Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Μπανανία μας παίζει να είχαμε και μείωση αντί για αύξηση.

Μάγος εισαι;;;; Σημερα εκανα speed test .Απο 6.3Mbps

ειδα το νουμερο να πεφτει στα 4.1....Για video 1080p ουτε λογος...... Και ολα αυτά στο ακριτικό Μοσχάτο.... και μην ακουσω πάλι τις π***ες που μου λενε περι γραμμής μου ...Πριν 2 μηνες πως ηταν οκ και μετα την ανανεωση ακριβως οχι;;;;

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σταματήστε την γκρίνια για το ιντερνετ και τη  νεοελληνική, χωρίς λόγο αντίδραση για τα πάντα. Είμαστε σε μέτριο προς καλό επίπεδο, αλλά με πολύ καλές προοπτικές.

Σε mobile ιντερνετ είμαστε σχεδόν άψογα, ίσως γιατί λειτουργεί ο ανταγωνισμός λίγο καλύτερα.

Όσο αναφορά το σταθερό ιντερνετ με τις 50αρες και τις 100αρες σιγά σιγά να γίνονται mainstream και την έλευση των οπτικών, τα επόμενα 2-3 χρονιά θα πλησιάσουμε το παγκόσμιο μέσο όρο.

Πολύ σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης αν σκεφτεί κανείς ότι είμαστε μια πτωχευμένη κρατικοδίαιτη χωρά, χωρίς ανταγωνιστική οικονομία.

• Like 4
Δημοσ.

ολοι εσεις που λετε οτι καλα ειμαστε για εξηγηστε μου λιγο

χαλια υποδομες + αργες ταχυτητες + εργα με το σταγονομετρο + ελαχιστο προσωπικο + χαμηλους μισθους = υψηλες τιμες

κατι δεν μου παει καλα στην ολη εξισωση αλλα δεν βρισκω που κανω λαθος και δεν βγαινει το αποτελεσμα οσο καλο οσο μας λετε

Δημοσ.

Καλά τα δεδομένα αλλά στην Ελλάδα έχουμε ακόμη πολύ δουλειά.

Πχ η cosmote συνεχίζει να έχει προγράμματα με 4αρες που για ανεξήγητο λόγο έχουν κιόλας την ίδια τιμή με τις 24αρες.

εκει που απευθυνεται δεν εχει 24ρες, οποτε σου λεει ανεξαρτητως ταχυτητας εγω θελω να παρω τοσο. Επισης οι περιοχες αυτες πολλες φορες ειναι επαρχιακες, που δεν παιζουν εναλλακτικοι παροχοι. κοινως η τιμη διαμορφωνεται απο την ζητηση-προσφορα δυστυχως.

Δημοσ.

Εγω πάλι τους τελευταίους 12 μηνες ειχα μείωση στην σταθερή γραμμή, στο κινητό θα ελεγα στα ίδια (ισως να αυξήθηκε λίγο η κάλυψη) είμαι.

Και φυσικά δεν υπάρχει λύση, θα δοκιμάσω σε λίγους μήνες να επιστρέψω στον ΟΤΕ μπας και κερδίσω 1-2 Mb/s αλλα το κυριότερο μπας και γίνει πιο σταθερή και μπας και φτιάξει η τηλεφωνία επειδή τωρα με το voip της cyta ειμαι με χιόνια ή/και διακοπές στον ήχο.

Και δεν ειναι να πεις οτι μένω στα σε κανα βουνό, στην Θεσσαλονίκη κατοικώ.

Δημοσ.

Θα γκρινιάξω γιατί προσωπικά δεν είδα καμία βελτίωση στο Ίντερνετ μου και γιατί φυσικά το vdsl το βλέπω με το κυάλι στον τρίτο μεγαλύτερο δήμο της Θεσσαλονίκης. Όταν θα έρθει, σε τιμές για εργαζόμενους ανθρώπους και όχι μεγιστάνες θα πάψω να γκρινιάζω και θα πω μπράβο. Α, και δεν θέλω να ακούω για περιορισμούς σε bandwidth λόγω net newtrality και αηδίες έτσι!

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη εαν μενεις μεσα στην Αθηνα και εχεις 8mbps πρεπει να λες και ευχαριστω?

Φίλε δεν μπορεις να φανταστείς πόσα κεριά ίσα με το μπόι του Φασούλα ανάβω για τα 10,5 Mbps που κλειδώνει το ρούτερ μου.

Πριν 3 χρόνια έπιανα 14.5

Δημοσ.

Καμια λυση με καλο upload εχεις?

Γιατι απο 8 που ειχα πηγα 24 και τωρα vdsl με τις οπτικες και εχω ακομα 1mbps upload speed.

Ενας στο σπιτι να ανεβαζει λιγο παραπανω ξεφτιλιζεται ολη η γραμμη.

Να σου πω την αλήθεια μέχρι στιγμήςστο ανέβασμα είμαι μια χαρά. Οι μόνες μου ανάγκες σε upload είναι καμιά φωτογραφία στο Flickr και η ταχύτητα με ικανοποιεί.

Εξαρτάται τι ανάγκες έχει ο καθένας. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι καθώς η ταχύτητα του upload δεν έχει αποτελέσει ανάγκη σε εμένα, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Είναι κάτι που δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

Εγω στο πατρικο μου πληρωνω 24αρα κ πιανω μαξ 10 mbps , στο φοιτητικο μου δεν μπορω καν να βαλω ιντερνετ αφου ο οτε λεει πως η περιοχη ειναι γεματη απο γραμμες..Ηρακλειο 2017.. Εγω θα τους κραζω μεχρι να μπορω

Δημοσ.

Στο τι πληρώνουμε και τι παίρνουμε πάλι εμείς φταίμε. Στα φόρουμ μια χαρά κράζουμε αλλά κανείς μας δεν κάνει κάτι. Και βάζω κι εμένα μέσα. Σου λέει η κάθε εταιρία. Χ λεφτά για μέχρι 24mbs που δεν τα πιάνεις ποτέ και πληρώνουν όλοι τα ίδια ανεξάρτητα από τι ταχύτητα έχουν. Αλλά δεν διαμαρτυρόμαστε ποτέ οργανωμένα και επίσημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...