Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή να πω ότι κανένας από τους συμβατούς επεξεργαστές της μητρικής σου δεν θα κάνει την κάρτα να πιάσει το 100% των δυνατοτήτων της (τουλ στην πλειοψηφία των παιχνιδιών). Από εκεί και πέρα αφού αναβαθμίσεις το BIOS της μητρικής για να είναι συμβατή με τους νεότερους επεξεργαστές, ψάξε για κάποιον A8 ή Α10 της 7000 σειράς που να σε ικανοποιεί σε τιμή.

Η σωστή λύση για μένα όμως για να χαρείς την κάρτα σου είναι να γίνει αναβάθμιση πακέτο μητρική/μνήμη/cpu, το οποιό δυστυχώς με τις τωρινές τιμές των μνημών θα ξεπερνάει τα 200ε...

Εδώ είναι η λίστα με τους συμβατούς επεξεργαστές και την BIOS έκδοση που θελουν:

http://www.asrock.com/mb/amd/fm2a68m-hd+/#CPU

EDIT: ξέχασα τους Athlon Χ4 που είναι φθηνότεροι από τους A8/A10 επειδή δεν έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που δεν σε ενδιαφέρει πιά.

Έγινε. Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Δημοσ.

νομίζω ότι απάντησες βιαστικά

είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι έχεις συνδέσει την οθόνη στην 1050???

δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις ίδιες επιδόσεις όπως πριν με onboard

κάνε μια σύγκριση τα FPS με την 1050 και με την ενσωματωμένη και πες μας εδώ τι σου βγάζει

Δημοσ.

Πράγματι κάτι δεν πάει καλά, δε μπορεί να μην έχεις καλή απόδοση στο lol με το σύστημα σου..ο 6400k με τα ενσωματωμένα παίζει στα 720p με πάνω απο 70 fps, δε μπόρεί με 1050ti να έχεις 30 fps, ακόμα και σε 1080p...

Επίσης, αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις γιατί να αναβαθmίσεις όλο το συστημα? ένας Χ4 860 ή 880 θα την οδηγήσει άψογα τη κάρτα σου, εδώ με Α10-7890k δούλεψα στο παρελθόν 280x και RX480 με ελάχιστο 'μπουκάλι' και έπαιξα τα πάντα ultra και very high..εκτός και αν τρώγεσαι να δώσεις 200+ ή θα κυνηγήσεις και δυνατά games, τότε πάσο..

Δημοσ.

φίλε με τις τιμές των ddr4 στα ύψη απλά δεν αξίζει η συνολική αναβάθμιση, πάρε απλά έναν συμβατό cpu που βρίσκονται παμφθηνα πχ athlon x4, και δεν θα έχεις θέμα γενικά με τα Games, έχω βάλει στο  pc του αδεφού μου την 1050 με fx6300 και παίζει άνετα ακόμη και βαριά games και μιλάμε για cpu του 2011

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...