Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά παιχνίδια που έχουν επιτυχία και θεωρούνται κλασικά είναι επαναλαμβανόμενα πολύ περισσότερο απο αυτό.

Δεν κουράζει τόσο όπως άλλα,ιδιαίτερα αν μάθεις τα βασικά γιατί σου δίνει ελευθερία να παίξεις όπως θέλεις και το αίσθημα οτι προχωράς όλο και περισσότερο σε ικανοποιεί (πόσο μάλλον να βγείς και νικητής μέσα απο τόσα άτομα !)

Καλά κάνουν πάντος και το δίνουν δωρεάν έτσι θα έπρεπε αφού δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμα και μακριά απο optimized

Στο Χ τρέχει οπτικά καλύτερα και σχετικά σταθερά τον περισσότερο καιρό σε πρός"normal" γραφικά με κάποια αποδεκτά frame drops,στό one είναι βέβαια σε χαμηλότερα settings και εκεί δεν θα το έπαιζα,χρειάζεται patch και δουλειά ακόμα και στίς 2 εκδόσεις (και στα PC) για να φτάσει στα επίπεδα που θα ήθελε να βρίσκεται.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει σε πολλούς, αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι δε καταντάει βαρετό μετά από κάποιες ώρες? Δε το έχω παίξει το συγκεκριμένο, μόνο σε έναν φίλο για λίγο, αλλά έχω παίξει τέτοια ονλαιν games, και νομιζω ότι κουράζει μετά από κάποιες ώρες εφόσον κάνεις συνέχεια το ίδιο και το ίδιο.

Ανάλογα, αν παίζεις μόνος σου τις πρώτες 4-5 μέρες θα το έχεις παρατήσει.

Με παρέα βγάζεις 100-150 ώρες παιχνιδιού, αλλά και πάλι θα σε κουράσει.

Εγώ που έχω 200 ώρες ας πούμε έχω βαρεθεί και περιμένω το νεο map για να ξαναβουτήξω.

Δημοσ.

Εχω 180+ ωρες στο game  και οποιος εχει παιξει στον test server ξερει πως προκειται για παιχνιδαρα πλεον. Ημερα με την νυχτα στα fps  και ο καινουριος χαρτης (miramar) απλα  φανταστικος και αχανες.   

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη θα εχει καποιο κωδικο μεσα η κονσολα ή αν παρει καποιος xbox one x μεχρι τελος του χρονου θα μπορει απλα να κατεβασει το παιχνιδι δωρεαν?

Δημοσ.

Πως γινεται να θεωρειται(κατα πολλους κιολας)παιχνιδι της χρονιας ενας τιτλος ο οποιος δεν ειναι καν ολοκληρωμενος ?

Ένας από τους τρόπους είναι ο αριθμός πωλήσεων του παιχνιδιού 

Δημοσ.

Δεν ασχολουμαι απλα με microsft οτι βγαζει ειναι παντα αργοπορημενο κανει copy paste καμια απολυτος καινοτομια πουθενα , απλα βγαζει προιοντα που πεθαινουν αργα και βασανιστικα δεν εχει το τμημα που εχει ικανους να δουλεψουν σωστα και να παραγουν καλα προιοντα... Καποτε μου λεγανε για windows phone τωρα για το xbox x ..  αντιο ζωη  απο sony -apple 

Δημοσ.

Πως γινεται να θεωρειται(κατα πολλους κιολας)παιχνιδι της χρονιας ενας τιτλος ο οποιος δεν ειναι καν ολοκληρωμενος ?

αν ειναι ετσι ενα παιχνίδι μη-ολοκληρωμένο τοτε ας μην ειναι κανένα...ειναι το καλύτερο παιχνίδι του 2017  και ας κλαίνε οι γριούλες του insomnia.

αξίζει τα 30ευρω ανετα...

ο test server ποιο πολύ μου αρεσε για το "optimization" και για τις αλαγές σε οπλα/ηχους αυτοκινήτων κτλπ

ο νέος χάρτης δεν μου άρεσε,πολύ μεγάλος για 100 άτομα....

• Like 1
Δημοσ.

Το σκουπιδοπαιχνιδο ρε Microsoft ; Έλεος γι αυτό μόνο Sony . Η άλλη μας περνάει για ηλίθιους .

Βεβαια. Το ps4 παιζει και μεταχειρισμενα..αγοραστε το. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...