Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη φιλε το εψαξα πολυ το θεμα πριν λιγο καιρο το μονο που βρηκα σε τιμη κατω των 50 ειναι αυτο :

https://www.skroutz.gr/s/10435660/Kensington-K72357UK.htm

Ειναι αθορυβο οσο ενος λαπτοπ, τα πληκτρα του ειναι τυπου scissor.Ειναι εξαιρετικο με μονα μειονεκτηματα δεν εχει ελληνικα, 1-2 κουμπια ισως ειναι σε αλλη θεση απο αυτη που εχεις συνηθισει και οι αποστασεις των πληκτρων ειναι καπως μεγαλυτερη.Τα τελευταια δυο τα λεω με επιφυλαξη γιατι δεν εχω εμπειρια με desktop keyboards καθως χρησιμοποιουσα σχεδον αποκλειστικα λαπτοπ τα τελευταια 10 χρονια.Μετα πας σε logitech τα οποια ειναι πανακριβα.Παρτο και δε θα χασεις.

Το εχει ενας φιλος μου,οντως πολυ καλο και αθορυβο.

Δημοσ.

Όντως τα scissor είναι τα πιο αθόρυβα, ανάλογα και με τα πλήκτρα, να είναι δηλαδή χαμηλού travel. Προφανώς δεν είναι αθόρυβο οποιοδήποτε πληκτρολόγιο μεμβράνης απλά επειδή είναι μεμβράνης ή μηχανικό με "silent" διακόπτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εσυ τη βλακεια αυτη την εχεις και την προτεινεις? μακρια απο κορσαιρ μαπα εντελως

δεν μπορεις να γραψεις καθολου ευκολα τουλαχιστον το δικο μου με τους κοκκινους διακοπτες, τα διπλανα κουμπια

πατιουνται με ελαχιστη πιεση και γραφονται καταλαθος χαρακτηρες

ειναι πολυπλοκο το προγραμμα ελεγχου και η κωλο κορσαιρ το αλλαζει συνεχως

τελευταια μου κολαει συνεχεια και δεν βλεπει το πληκτρολογιο και θελει αλλαγη θυρας και μπολικες επανεκινησεις

μαπα υλικα κατασκευη μεταλο μεν αλλα κακης ποιοτητας δε λερωνει πολυ ευκολα

μακρια μακρια μακρια

απο κορσαιρ μονο μνημες και υδροψηξεις τιποτα αλλο

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

εσυ τη βλακεια αυτη την εχεις και την προτεινεις? μακρια απο κορσαιρ μαπα εντελως

δεν μπορεις να γραψεις καθολου ευκολα τουλαχιστον το δικο μου με τους κοκκινους διακοπτες, τα διπλανα κουμπια

πατιουνται με ελαχιστη πιεση και γραφονται καταλαθος χαρακτηρες

ειναι πολυπλοκο το προγραμμα ελεγχου και η κωλο κορσαιρ το αλλαζει συνεχως

τελευταια μου κολαει συνεχεια και δεν βλεπει το πληκτρολογιο και θελει αλλαγη θυρας και μπολικες επανεκινησεις

μαπα υλικα κατασκευη μεταλο μεν αλλα κακης ποιοτητας δε λερωνει πολυ ευκολα

μακρια μακρια μακρια

απο κορσαιρ μονο μνημες και υδροψηξεις τιποτα αλλο

Ναι το έχω και το πήρα για αυτόν ακριβώς τον λόγο που έχει βάλει ως κριτήριο. Τον θόρυβο δηλ. Και το προτείνω σε αυτούς που τους περισσεύουν τα χρήματα γιατί είναι πανάκριβο.

Αυτό που γράφεις περί πάτημα δοπλανών πλήκτρων ισχύει αλλά ισχύει για όλα τα μηχανικά πληκτρολόγια και αυτό εξαιτίας των στενών πλήκτρων που έχουν. Ένα κανονικό πληκτρολόγιο έχει πιο φαρδιά πλήκτρα και γι αυτό δεν αντιμετωπίζεις αυτό το φαινόμενο.

Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα το motospeed CK104 και πήρα το corsair. Διότι το Corsair έχει πιο φαρδιά πλήκτρα σε σχέση με τα υπόλοιπα μηχανικά πληκτρολόγια. Άρα το ότι πατιούνται τα διπλανά πλήκτρα δεν είναι πρόβλημα των μηχανικών πληκτρολογίων της Corsair αλλά γενικό πρόβλημα των μηχανικών πληκτρολογίων.

Αφού έχει θέμα το πληκτρολόγιο γιατί δεν κάνεις rma?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το έχω και το πήρα για αυτόν ακριβώς τον λόγο που έχει βάλει ως κριτήριο. Τον θόρυβο δηλ. Και το προτείνω σε αυτούς που τους περισσεύουν τα χρήματα γιατί είναι πανάκριβο.

Αυτό που γράφεις περί πάτημα δοπλανών πλήκτρων ισχύει αλλά ισχύει για όλα τα μηχανικά πληκτρολόγια και αυτό εξαιτίας των στενών πλήκτρων που έχουν. Ένα κανονικό πληκτρολόγιο έχει πιο φαρδιά πλήκτρα και γι αυτό δεν αντιμετωπίζεις αυτό το φαινόμενο.

Μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που άλλαξα το motospeed CK104 και πήρα το corsair. Διότι το Corsair έχει πιο φαρδιά πλήκτρα σε σχέση με τα υπόλοιπα μηχανικά πληκτρολόγια. Άρα το ότι πατιούνται τα διπλανά πλήκτρα δεν είναι πρόβλημα των μηχανικών πληκτρολογίων της Corsair αλλά γενικό πρόβλημα των μηχανικών πληκτρολογίων.

Αφού έχει θέμα το πληκτρολόγιο γιατί δεν κάνεις rma?

δεν νομιζω φιλαρακι να ισχυει για ολα το razer blackwidow που ειχα ηταν φοβερο, αλλα εδω μεσα δε μπορεις να μιλησεις για ραζερ θα πλακωσουν ολοι οι καφροι οι ασχετοι και οι τσιπηδες

για το software γιατι δεν ειπες τιποτα που ειναι δυσχρηστο οσο δε παει και το αλλαζει και συνεχεια

ασε η κορσαιρ σε ειπα μονο μνημες και υδροψυξεις

εχω και κουτι το 450d καλο κουτακι αλλα στη λεπτομερια χανει, τα φιλτρα του ειναι μαπα ολη η ψιλη σκονη περναει μεσα, αμα δεις τι τρυπα εχουν τα φιλτρα θα γελας , μα καλα για χωμα το βαλανε η για σκονη. και το εχω πανω στο γραφειο που να το ειχα κατω

επισης και η υδροψυξη που εχω μια corsair h110i  εχει λεντ και καποιες φορες στην αρχη μου εκανε οτι και το πληκτρολογιο δεν αναγνωριζε τη συσκευη, μαπα μιλαμε ντροπη εντελως για τοσο ακριβα προιοντα

και περα απο αυτο πολυ ατοπη η προταση σου, ο ανθρωπος γραφει δεν ειναι gamer Και του προτεινεις αυτο για να γραφει πατε καλα μωρε εδω μεσα?

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

Φιλαρακι αφου το θέλεις μόο για να γράφεις και τίποτα αλλο (βασικά τι αλλο να κάνεις με ενα πληκτρολόγιο η θα γράφεις η θα χειρίζεσαι κάποιο παιχνίδι με τα κουμπιά του) πάνε πάρε ενα ΜΗ-μηχανικό φτινιάρικο αλλά καλό τι 50€ μαξ...10ευρο μάξ πρεπει να λές πάρε logitech 120 κάπος ετσι λεγετε νομίζω τι θοριβο να κάνει..

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα πριν χρονια , αθόρυβο και μηχανικό δεν πανε μαζι , εκτος αν ο καθενας θεωρει το αθορυβο διαφορετικα . 
Το μοναδικο δοκιμασμενο που δεν ενοχλούσε αλλα είναι και πολύ περιορισμένο ειναι αυτο το σιλικόνης flexible που προταθηκε και πιο πισω , ολα τα αλλα αν γραφεις κιόλας γρήγορα κάνουν θόρυβο .

Δημοσ.

Ένα comfort της microsoft που είχα ήταν απίστευτο σε θέμα θορύβου αλλα δεν το βλέπω να πουλιέται ακομα.
Προτίμησε χαμηλού προφίλ πλήκτρα για να μην ξεφύγει σε χρήματα.

Δημοσ.

Στην δουλεια εχω ενα cherry με low profile keys και σε σχεση με το κλασσικό που εχω σπιτι ειναι χαμηλότερο απο άποψη θορύβου 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με εξεπληξε πολυ ευχαριστα...Αριστο για τα λεφτα του για πληκτρολογιο χαμηλου προφιλ

https://www.skroutz.gr/s/7534168/Dell-KB216-Black.html

Λές να κάθεται ακόμα και να περιμένει πρόταση για πληκτρολόγιο 3 χρόνια μετά ;;;;

:D :D :D :D

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...