Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν 2 μέρες πήρα την κάρτα GTX 1050 ti αλλα είναι σαν μην υπάρχει καθόλου. Δείχνει ότι είναι στο σύστημα αλλα δεν έχει καμία απόδοση στα παιχνίδια. Έχω κατεβάσει drivers και πάλη τπτ.υπαρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Περιγραψε την πληρη συνθεση του υπολογιστη σου, το προβλημα και τις συνθηκες που παρουσιαζεται αναλυτικα

Δημοσ.
-δεν γνωρίζω άμα είχες πριν κάρτα γραφικών

άμα είχες πρέπει να αφαιρέσεις τους drivers από την άλλη γιατί μπλέκονται οι drivers και δεν δουλεύει στο τέλος κανένας.

-κανε ένα reset το βίος για μήπως κόλλησε κάτι

-δες εάν είναι επαρκής οι τροφοδοσίες που παίρνει η κάρτα

Δημοσ.

Amd a6-6420k

Ram 8gb dual channel ddr3 795mhz

Motherboard asrock fm2a68m-hd

Graphics hp59g (1920x1080) 4095mb nvidia geforce gtx 1050 ti

Storage 931 gb toshiba dt01aca100 sata disc device

Optical drivers asus drw- 24d5mt sata cdrom device

Είχα την κάρτα από την μητρική

-δεν γνωρίζω άμα είχες πριν κάρτα γραφικών

άμα είχες πρέπει να αφαιρέσεις τους drivers από την άλλη γιατί μπλέκονται οι drivers και δεν δουλεύει στο τέλος κανένας.

-κανε ένα reset το βίος για μήπως κόλλησε κάτι

-δες εάν είναι επαρκής οι τροφοδοσίες που παίρνει η κάρτα

Είχα την κάρτα από την μητρική

Δημοσ.

Δείχνει ότι είναι στο σύστημα αλλα δεν έχει καμία απόδοση στα παιχνίδια.

Περαν της χαμηλης αποδοσης στα παιχνιδια κατα τα αλλα δουλευει κανονικα?

Δημοσ.

Τι παιχνιδια προσπαθεις να παιξεις?

Lol δεν έχω δοκιμάσει σε κάποιο άλλο ακόμα. Αλλα στα fps είναι στα ίδια. 70 και πέφτουν μέχρι 30. Όπως πριν δλδ που ήταν μόνο από μητρική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαινεται οτι τρως μπουκαλι απο το cpu. Αν και εχει ψηλο ρολοι , ειναι αρκετα χαλια σαν cpu για gaming. Αλλα το lol θα επρεπε να το τρεχει.

Επεξ/σία από PaokToTheBone
Δημοσ.

Μου φαινεται οτι τρως μπουκαλι απο το cpu. Αν και εχει ψιλο ρολοι , ειναι αρκετα χαλια σαν cpu για gaming. Αλλα το lol θα επρεπε να το τρεχει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τσεκάρω;

Δημοσ.

Κατ' αρχήν δυστυχώς έχεις ένα διπύρηνο επεξεργαστή που δεν σηκώνει αξιοπρεπώς κανένα σημερινό σοβαρό παιχνίδι. Για αρχή σιγουρέψου ότι ο επεξεργαστής δουλεύει στο full των δυνατοτήτων του και δεν έχει για κάποιο λόγο κλειδώσει στην χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα. Κατέβασε το HWMonitor, άνοιξε το να δείχνει την ταχύτητα του επεξεργαστή και τρέξε κάποιο στρες τεστ να δεις αν πηγαίνει στα 4000mhz τουλάχιστον και στους 2 πυρήνες.

Το LOL βασίζεται πολύ στην απόδοση του επεξεργαστή και κυρίως του ρολογιού. Ότι επεξεργαστή και να έχεις σήμερα, ούτε μια 1050ti δεν τερματίζει σε αυτό.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν δυστυχώς έχεις ένα διπύρηνο επεξεργαστή που δεν σηκώνει αξιοπρεπώς κανένα σημερινό σοβαρό παιχνίδι. Για αρχή σιγουρέψου ότι ο επεξεργαστής δουλεύει στο full των δυνατοτήτων του και δεν έχει για κάποιο λόγο κλειδώσει στην χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα. Κατέβασε το HWMonitor, άνοιξε το να δείχνει την ταχύτητα του επεξεργαστή και τρέξε κάποιο στρες τεστ να δεις αν πηγαίνει στα 4000mhz τουλάχιστον και στους 2 πυρήνες.

Το LOL βασίζεται πολύ στην απόδοση του επεξεργαστή και κυρίως του ρολογιού. Ότι επεξεργαστή και να έχεις σήμερα, ούτε μια 1050ti δεν τερματίζει σε αυτό.

Έχεις να μου προτείνεις έναν επεξεργαστή γι αυτά που έχει το πσ μου .ώστε να δουλεύει και η κάρτα σωστά;

Δημοσ.

Για αρχή να πω ότι κανένας από τους συμβατούς επεξεργαστές της μητρικής σου δεν θα κάνει την κάρτα να πιάσει το 100% των δυνατοτήτων της (τουλ στην πλειοψηφία των παιχνιδιών). Από εκεί και πέρα αφού αναβαθμίσεις το BIOS της μητρικής για να είναι συμβατή με τους νεότερους επεξεργαστές, ψάξε για κάποιον A8 ή Α10 της 7000 σειράς που να σε ικανοποιεί σε τιμή.

Η σωστή λύση για μένα όμως για να χαρείς την κάρτα σου είναι να γίνει αναβάθμιση πακέτο μητρική/μνήμη/cpu, το οποιό δυστυχώς με τις τωρινές τιμές των μνημών θα ξεπερνάει τα 200ε...

Εδώ είναι η λίστα με τους συμβατούς επεξεργαστές και την BIOS έκδοση που θελουν:

http://www.asrock.com/mb/amd/fm2a68m-hd+/#CPU

EDIT: ξέχασα τους Athlon Χ4 που είναι φθηνότεροι από τους A8/A10 επειδή δεν έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που δεν σε ενδιαφέρει πιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...