kogi4ever Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα εδω και πολλους μηνες με τυρανναει ενα προβλημα στον υπολογιστη.Παρολου που δεν σηκωνει και πολυ υψηλες θερμοκρασιες παρολο που η καρτα γραφικων ουτε καν ζοριζεται και ο επεξεργαστης δεν δουλευει στο τερμα,παρολο που εχω 100-120 fps η εικονα δεν ειναι ομαλη δηλαδη νιωθω οτι κολλανε τα frames δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...Σε τι μπορει να οφειλετα αυτο?? Το pc build: Μητρικη:Asrock G41M-s3 Ram DDR3 1333mhz 6gb τροφοδοτικο corsair 750w Καρτα γραφικων nvidia gtx 750 Ti Και επεξεργαστης XEON E5450 (ειναι διαφορετικο σοκετ αλλα κανει κανονικα ). Ενω δεν φαινεται να ζοριζεται δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν υπαρχει ομαλοτητα στα frames.Αν χαμηλωσω τελειως τα γραφικα ή αν τα εχω φουλ ψηλα παλι το ιδιο δουλευει.....
GReaperEx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Η κάρτα γραφικών σου μπορεί να πετάει 100-120 fps, αλλά η οθόνη σου μπορεί να τα δείξει?
kogi4ever Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Η οθονη: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS22PTNSF/ZA-specs Με vsync ειανι πιο smooth αλλα παλι κανει κολληματακια...
cpttony Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Για κοίταξε μήπως στο NVidia Control Panel, έχεις την ρύθμιση σε "Προσαρμοζόμενο" (ή Adaptive), αν ναι, άλλαξέ το σε "Βέλτιστη ισχύ" Mε VSync στα πόσα frames κλειδώνει? Ίσως να οφείλεται στο VGA (?) 2
kogi4ever Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 60 fps.Δεν ηταν βελτιστη ισχυ μολις το εβαλα....Τωρα μπαινω για να δοκιμασω.Υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση να κανω απο το control panel ths nvidia για καλυτερη αποδοση;Με hdmi το εχω συνδεσει Μπα και παλι που το εβαλα στο μεγιστη απαδοση δεν αλλαξε κατι...
jgeorgiou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 το πρόβλημα είναι στην CPU , ενώ average FPS έχεις ικανοποιητικά λόγω καλής vga τα min fps πρέπει να είναι τραγικά λόγω "αρχαίας" cpu. Στο LOL μετράει το single core και ένας Ι3 πενταετίας είναι πολύ γρηγορότερος από το δικό σου cpu.
Sheogorath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Και ίσως και η ραμ, επειδή είναι αργή (για DDR3) και ο controller στο NB, δεν έχει πάνω απο 10GB/s bandwith. (Λογικά κοντά στο 7-8 φαντάζομαι.
leros2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα εδω και πολλους μηνες με τυρανναει ενα προβλημα στον υπολογιστη.Παρολου που δεν σηκωνει και πολυ υψηλες θερμοκρασιες παρολο που η καρτα γραφικων ουτε καν ζοριζεται και ο επεξεργαστης δεν δουλευει στο τερμα,παρολο που εχω 100-120 fps η εικονα δεν ειναι ομαλη δηλαδη νιωθω οτι κολλανε τα frames δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω...Σε τι μπορει να οφειλετα αυτο?? Το pc build: Μητρικη:Asrock G41M-s3 Ram DDR3 1333mhz 6gb τροφοδοτικο corsair 750w Καρτα γραφικων nvidia gtx 750 Ti Και επεξεργαστης XEON E5450 (ειναι διαφορετικο σοκετ αλλα κανει κανονικα ). Ενω δεν φαινεται να ζοριζεται δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν υπαρχει ομαλοτητα στα frames.Αν χαμηλωσω τελειως τα γραφικα ή αν τα εχω φουλ ψηλα παλι το ιδιο δουλευει..... Έχεις συμβατικό δίσκο ? Βάλε καποιο πρόγραμμα τύπου msi afterburner και παρακολούθησε τη μνήμη ραμ. Όταν παίζεις κλείνεις το antivirus?
razorblade334 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 μην βαζεις την καρτα στις μεγιστες επιδοσεις αλλα στο βελτιστη ισχυς. ειναι διαφορετικα πρςγματα αυτα. και γνωστο το προβλημα... εμενα μου το εκανε με i7 6700 και i5 7600k δεν φταιει η cpu. επισης προσπαθησε αν μπορεις αναλυση και γραφικα να τα βαλεις τερμα οσο παει. και σε μερικα παινιδια που το επιτρεπουν bordelles window.θα φτιαξει αρκετα. λογικα stuttering εχεις παρα το frame rate το frame time πρεπει να βαραει 300αρια.και απο 16 να πηγαινει 45-50 στιγμιαια. επισης το τροφοδοτικο σου δεν ειναι καλο παρ ολο που η 750τι δεν καιει πολυ ρευμα.
kogi4ever Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 μην βαζεις την καρτα στις μεγιστες επιδοσεις αλλα στο βελτιστη ισχυς. ειναι διαφορετικα πρςγματα αυτα. και γνωστο το προβλημα... εμενα μου το εκανε με i7 6700 και i5 7600k δεν φταιει η cpu. επισης προσπαθησε αν μπορεις αναλυση και γραφικα να τα βαλεις τερμα οσο παει. και σε μερικα παινιδια που το επιτρεπουν bordelles window.θα φτιαξει αρκετα. λογικα stuttering εχεις παρα το frame rate το frame time πρεπει να βαραει 300αρια.και απο 16 να πηγαινει 45-50 στιγμιαια. επισης το τροφοδοτικο σου δεν ειναι καλο παρ ολο που η 750τι δεν καιει πολυ ρευμα. Δεν ειναι καλο το τροφοδοτικο?? Δεν εχει antivirus ο υπολογιστη.Θα επρεπε να παιζει κανονικα το λολ με 1333mhz ram και αυτον τον επεξεργαστη.Ο σκληρος ειναι WD black 1tb.
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 μαλλον επειδη δεν εχεις αρκετη ραμ, διαβαζει απο τον δισκο συνεχεια. με περισσοτερη ραμ η/και ssd θα βελτιωνοταν η κατασταση
kogi4ever Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 6 GB ram δεν ειναι λιγα.Οχι γι αυτο το παιχνιδι.. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επεξεργαστής 2 GHz Μνήμη RAM 1 GB (κατά προτίμηση 2 GB RAM ή περισσότερη για τους χρήστες με λειτουργικό σύστημα Windows Vista και 7) 8 GB διαθέσιμος χώρος στο σκληρό δίσκο Κάρτα γραφικών με υποστήριξη Shader 2.0 Αναλύσεις οθόνης έως 1920x1200 Υποστήριξη για DirectX v9.0c ή νεότερη έκδοση Windows XP (ΜΟΝΟ Service Pack 2 ή 3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ή Windows 10 Επεξεργαστής SSE2 ή υψηλότερος (Επεξεργαστές SSE1 δεν υποστηρίζονται)
kogi4ever Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με την μητρικη αραγε;Αλλα τι θα μπορουσε να ναι
razorblade334 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 δεν μιλησα ποτε για antivirus.το τροφοδοτικο αυτο βγηκε με προβληματα.το ειχα κι εγω.το cx δεν ειναι?φαντασου το αλλαξε η corsair οταν της ειπα οτι οταν κανει rendering η καρτα πως κανει ενα ζζζζζζζ (coil whine) φταινε τα κινεζικα capacitors που εχει. βαλε τις ρυθμισεις που σου πα να δουμε αν θα δουμε διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα