Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι αυτη ειναι η τελικη προσφορα για εμας στην Ευρωπη-Ελλαδα για τις γιορτες; Υπαρχει περιπτωση να παιξει τιποτε καλυτερο;

Δημοσ.

παρε οποια κονσόλα θες ρε μεγαλε και ασε τα σκουπιδοπαιχνιδα κλπ.το σκεπτικό σου ειναι σκουπιδοσκεπτικο, λες κ εχεις μετοχές κ το παιζεις δικηγόρος της καθε εταιρείας

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο και μόνο που βλέπεις Sony fanboys να έρχονται και να γράφουν σκεφτείτε 2 πράγματα:

1. Πόσο πολύ τους ετσουξε που δε παίζει το ps4 τους το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς

2. Το ps έχει τόσο καλά games που αντί να παίζουν ασχολούνται με πράγματα που δεν τους αφορά.

Γι'αυτό φίλοι μου μακριά από το ps και το άσχημο community του με το buggy network του :)

• Like 4
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα παιχνιδι της χρονια ειναι αλλο, ειναι το Zelda.

οκ απο τα console-only games συμφωνώ... ποιο πολυ λιγουρευομαι ενα switch παρα το ps4 προσωπικά σαν pcmasteras,αν και απο οτι είδα απο το teaser του Death Stranding βλέπω να αλλάζει αυτο...

Δημοσ.

Αυτο που καταλαβαινω τα τελευταια 10 χρονια ο καθενας μπορει να ανακοινωνει οτι θελει και οπως το θελει και η μαζα να ακολουθει. Θα ερθει η στιγμη που θα σταματησω να παιζω τα καινουργια παιχνιδια και γυρισω στα παλια.

FF7 REMAKE ;

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα παιχνιδι της χρονια ειναι αλλο, ειναι το Zelda.

Συμφωνώ οτι είναι καλύτερο και παιχνιδάρα,αλλά εγώ θα δώσω τόν τίτλο στο Witcher 3 και για φέτος (πιθανώς και του χρόνου) γιατί είναι απλά τόσο καλό  :-)

Δημοσ.

Σιγά μην σας ρωτήσει κιόλλας η microsoft ποιο παιχνίδι να δώσει. Ήταν πολύ έξυπνη κίνηση από τη στιγμή που δεν υπάρχει για την ώρα στο ps4.

Μην γκρινιάζετε χωρίς λόγο, δεν είδα τόσο κράξιμο σε καμιά άλλη κονσολοπροσφορά με παιχνίδι άλλη φορά. 

Παιχνίδι της χρονιάς ή όχι δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Αλλά είναι απολαυστικό, ανταγωνιστικό και ειδικά με παρέα μπορείς να παίζεις με τις ώρες. Σε όποιον δεν του αρέσει είναι λογικό αλλά δεν χρειάζεται η μίρλα.

• Like 2
Δημοσ.

@Manjaro Συγκρίνεις early access και μάλιστα έκδοση του Απριλίου, γιατί?!
Σύγκρινε τελική έκδοση 1.0 στο PC με 1.0 στο Xbox για να δεις τη σύγκριση. Εγώ στην τελευταία έκδοση και με τους τελευταίους drivers έχω ~120fps σε 1440p Ultra settings με 1080ti. Και πλέον το παιχνίδι τρέχει νερό ακόμα και σε μέτριες και χαμηλές κάρτες.
Επίσης τα γραφικά στο Xbox παρά είναι low. Δεν υπάρχει σύγκριση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...