Προς το περιεχόμενο

xiaomimi a1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο και έχει τόσο μικρή διαφορά από καινούργιο;Εκτός και αν μιλάμε για σφραγισμένο ή κινητό που δεν έχει δουλευτεί σχεδόν καθόλου και δεν φέρει ίχνος φθοράς.Μόνο σε αυτή την περίπτωση να επιλέξεις την λύση του μεταχειρισμένου.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω αφού στα benchmarks είναι εμφανώς πιο αδύναμο από το redmi note 4 γτ όλοι κάνουν σαν τρελοί για αυτο το κινητό

Έχει stock android ok στα υπόλοιπα κ στο sar ειναι πίσω από το rn4

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω αφού στα benchmarks είναι εμφανώς πιο αδύναμο από το redmi note 4 γτ όλοι κάνουν σαν τρελοί για αυτο το κινητό

Αυτό φίλε μου το λέω από τότε που βγήκε.

Μάλλον όλοι θέλουν stock android και εκεί την πατάνε και δεν βλέπουν τα υπόλοιπα.

Και θα δούμε στη πορεία αν η Google θα είναι στις αναβαθμίσεις εντάξει,γιατί όπως και να το κάνουμε Nexus και Google Pixel δεν είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον όσα νέα κινητά βγαίνουν με την Oreo και είναι στο project treble λένε ότι θα παίρνουν αναβαθμίσεις γρηγορότερα καθώς θα είναι ευκολότερη η διαδικασία για τους κατασκευαστές. Βέβαια εικασίες είναι αυτά. Θα το δούμε σύντομα.

Δημοσ.

παιδια το μεταχειρισμενο που λεω ειναι σε αριστη κατασταση δουλεμενο 5 μερες και ειναι η εκδοση 4 64 .το καινουργιο κανει 220 απο σκρουτζομαγαζο και ειναι 4 32 . στο μονο που κολαω για μεταχειρισμενο ειναι η εγγυηση που θα εχει

Δημοσ.

τι σχέση έχει πόσο γρήγορο είναι το στοκ android στη πράξη και το τι δείχνουν τα benchmark? 

τα benchmark στα κινητά (όχι παντού βέβαια) είναι από τα πιο άχρηστα πράγματα που υπάρχουν 

Πλέον όσα νέα κινητά βγαίνουν με την Oreo και είναι στο project treble λένε ότι θα παίρνουν αναβαθμίσεις γρηγορότερα καθώς θα είναι ευκολότερη η διαδικασία για τους κατασκευαστές. Βέβαια εικασίες είναι αυτά. Θα το δούμε σύντομα.

κάπου διάβαζα ότι στην έως τώρα beta rom με oreo της συσκευής δεν φαίνεται να υπάρχει υποστήριξη για treble

βέβαια ας δούμε μελλοντικές αναβαθμίσεις καθώς και αν θα τηρήσουν το λόγο τους για αναβάθμιση μέχρι να τελειώσει ο χρόνος 

το καλό είναι ότι υπάρχει η beta και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...