 1060 Site: νομίζω αξίζει τα 50-60 ευρώ παραπάνω.1 1280χ1024 παιζω προς το παρων και νομιζω κ η rog strix 1050ti θα ειναι κομπλε..σε ενα μηνα θα ξανακανω αναβαθμιση και το συζηταμε ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας!!!
life is music Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θυμαμαι δυστυχως και δεν λεει...πηρα την 1050τι rog κ ολα κομπλε αν εξερεσεις οτι δεν βρισκω ανταπτορακι για το dvi της...η 1060 νομιζω θα ηταν λιγο υπερβολη για τωρα εξαλου σε κανα μηνακι 8α ξαναγινει βημα αναβαθμισης και θα σε ακολουθησω ετσι οπωσ το προγραμματισα..εναν psu kai sell/trade 1050ti +diafora 1280χ1024 παιζω προς το παρων και νομιζω κ η rog strix 1050ti θα ειναι κομπλε..σε ενα μηνα θα ξανακανω αναβαθμιση και το συζηταμε ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας!!! psu https://www.skroutz.gr/s/9777439/EVGA-Power-Supply-500W.html ssd https://www.skroutz.gr/s/10144395/Adata-Ultimate-SU800-128GB.html
Anonlpatron Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 psu https://www.skroutz.gr/s/9777439/EVGA-Power-Supply-500W.html ssd https://www.skroutz.gr/s/10144395/Adata-Ultimate-SU800-128GB.html ευχαριστω και μια οθονουλα αν κ σιγουρα θα παω σε μεταχειρισμενη τουλαχιστον να χω το νου μου.gaming(low ms) 19-21 max ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα