arma1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Eιμαι σε αναζητηση tablet αλλα βλεπω πως υπαρχει πολυ μπερδεμα ,εχουμε και λεμε: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 150 ευρω (αν αξιζει δινουμε και το κατι παραπανω +-50 ευρω) 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Nova go 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: θα προτιμουσα 10΄' ,αλλα ισως μου κανουν και η 8 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): οτι εχει καλοδεχουμενα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οχι 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Θα προτιμουσα 4G ,αλλα αν ειναι να εχει μικρες επιδοσεις, καλυτερα να μην εχει 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; οχι ιδιαιτερα 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; andorid 7,αλλα αν αξιζει το dual γιατι οχι; 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; οχι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο οπουδηποτε 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; καλυτερα καινουριο Σε γενικες γραμμες θελω καποιο το οποιο να μας βγαλει 3 χρονακια και να δουλευει ξεκουραστα ,ανετα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2017 από arma1
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το TAB3 8 Plus είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. https://m.gsmarena.com/lenovo_tab3_8_plus-8559.php https://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html Και για 10.1 το Teclast T10 https://m.banggood.com/Teclast-T10-MTK8176-Hexa-Core-4G-RAM-64G-ROM-Android-7_0-OS-Fingerprint-Sensor-10_1-Inch-Tablet-PC-p-1211172.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB 1
arma1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτησω κατι ,το TAB3 8 PLUS θα παρει android 7; επισης βλεπω πως το gearbest δεν μου εχει την επιλογη priority line , τι κανουμε τωρα; η να παμε για Teclast T10 - Τ8; αυτα τα δυο (Τ10-Τ8) εχουν ιδιο επεξεργαστη; υπαρχει περιπτωση να παρουμε κατι καλυτερο στις γιορτες;
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Για να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω αν πάρει ή όχι 7. Επίσης δεν ξέρω αν την κατάργησε αυτή την αποστολή. Το Teclast ναι μεν καλό αλλά φοβάμαι τον επεξεργαστή (MTK)που δεν είναι και ότι καλύτερο. 1
arma1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ok, θα περιμένω λίγο μπας και πετύχουμε κάτι καλύτερο, ευχαριστώ
TheAccountant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Για να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω αν πάρει ή όχι 7. Επίσης δεν ξέρω αν την κατάργησε αυτή την αποστολή. Το Teclast ναι μεν καλό αλλά φοβάμαι τον επεξεργαστή (MTK)που δεν είναι και ότι καλύτερο. Μια χαρά ειναι ο επεξεργαστης του Teclast. Τι σε προβληματιζει?
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μια χαρά ειναι ο επεξεργαστης του Teclast. Τι σε προβληματιζει?Μου έχει δείξει ότι στην πορεία και σε μερικές απαιτήσεις δεν είναι και τόσο αποδοτικός.Επίσης δεν μπορείς να έχεις πολλές επιλογές σε αναβαθμίσεις μελλοντικά. Όσο για εξοικονόμηση μπαταρίας και εδώ υπάρχει πρόβλημα. Ok, θα περιμένω λίγο μπας και πετύχουμε κάτι καλύτερο, ευχαριστώΓια μένα καλύτερα το TAB3 8 PLUS που είναι και επώνυμο και έχει επεξεργαστεί snap.Μην βλέπεις 6gb ram και ενθουσιαζεσαι. Όχι ότι είναι κακό το Teclast αλλά πεσμου εσύ με ένα απλώς παράδειγμα,αν πάθει κάτι που το στέλνεις? Και δεύτερον όπως προαναφέρθηκε ο επεξεργαστής. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2017 από saruman123
TheAccountant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μου έχει δείξει ότι στην πορεία και σε μερικές απαιτήσεις δεν είναι και τόσο αποδοτικός. Επίσης δεν μπορείς να έχεις πολλές επιλογές σε αναβαθμίσεις μελλοντικά. Όσο για εξοικονόμηση μπαταρίας και εδώ υπάρχει πρόβλημα. Για μένα καλύτερα το TAB3 8 PLUS που είναι και επώνυμο και έχει επεξεργαστεί snap. Μην βλέπεις 6gb ram και ενθουσιαζεσαι. Όχι ότι είναι κακό το Teclast αλλά πεσμου εσύ με ένα απλώς παράδειγμα,αν πάθει κάτι που το στέλνεις? Και δεύτερον όπως προαναφέρθηκε ο επεξεργαστής. Η αυτονομια του στο Teclast T10 του δινει καπου 8 ωρες οθονης, νομιζω παραπανω απο μια χαρά. Συμφωνοι οτι δεν ειναι τοσο αποδοτικός οσο ενας Snapdragon, πλην ομως σε επιδοσεις καλυτερος απο midrange Snap 625-650. Τωρα... αναβαθμίσεις (απο 7 σε 8 πχ) απο B-grade κινέζο δεν περιμένεις οτι και να φορά σε cpu. Εδώ ουτε οι επώνυμες δεν δινουν σε αυτο το price range. Αν πάθει κάτι για τους πρώτους 6 μηνες εχεις το paypal... μετά το πετάς. Η εμπειρια μου λεει βεβαια πως αν λειτουργησει κάτι την πρώτη βδομάδα, θα λειτουργησει μια χαρά για πολυ πολυ καιρο.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Η αυτονομια του στο Teclast T10 του δινει καπου 8 ωρες οθονης, νομιζω παραπανω απο μια χαρά. Συμφωνοι οτι δεν ειναι τοσο αποδοτικός οσο ενας Snapdragon, πλην ομως σε επιδοσεις καλυτερος απο midrange Snap 625-650. Τωρα... αναβαθμίσεις (απο 7 σε 8 πχ) απο B-grade κινέζο δεν περιμένεις οτι και να φορά σε cpu. Εδώ ουτε οι επώνυμες δεν δινουν σε αυτο το price range. Αν πάθει κάτι για τους πρώτους 6 μηνες εχεις το paypal... μετά το πετάς. Η εμπειρια μου λεει βεβαια πως αν λειτουργησει κάτι την πρώτη βδομάδα, θα λειτουργησει μια χαρά για πολυ πολυ καιρο. Οπότε καλύτερα να πάρει κάτι από Ελλάδα και αν πάθει κάτι μην το πετάξει σε 6 μήνες.... αλλά να το πάει σε καμία αντιπροσωπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα