killer76 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ότι λέει ο τίτλος. Μπορεί να μου πει κάποιος με λίγα λόγια ποιες είναι οι βασικές διαφορές τους και ποια είναι καταλληλότερη για απλά προγραμματακια. Επίσης μπορεί ένα πρόγραμμα που είναι φτιαγμένο σε μια από αυτές, να ενσωματωθεί σε ιντερνετικό interface?
GReaperEx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Η Visual C++ είναι C++ αλλά πακέτο με ανόητες προσθήκες του Visual Studio. Η C# είναι η προσπάθεια της Microsoft να φτιάξει έναν κλώνο Java που να μοιάζει με C++... Η C είναι η παλαιότερη όλων, μια σχετικά απλή, διαδικαστική γλώσσα προγραμματισμού. Η C++ χρησιμοποιεί σαν βάση την C και προσθέτει αντικειμενοστραφή προγραμματισμό, γενικό προγραμματισμό και ένα σωρό επιπλέον, χρήσιμα χαρακτηριστικά.
defacer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Η Visual C++ είναι C++ αλλά πακέτο με ανόητες προσθήκες του Visual Studio. Η C# είναι η προσπάθεια της Microsoft να φτιάξει έναν κλώνο Java που να μοιάζει με C++... Μαν μου δε σε βλέπω να ξέρεις και πολύ περί τίνος πρόκειται. Προσπάθεια που να μοιάζει με C++? Θα έλεγα ότι δεν έχεις ασχοληθεί με C# πάνω από 3 λεπτά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 και ποια είναι καταλληλότερη για απλά προγραμματακια Αν μιλάς για windows, εμένα γι αυτό το πράγμα που λες με έχει βολέψει η c# από άποψη ευκολίας. Με τον όρο απλά προγραμματάκια εννοώ να φτιάξεις πχ κάτι που κατεβάζει φωτογραφίες από το 500px και τις κάνει wallpaper στο πισι σου ή κάποιο addin στο excel. Για πιο σύνθετα δεν γνωρίζω. Λογικά η c++ ή η C πρέπει να είναι πολύ ταχύτερη και πιο ευέλικτη για κάποια πράγματα.
GReaperEx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μαν μου δε σε βλέπω να ξέρεις και πολύ περί τίνος πρόκειται. Προσπάθεια που να μοιάζει με C++? Θα έλεγα ότι δεν έχεις ασχοληθεί με C# πάνω από 3 λεπτά. Μόνο κριτική και καθόλου ουσία βλέπω. Για πες μας και τη δική σου γνώμη λοιπόν.
defacer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο κριτική και καθόλου ουσία βλέπω. Για πες μας και τη δική σου γνώμη λοιπόν. Όσον αφορά την κριτική, όταν μου κάνουν εμένα αυτό που μετράει είναι αν είναι ακριβής ίσον αν μπορώ να βελτιώσω κάτι με τις πληροφορίες που πήρα, και όταν κάνω εγώ δε ζητάω άδεια για να πω κάτι που είναι σχετικό και ακριβές. YMMV. Όσον αφορά τη γνώμη μου, δεν τη χρωστάω πουθενά απ' όσο θυμάμαι. Υπάρχουν ερωτήσεις/θέματα στα οποία θα μπορούσα να συμμετέχω αλλά επιλέγω να μη το κάνω για δικούς μου λόγους. Αυτά.
Papakaliati Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Η Visual C++ είναι C++ αλλά πακέτο με προσθήκες για υποστήριξη Windows. Η C# είναι η προσπάθεια της Microsoft να δημιουργησει μια Java που να μην suckered, όταν οι προτάσεις της στην Oracle για βελτιώσεις της Java ώστε να την υιοθετήσει δεν έγιναν δέκτες. Σε όλη αυτήν την ιστορία, η C++ δεν εμφανίζεται πουθενά. Fixed. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα