Vasilis 07 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 2 σελ. θέμα με προτάσεις αλλά χωρίς το βασικό, να έχει περάσει η μητρική από τον έλεγχο του πλαισίου Πάντως στα 126Ε η Z170 Hero είναι καλή αλλαγή αν δεν σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις σύντομα. Μιλάμε για μητρική των 260Ε. 1
ziaba Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αργος ο 6600k. Ε ρε τι αλλο θ'ακουσουμε.. γενικά δεν είναι άλλα μπορεί πάει σε Coffee Lake που ακόμα και πιο ο φτηνός Κ ο i3-8350Κ είναι καλύτερος απ τον 6600Κ .... έναν επεξεργαστή θα πουλήσει (που θα φύγει σαν ζεστό ψωμί) και θα πάει σε τελευταίο chipset χωρίς σχεδόν καθόλου χασούρα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 γενικά δεν είναι άλλα μπορεί πάει σε Coffee Lake που ακόμα και πιο ο φτηνός Κ ο i3-8350Κ είναι καλύτερος απ τον 6600Κ .... έναν επεξεργαστή θα πουλήσει (που θα φύγει σαν ζεστό ψωμί) και θα πάει σε τελευταίο chipset χωρίς σχεδόν καθόλου χασούρα Αλλο το ενα κι αλλο το αλλο. Το νοημα ειναι οτι δεν χρειαζεται ο ανθρωπος να δαπανησει δεκαρα επειδη του ετυχε στραβη. Το τελευταιο για την intel ειναι καθε χρονο αδερφε. Καθε φορα που βγαινει νεο socket λοιπον θα αναβαθμιζουμε για να ειμαστε μαματοι; Οταν κλοκαρεις τον 6600k εχεις επεξεργαστη που θα μασησει μονο στο bf1 οπως και ο i7. Η υπερτατη χαζομαρα εν τω μεταξυ να παει στον i3 στα λεφτα που ζηταει. Αν ειχε τον 2500k τοτε αλλαζε η κουβεντα. Τωρα χωρις να ξερει αν θα παρει λεφτα η πιστωτικο η μητρικη πισω τι τον βαζετε να κανει; Εστω οτι παιρνει z370 και τον 8400 το λογικοτερο σε τιμη τη στιγμη που μιλαμε και του δινει το πλαισιο z170 πισω με rma τι θα την κανει; Στον πατο του λογικα. Ποσα θα λεφτα θα χασει και για ποσα fps; Για δεκα; Δειτε το δασος οχι το δεντρο δεν ειπε κανεις οτι ο 8400 ειναι χειροτερος.
Αντώνης Σκό Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Z270 ειναι πιο καινούριο με παρόμοιο/ίδιο κόστος Οι διαφορές ειναι λεπτομέρειες
teo_gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αλλο το ενα κι αλλο το αλλο. Το νοημα ειναι οτι δεν χρειαζεται ο ανθρωπος να δαπανησει δεκαρα επειδη του ετυχε στραβη. Το τελευταιο για την intel ειναι καθε χρονο αδερφε. Καθε φορα που βγαινει νεο socket λοιπον θα αναβαθμιζουμε για να ειμαστε μαματοι; Οταν κλοκαρεις τον 6600k εχεις επεξεργαστη που θα μασησει μονο στο bf1 οπως και ο i7. Η υπερτατη χαζομαρα εν τω μεταξυ να παει στον i3 στα λεφτα που ζηταει. Αν ειχε τον 2500k τοτε αλλαζε η κουβεντα. Τωρα χωρις να ξερει αν θα παρει λεφτα η πιστωτικο η μητρικη πισω τι τον βαζετε να κανει; Εστω οτι παιρνει z370 και τον 8400 το λογικοτερο σε τιμη τη στιγμη που μιλαμε και του δινει το πλαισιο z170 πισω με rma τι θα την κανει; Στον πατο του λογικα. Ποσα θα λεφτα θα χασει και για ποσα fps; Για δεκα; Δειτε το δασος οχι το δεντρο δεν ειπε κανεις οτι ο 8400 ειναι χειροτερος. Φιλαράκι πραγματικά σε ευχαριστώ που σκέφτεσαι την στραβή που μου έτυχε αλλα όπως είπα πριν δε μπορώ να πάω την MoBo για service αν δεν εχω φροντίσει πρώτα την αντικατάσταση. Τώρα με την στραβή λοιπόν μπήκα στο τριπάκι να χώσω φράγκα για αναβάθμιση, όχι γιατι ο 6600k ήταν κακός, ο επεξεργαστής σπέρνει, αλλα με την ευκαιρία θα πάρω ενα πολύ σύγχρονο μοντέλο και θα κάνω build 4ετίας σίγουρα. Όσο για το πρόβλημα της MoBo η cpu πλεον κλειδώνει στα 800mhz απευθείας και μπορώ να το "προσπεράσω" μόνο με throttlestop και uncheck το BD PROCHOT (το γράφω μήπως βοήθησω στο μέλλον και κάποιον άλλον ταλαίπωρο). Άρα θεωρητικά θα διαπιστώσουν εύκολα το πρόβλημα στο service και αν δεν μου δώσουν πιστωτικό θα μου δώσουν μια σφραγισμένη κάρτα που θα πουλήσω εδω μέσα, οπότε δεν πιστεύω να χάσω κάτι τραγικό. Θα ενημερώσω πάντως για να ξέρετε και τι παίζει με το service σε αυτές τις περιπτώσεις. Τώρα όσον αφορά τις αποφάσεις μου. Έχω ήδη παραγγείλει z370 asus maximus hero X, noctua DH-15, και μένει ο cpu που θα πάω για i5 8600k (να αξιοποιήσω και το oc που προσφέρει αυτή η mobo). Μένει να μάθω καλύτερα τα περί overclocking (υπάρχουν ήδη κάποια βίντεο για το συγκεκριμένο combo cpu-mobo) αλλά ακόμα και 5ghz να μην πιάνω τα 4,7 πιστεύω τα έχω. Οπότε ναι φύγαμε απο το πλάνο της επιδιόρθωσης και πάμε για δυνατό build, πουλάω μεταχειρισμένο τον 6600k (ακλοκάριστος θα είναι παιδιά, ευκαιρία) και πάμε να περάσουμε τις διακοπές με κατσαβίδια και δοκιμές στα ρεύματα.
ziaba Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που 6600κ είναι ακλοκάριστος και σε Ζ170 μητρική με 3200 μνήμες σαν ανέκδοτο μου ακούγεται 1
teo_gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που 6600κ είναι ακλοκάριστος και σε Ζ170 μητρική με 3200 μνήμες σαν ανέκδοτο μου ακούγεται Δεν μου χρειάστηκε ποτέ (ή εγω δεν το ένιωσα τουλάχιστον) κάτι τόσο πιο δυνατό που να με βάλει σε διαδικασία να το ψάξω με oc. Ευκαιρία τώρα με τον 8600k.
paok4270 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Υποψιν οτι με τον 8600κ θελεις και ψυκτρα γιατι δεν εχει στοκ
teo_gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Υποψιν οτι με τον 8600κ θελεις και ψυκτρα γιατι δεν εχει στοκ ε πήρα την noctua DH-15 δε νομίζω να χρειαστεί κάτι παραπάνω
paok4270 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αργος ο 6600k. Ε ρε τι αλλο θ'ακουσουμε.. @ts Πηγαινε πισω το mobo και ποσταρε τι θα σου πουν. ναι ειναι αργος...πανε παιξε το Assassins Creed Origins με αυτη τη cpu να δεις ποσα frames θα βγαλεις ε πήρα την noctua DH-15 δε νομίζω να χρειαστεί κάτι παραπάνω Πολυ ακριβη φιλος ...με 100 ευρω πας σε υδοψυξη χαλαρα. Τελος παντων εσυ ξερεις. Εγω εχω την Cryorig Η7...πιστευω για τα λεφτα/επιδοσεις δεν εχει αντιπαλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φιλαράκι πραγματικά σε ευχαριστώ που σκέφτεσαι την στραβή που μου έτυχε αλλα όπως είπα πριν δε μπορώ να πάω την MoBo για service αν δεν εχω φροντίσει πρώτα την αντικατάσταση. Τώρα με την στραβή λοιπόν μπήκα στο τριπάκι να χώσω φράγκα για αναβάθμιση, όχι γιατι ο 6600k ήταν κακός, ο επεξεργαστής σπέρνει, αλλα με την ευκαιρία θα πάρω ενα πολύ σύγχρονο μοντέλο και θα κάνω build 4ετίας σίγουρα. Όσο για το πρόβλημα της MoBo η cpu πλεον κλειδώνει στα 800mhz απευθείας και μπορώ να το "προσπεράσω" μόνο με throttlestop και uncheck το BD PROCHOT (το γράφω μήπως βοήθησω στο μέλλον και κάποιον άλλον ταλαίπωρο). Άρα θεωρητικά θα διαπιστώσουν εύκολα το πρόβλημα στο service και αν δεν μου δώσουν πιστωτικό θα μου δώσουν μια σφραγισμένη κάρτα που θα πουλήσω εδω μέσα, οπότε δεν πιστεύω να χάσω κάτι τραγικό. Θα ενημερώσω πάντως για να ξέρετε και τι παίζει με το service σε αυτές τις περιπτώσεις. Τώρα όσον αφορά τις αποφάσεις μου. Έχω ήδη παραγγείλει z370 asus maximus hero X, noctua DH-15, και μένει ο cpu που θα πάω για i5 8600k (να αξιοποιήσω και το oc που προσφέρει αυτή η mobo). Μένει να μάθω καλύτερα τα περί overclocking (υπάρχουν ήδη κάποια βίντεο για το συγκεκριμένο combo cpu-mobo) αλλά ακόμα και 5ghz να μην πιάνω τα 4,7 πιστεύω τα έχω. Οπότε ναι φύγαμε απο το πλάνο της επιδιόρθωσης και πάμε για δυνατό build, πουλάω μεταχειρισμένο τον 6600k (ακλοκάριστος θα είναι παιδιά, ευκαιρία) και πάμε να περάσουμε τις διακοπές με κατσαβίδια και δοκιμές στα ρεύματα. Μεγειες. Κοιτα να χωραει το κουτι σου την noctua ειδικα αν εχεις high profile ram. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα