teo_gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Έχω μια MSI z170a m5 gaming motherboard και μου έβγαλε πρόβλημα εντός εγγύησης ( το θέμα με το slow mode switch για όσους ξέρουν απο MSI ) .Οπότε έμαθα το μάθημα μου και πλέον πάω για Asus.Το θέμα είναι να πάρω z170 chipset ή να πάω για z270 με την προοπτική αναβάθμισης αργότερα ; Θα μου πείτε τώρα αν θέλεις προοπτική αναβάθμισης πάνε για z370 αλλα η coffee lake αναβάθμιση θα αργήσει πολύ.Το pc φοράει i5 6600k και δεν σκέφτομαι σύντομα να το αναβαθμίσω γιατί για gaming με καλύπτει , οπότε οτιδήποτε μεγαλύτερο απο z170 chipset δεν θα έχει ιδιαίτερο νόημα νομίζω.Και απο z170 asus ποιο μοντέλο θα προτείνατε ;Το υπόλοιπο build είναι 2x8gb 3200mhz corsair vengeancegtx 1070ti 8 gb gaminghydro H90 corsair Ευχαριστώυγ. Σόρρυ για το λάθος section ήθελα να ποστάρω στο "Νέα συστήματα & Αναβαθμίσεις"
jgeorgiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 α) αν κάνεις o/c πάρε ένα Ζ270 καλό β) το pc σου κάποια στιγμή , σε 2 ,3 ,4 χρόνια θα το δώσεις και τότε μικρή σημασία θα έχει ποια μητρική φοράς αφού θα το "σκοτώσεις"
teo_gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 α) αν κάνεις o/c πάρε ένα Ζ270 καλό β) το pc σου κάποια στιγμή , σε 2 ,3 ,4 χρόνια θα το δώσεις και τότε μικρή σημασία θα έχει ποια μητρική φοράς αφού θα το "σκοτώσεις" Ποια είναι η αποψή σου για τον Asus maximus VIII Hero (z170) ( https://www.skroutz.gr/s/7397320/Asus-Maximus-VIII-Hero.html ) Δεν θα μου κάνει;
jgeorgiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 αν δεν θες κάποιο χαρακτηριστικό που της λείπει μια χαρά είναι και με χαμηλό κόστος και μούρη και ποιότητα asus νομίζω είναι ένας τίμιος συμβιβασμός μεταξύ ποιότητας/ομορφιάς & χαμηλού κόστους αφού μιλάμε για 6/7η γενιά που είναι παράλογο να επενδύσουμε υπερβολικά λεφτά.
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αφου εχεις που εχεις τις μνημες και ετυχε και αυτο με την μητρικη,εγω θα σου προτεινα να κοιταζες σε ryzen 5 1600 και μια B350 μητρικη(ή και ακριβοτερη αν θες)και σου βγαινει η αναβαθμιση σχεδον στα ιδια χρηματα με το να κρατησεις τωρα τον 6600κ και την παραπανω Zμητρικη που αναφερεις. Αν παλι αποφασισεις να μεινεις στον 6600κ τοτε η παραπανω μητρικη σε αυτη την τιμη κιολας ειναι αριστη κυριολεκτικα.
jgeorgiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 ryzen 1600???? αφού στο gaming είναι πολύ ποιο αργός από τον 6600Κ!!!!! δηλαδή να σκοτώσει τον 6600Κ , για να δώσει λεφτά για ένα ποιο αργό μηχάνημα σε σχέση με αυτό που πήρε πριν 2 χρόνια?? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Έχω μια MSI z170a m5 gaming motherboard και μου έβγαλε πρόβλημα εντός εγγύησης ( το θέμα με το slow mode switch για όσους ξέρουν απο MSI ) . Οπότε έμαθα το μάθημα μου και πλέον πάω για Asus. Το θέμα είναι να πάρω z170 chipset ή να πάω για z270 με την προοπτική αναβάθμισης αργότερα ; Θα μου πείτε τώρα αν θέλεις προοπτική αναβάθμισης πάνε για z370 αλλα η coffee lake αναβάθμιση θα αργήσει πολύ. Το pc φοράει i5 6600k και δεν σκέφτομαι σύντομα να το αναβαθμίσω γιατί για gaming με καλύπτει , οπότε οτιδήποτε μεγαλύτερο απο z170 chipset δεν θα έχει ιδιαίτερο νόημα νομίζω. Και απο z170 asus ποιο μοντέλο θα προτείνατε ; Το υπόλοιπο build είναι 2x8gb 3200mhz corsair vengeance gtx 1070ti 8 gb gaming hydro H90 corsair Ευχαριστώ υγ. Σόρρυ για το λάθος section ήθελα να ποστάρω στο "Νέα συστήματα & Αναβαθμίσεις" Σου εδωσαν πιστωτικο; Πηρες χρηματα πισω; Απο ποιο μαγαζι θα γινει η αγορα;
Dantε Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ο 6600κ ειναι 4/4 Οτι και να λεμε πλεον οριακα ειναι για gaming και η 1070Τι τρωει και μπουκαλι. Εχω 4690Κ στα 4.6 που ειναι αρκετα παραπανω απο στοκ 6600Κ(και oced δηλαδη να ειναι ,αρκετα κοντα ειναι) και η 1070 μου σε καποια games τρωει μπουκαλι. Οποτε και εγω το θεωρω κακη επενδυση. Καλυτερα 1600.Αν τον κοβει ο επεξεργαστης ευκολοτατα παιρνει αργοτερα εναν ryzen 2 με εξτρα κοστος μονο τον επεξεργαστη,μειον τα οσα θα βγαλει απο τον 1600.
teo_gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Σου εδωσαν πιστωτικο; Πηρες χρηματα πισω; Απο ποιο μαγαζι θα γινει η αγορα; Ακόμα φυσικά δεν το πήγα πίσω γιατί θα μείνω χωρίς pc. Πρώτα θα κουμπώσω την καινούργια MB και μετά θα επιστρέψω την MSI. Μιλησα με το support τους και μου είπαν να το πάω πίσω στο retail store. Απο κει και περα επειδή ειναι αγορασμένη απο Πλαίσιο ή θα μου δώσουν ίδια (που θα την βρουν αφού μόνο z270 πουλάν πλέον) ή πιστωτικό. Σε κάθε περίπτωση κάτι θα βρω να τα κάνω αλλα το πλαίσιο δεν δουλεύει asus οπότε θα αγοράσω τώρα μια να κάνω την δουλειά μου και βλέπουμε για την επιστρόφη όοοοοταν γυρίσει απο το service Η αλήθεια ειναι οτι έρχομαι απο AMD και δε θέλω να γυρίσω πίσω (προς το παρόν τουλάχιστον). Οπότε η εναλλακτική μου είναι z270 mb με αναβάθμιση σε i7 7700k λίγο αργότερα. Δεν νομίζω όμως οτι το Multithreading θα κάνει την διαφορά στα games. Ο i5 6600k ειναι σκύλος...
Dantε Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Αν ηταν 4/8 κατι γινοταν. Με 4/4 τσαμπα λεφτα. Δικη σου επιλογη...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ακόμα φυσικά δεν το πήγα πίσω γιατί θα μείνω χωρίς pc. Πρώτα θα κουμπώσω την καινούργια MB και μετά θα επιστρέψω την MSI. Μιλησα με το support τους και μου είπαν να το πάω πίσω στο retail store. Απο κει και περα επειδή ειναι αγορασμένη απο Πλαίσιο ή θα μου δώσουν ίδια (που θα την βρουν αφού μόνο z270 πουλάν πλέον) ή πιστωτικό. Σε κάθε περίπτωση κάτι θα βρω να τα κάνω αλλα το πλαίσιο δεν δουλεύει asus οπότε θα αγοράσω τώρα μια να κάνω την δουλειά μου και βλέπουμε για την επιστρόφη όοοοοταν γυρίσει απο το service Η αλήθεια ειναι οτι έρχομαι απο AMD και δε θέλω να γυρίσω πίσω (προς το παρόν τουλάχιστον). Οπότε η εναλλακτική μου είναι z270 mb με αναβάθμιση σε i7 7700k λίγο αργότερα. Δεν νομίζω όμως οτι το Multithreading θα κάνει την διαφορά στα games. Ο i5 6600k ειναι σκύλος...Σε 1080p ειναι!Αν ειχες αλλη αναλυση θα συμφωνουσα με τον fulgore. Ετσι οπως το περιγραφεις μονο αν σου επιστρεψουν χρηματα πηγαινε σε asus z170-a στα 100€ που ειναι πολλα. Να δωσεις και παραπανω δεν εχει νοημα κι ας ειναι 30κατι ευρω η διαφορα. Γυρνα τη στο πλαισιο και δες τι θα γινει μην δινεις τζαμπα λεφτα.
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 ryzen 1600???? αφού στο gaming είναι πολύ ποιο αργός από τον 6600Κ!!!!! Μονο και μονο που θεωρεις υποβαθμιση την μεταβαση απο 4πυρηνο σε 6πυρηνο με 12threads δειχνει οτι δεν εχει νοημα να αναλυσω κατι. Αλλα ας κοιταξει πρωτα τι θα του πουνε στο Πλαισιο μην εχουμε δεδομενα τα χρηματα και του κανουν τπτ κουλα γιατι και για επιστροφη χρηματων μπορει να του βγαλουν το λαδι.
jgeorgiou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 στο gaming είναι ποιο γρήγορος ο 6600Κ , ΓΕΜΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ πέρα από την ανοησία που μπορεί να λέει ο καθένας. όλα τα άλλα είναι φούματα περι πολλών πυρήνων , τις ίδιες ανοησίες ακούγαμε το 2016 ότι ο οκταπύρηνος amd είναι futureproof myass 1
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ας δει πρωτα τι θα κανει με το Πλαισιο και βλεπουμε μετα.
anestis_top Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πιστεύω πως θα είσαι μια χαρά αν παραμείνεις σε Ζ170 εφόσον δεν έχεις σκοπό για μελλοντική αναβάθμιση. Στο Z170 chipset εκείνο το διάστημα έκανε άριστη δουλειά η ASRock στις ΕΧΤΡΕΜΕ και FATALITY εκδόσεις με πολύ λογικές τιμές. Ρίξε μια ματιά. Εχει να σου δώσει πολύ τίμιες προτάσεις. Προσωπικά έχω την Asrock EXTREME 6 με i7 6700K πάνω και για τα 200 ευρώ που την πείρα τότε είμαι υπερευχαριστημένος. 1μιση χρονο τώρα κανένα απολύτως πρόβλημα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα