Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφερομαι για αγορα κρυπτονομισματος (ripple)

macattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα στην παρεα.ενδιαφερομαι για αγορα (εαν υπαρχει και δυνατοτητα μετεπειτα εξαργυρωσης σε ευρω ακομα καλυτερα) κρυπτονομισματος ripple.υπαρχει καποιος-α να με κατατοπισει παρακαλω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φίλε.. Καλύτερα να το ψάξεις μόνος σου, θα βγάλεις γρηγορότερα και καλύτερα άκρη.. Σιχαίνομαι όταν μου δίνουν την απάντηση που μόλις σου έδωσα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα... Και εγώ δεν ασχολούμαι πολύ καιρό αλλά ότι έχω μάθει κάθισα και το έμαθα μόνος, με ελάχιστη βοήθεια... Είναι αρκετά ενδιαφέρον πάντως! Ίσως και το μέλλον των συναλλαγών.

Καλημέρα φίλε.. Καλύτερα να το ψάξεις μόνος σου, θα βγάλεις γρηγορότερα και καλύτερα άκρη.. Σιχαίνομαι όταν μου δίνουν την απάντηση που μόλις σου έδωσα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα... Και εγώ δεν ασχολούμαι πολύ καιρό αλλά ότι έχω μάθει κάθισα και το έμαθα μόνος, με ελάχιστη βοήθεια... Είναι αρκετά ενδιαφέρον πάντως! Ίσως και το μέλλον των συναλλαγών.Σ

Συμφωνω απλα δεν μπορω να βρω πως θα κανω την αγορα και ενα παραπανω δεν μπορεις να αγορασεις το νομισμα που θελω....

Αν μπεις στην επίσημη σελίδα του νομίσματος λέει με ποιους τρόπους μπορείς να αγοράσεις το νόμισμα. Ένας σχετικά απλός είναι μέσω του kraken.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...