Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι μέχρι να μου απαντήσει το πλαίσιο εγω πρέπει να πάρω μια απόφαση για Motherboard. Να πάρω την asus maximus hero VIII και να κρατήσω τον ι5 6600κ ή να κοιτάξω γενικότερα για upgrade σε coffee lake και z370 mb ?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να κοιτάξω γενικότερα για upgrade σε coffee lake και z370 mb ?

αυτη ειναι η απαντηση σου ακομα και αν πας στον κλειδωμενο 8400 για να γλυτωσεις χρηματα(αν το οικονομικο ειναι προβλημα).

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι μέχρι να μου απαντήσει το πλαίσιο εγω πρέπει να πάρω μια απόφαση για Motherboard. Να πάρω την asus maximus hero VIII και να κρατήσω τον ι5 6600κ ή να κοιτάξω γενικότερα για upgrade σε coffee lake και z370 mb ?

Οταν αυτο που εχουμε δεν μας αρκει κανουμε αναβαθμιση. Σε κρατησε πισω πουθενα; Λοιπον πηγαινε μαθε για τη μητρικη και μην προτρεχεις.

Δημοσ.

Οταν αυτο που εχουμε δεν μας αρκει κανουμε αναβαθμιση. Σε κρατησε πισω πουθενα; Λοιπον πηγαινε μαθε για τη μητρικη και μην προτρεχεις.

Καλά ναι δεν έχεις άδικο απλά αμα πάω την MB στο Πλαίσιο θα τους πάρει καιρό να την στείλουν, να εγκρίνουν αλλαγή ή οτι άλλο εγκρίνουν άρα δε μπορώ να μέινω με το pc στο χέρι τόσο καιρό. 

Εγω λέω να πάρω μια z370 asus maximus X Hero που γούσταρα για να κάτσει επάνω προς το παρόν ο i5 6600k και το πολύ πολύ αργότερα καρφώνω εναν ι7 8700k και γίνεται της κολάσεως.

Δημοσ.

Δε μπαινει ο 6600 σε Ζ370.

Έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα καλά. Οπότε αναγκαστικά θα παρω και τον 8700k όπως φαίνεται (η κάποιο πιο προσιτό μοντέλο αρκεί να ξεπερνάει τον 6600k).

Κι ολα αυτά γιατί η msi στις mobos sucks...

Ή ρε παιδιά μήπως υπερβάλλω και ενας i5 8400 coffee Lake θα μου κάνει μια χαρά για gaming, όπως διαβάζω; 

Σόρρυ που πρήζω αλλα πραγματικά έχω χαθεί... απο την μια θέλω να πάω σε Coffee Lake απο την άλλη ο 8700k ειναι υπερβολή για gaming...

Δημοσ.

oc αυτό που δίνει το "αυτόματο" profile μιας καλής mobo. Μη φανταστείς οτι θα παίξω περαιτέρω με τα ρεύματα. 
Θα ψάξω παραπάνω μεταξύ 8400 και 8600k (80 € διαφορά) ..... Δεν υπάρχει κανένας λόγος τελικά για i7

Δημοσ.

O επεξεργαστης που εχεις ειναι πολυ αργος σε σχεση με την καρτα σου.

Παρε μια gigabyte Z370 motherboard, κουμπωσε πανω και τον i5-8600k που πηγαινει ανετα μεχρι 5.0 ghz

και αντε γεια

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ πήγαινε σε Ζ370 πουλά τον 6600Κ και πάρε κάτι σε coffee Lake ανάλογα με τα οικονομικά σου

• Like 1
Δημοσ.

Αργος ο 6600k. Ε ρε τι αλλο θ'ακουσουμε..

@ts

Πηγαινε πισω το mobo και ποσταρε τι θα σου πουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...