Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα πεζό 206 τρίθυρο (11/2001) και παρατηρώ εδώ και μήνες πως φεύγει το χρώμα σε κάποια σημεία από το καπό, σα να υπάρχουν μικρά χτυπηματάκια και για αυτό το λόγο ανεβάζω 2 φωτογραφίες για να καταλάβετε τι λέω, αν και σε καμιά πόρτα φαίνονται κάτι σαν σκάει το χρώμα κάνοντας γραμμή. Δεν με νοιάζει η καλαισθησία, αλλά να μην σκουριάσει το καπό. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος; Κι αν χρειαστεί να γίνει επισκευή, λέτε να φταίει το βερνίκι και ποιο μπορεί να είναι το κόστος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Το χεις από καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Σαν ξανα κακοβαμμένο μου φαίνεται. Αν είναι στο καπώ πήγαινε και βαψτο, κάπου στα 200€ λογικά θα κοστίσει. Αν το αφήσεις ναι σιγά σιγά θα αρχίσει να σκουριάζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μεταχειρισμένο το πήρα το αμάξι και πιστεύω πως έχεις δίκιο. Αν θέλουν κανά 200άρι είναι υπερβολή και δεν με συμφέρει γιατί με 100 ευρώ περίπου, παίρνω μεταχειρισμένο και δεν ασχολούμαι καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μεταχειρισμένο στο ιδιο χρώμα; Φαίνεται σα να εχει στοκο εκει / να ειχε τρακαρει. Τα αλλα ισως ηταν προχειρα φτιααγμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Απλά κακοβαμένο πιθανώς από τον προηγούμενο για να πουληθεί. Για να γίνει σωστό βάψιμο και να μη σκουριάσει θέλει πολύ δουλειά άσε που μπορεί να έχει φάει και κανένα τράκο και να είναι κακοστοκαρισμένο οπότε και να το βάψεις γρήγορα να ξανακάνει το ίδιο. Συμβουλή μου άστο όπως είναι συντήρησέ το με καμιά αλοιφή όπως μπορείς και αν στο μέλλον βγάλει σοβαρά προβλήματα ψάχνεις βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο ατρακάριστο και το ρίχνεις πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Όταν λέμε για σκουριά, μετά από πόσο καιρό πιστεύετε; 6 μήνες, ένα χρόνο, 3 χρόνια; Την άποψή σας και τίποτα περισσότερο, δεν γίνεται κάποιος να είναι μάντης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε ρε συ ένα spray στο χρώμα του αυτοκινητου και πέρασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εγω ηδη βλεπω λιγο σκουρια νομιζω.Τεσπα, μπορει να βρεις και με 100 ευρω να στο βαψουν σχετικα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πάρε ρε συ ένα spray στο χρώμα του αυτοκινητου και πέρασέ το. Έχω ένα από τα lidl. Λες να κάνει; Μόνο στα παπάκι μου το είχα δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αμα δε σε ενδιαφέρει οτι θα φαίνεται το μερεμέτι ναι κάνει.Πέρνα και ένα βερνίκι σε spray από πάνω και είσαι οκ.Να τρίψεις τυχόν σκουριές και καλό καθάρισμα πριν την εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα το έτριβα με γυαλόχαρτο μέχρι να βγεί το μέταλλο και να φύγουν οι σκουριές, και θα το περνούσα με ένα αντισκωριακό χρώμα σε σπρέυ (αν το βρεις ελλάδα αλλιώς πιστόλι και κουτί) κ θα το άφηνα έτσι εφόσον δε σε νοιάζει το οπτικό. Μου κάνει εντύπωση όμως που σκουριάζει γαλβανισμένη λαμαρίνα. Ποιός ξέρει τι τράκο έχει φάει εκεί και πως το έβαψε ο άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Άμα πιάνουν τα χέρια σου, κάντο μόνος σου. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. 1) Αν θες να το κάνεις καλά, θα χρειαστείς πιστόλι βαφής και τριβείο. 2) Αν θες να το κάνεις να φαίνεται νορμάλ για να μην έχεις θέματα, θα χρειαστείς μόνο τριβείο. Με το χέρι δεν σου προτείνω να το τρίψεις, γιατί θα κουραστείς πολύ και δεν νομίζω πως θα καταφέρεις να το λειάνεις όσο πρέπει. Για το χρώμα που θα χρειαστείς, το γράφει στο αυτοκόλλητο που έχει, καθώς ανοίγεις την πόρτα του οδηγού. Αν δεν έχεις τα εργαλεία που προανέφερα, θα χρειαστείς: Γεμιστικό αστάρι σε σπρέι (κόστος 10€), το χρώμα του αυτοκινήτου σε σπρέι (αν είναι μονής κόστος 10€, αν είναι διπλής κόστος 20€), βερνίκι σε σπρέι (κόστος 10€, αν το χρώμα είναι μονής τότε δεν βάζεις βερνίκι), γυαλόχαρτα 120άρια, 240αρια και 480άρια. Όλα θα τα βρεις, αν πας σε ένα χρωματοπωλείο. Για το χρώμα, απλά θα τους δώσεις τον κωδικό που λέει στην πόρτα και θα στο φτιάξουν εκείνη την στιγμή και θα στο βάλουν στο σπρέι. Καλύτερα όμως να μην κάνεις τίποτα τώρα και να περιμένεις από Μάιο και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πήγα σε κανά 2 φανοποιούς της γειτονιάς και μου είπαν πως δεν είναι γενικευμένη η κατάσταση στο καπό, στόκος είναι αυτό που φεύγει, προφανώς λόγω προχειροδουλειάς όπως είπατε πολλοί. Η σκουριά που φαίνεται είναι επιφανειακή και να μην ανησυχώ. Ο ένας δεν κάνει λέει τοπική επισκευή, ενώ ο άλλος κάνει, απλά δεν μπορεί να μου πει το κόστος γιατί δεν μπορούσα να πάω το αμάξι λόγω λαϊκής. Θα κοιτάξω και στο χωριό τώρα που θα ανέβω και θα δω. Πιο πιθανό μου μοιάζει να μην κάνω τίποτα προσωρινά.....Τουλάχιστον μου απέκλεισαν το γεγονός πως υπάρχει κίνδυνος να σκουριάσει το καπό και να χρειαστεί αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Η "ανέξοδη" λύση που υπάρχει, είναι να βαφτεί μέσω της ασφάλειας σου, αν έχεις κάνει ασφάλεια από καιρικά φαινόμενα ή κακόβουλες ενέργειες. Τότε βέβαια, θα βαφτεί όλο το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Θα σου βάψει ασφάλεια ολόκληρο το αυτοκίνητο; Επίσης όταν λες κακόβουλες ενέργειες τι εννοείς; Εγώ έχω δυο χαρακιές στο φτερό, μου τις καλύπτουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα