Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω θέματα με το πληκτρολόγιο. Είμαι στο πισί κυρίως βραδινές ώρες και το πληκτρολόγιο ενοχλεί.

Πολύ.

Ψάχνω ένα πληκτρολόγιο με ένα και μοναδικό κριτήριο. Τον θόρυβο.

Δεν είμαι γκέιμερ, δεν θέλω μηχανικά, δεν θέλω rgb φωτισμούς, δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά.

Το μόνο που με απασχολεί είναι να είναι το πλέον αθόρυβο.

Καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να είναι εντελώς αθόρυβο φυσικά, αλλά θα εκτιμούσα τις όποιες προτάσεις σας.

Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη μιας και όπου ρώτησα μου είπαν «ααα, το τάδε μηχανικό είναι πιο αθόρυβο από τα άλλα»...

Δεν με νοιάζει να είναι μηχανικό ρε παιδιά όμως. :Ρ

Ένα πληκτρολόγιο να γράφω χωρίς να ξυπνάνε όλοι θέλω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Παιδια βλεπω οτι ποσταρετε τιμες απαγορευτικες για τη χρηση που το θελει ο φιλος.

170 ευρω και μαλιστα μηχανικο,ενω τονιζει οτι δεν ψαχνει για μηχανικο?

Και στα 81 για apple παλι χλωμο υποθετω.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια βλεπω οτι ποσταρετε τιμες απαγορευτικες για τη χρηση που το θελει ο φιλος.

170 ευρω και μαλιστα μηχανικο,ενω τονιζει οτι δεν ψαχνει για μηχανικο?

Και στα 81 για apple παλι χλωμο υποθετω.

Από τη στιγμή που τον ενδιαφέρει σφόδρα να είναι αθόρυβο και αφού δεν γράφει budget γράφουμε και εμείς ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

• Like 4
Δημοσ.

Από τη στιγμή που τον ενδιαφέρει σφόδρα να είναι αθόρυβο και αφού δεν γράφει budget γράφουμε και εμείς ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

Γιατι δεν ποσταρες κανενα γυρω στο 500ρικο τοτε?

• Like 2
Δημοσ.

δεν έχει άδικο ο φίλος στο θέμα του μπάτζετ. δεν όρισα μπάτζετ, οπότε όλα μετράνε. ωστόσο παιδιά το μπάτζετ που θα διαθέσω για ένα πληκτρολόγιο που θέλω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ δεν θα είναι πάνω από 40 50. αν υπάρχει κάτι εκεί ή και ακόμα πιο κάτω καλώς.

Δημοσ.

δεν έχει άδικο ο φίλος στο θέμα του μπάτζετ. δεν όρισα μπάτζετ, οπότε όλα μετράνε. ωστόσο παιδιά το μπάτζετ που θα διαθέσω για ένα πληκτρολόγιο που θέλω ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ δεν θα είναι πάνω από 40 50. αν υπάρχει κάτι εκεί ή και ακόμα πιο κάτω καλώς.

Αυτο,αφου τα αλλα τα ξεκαθαρισες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω θέματα με το πληκτρολόγιο. Είμαι στο πισί κυρίως βραδινές ώρες και το πληκτρολόγιο ενοχλεί.

Πολύ.

Ψάχνω ένα πληκτρολόγιο με ένα και μοναδικό κριτήριο. Τον θόρυβο.

Δεν είμαι γκέιμερ, δεν θέλω μηχανικά, δεν θέλω rgb φωτισμούς, δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά.

Το μόνο που με απασχολεί είναι να είναι το πλέον αθόρυβο.

Καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να είναι εντελώς αθόρυβο φυσικά, αλλά θα εκτιμούσα τις όποιες προτάσεις σας.

Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη μιας και όπου ρώτησα μου είπαν «ααα, το τάδε μηχανικό είναι πιο αθόρυβο από τα άλλα»...

Δεν με νοιάζει να είναι μηχανικό ρε παιδιά όμως. :Ρ

Ένα πληκτρολόγιο να γράφω χωρίς να ξυπνάνε όλοι θέλω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Επειδη φιλε το εψαξα πολυ το θεμα πριν λιγο καιρο το μονο που βρηκα σε τιμη κατω των 50 ειναι αυτο :

https://www.skroutz.gr/s/10435660/Kensington-K72357UK.htm

Ειναι αθορυβο οσο ενος λαπτοπ, τα πληκτρα του ειναι τυπου scissor.Ειναι εξαιρετικο με μονα μειονεκτηματα δεν εχει ελληνικα, 1-2 κουμπια ισως ειναι σε αλλη θεση απο αυτη που εχεις συνηθισει και οι αποστασεις των πληκτρων ειναι καπως μεγαλυτερη.Τα τελευταια δυο τα λεω με επιφυλαξη γιατι δεν εχω εμπειρια με desktop keyboards καθως χρησιμοποιουσα σχεδον αποκλειστικα λαπτοπ τα τελευταια 10 χρονια.Μετα πας σε logitech τα οποια ειναι πανακριβα.Παρτο και δε θα χασεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...