Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. 

Εχω το asus zenfone selfie ZD551KL. Ψάχνω να αλλάξω μπαταρία μιας και αυτη τελειώνει σχετικά εύκολα (αντεχει ακομα αλλα δεν θελω να ψαχνω τελευταια στιγμή). Τα χαρακτηριστικα της μπαταρίας ειναι 2900mAh και ο κωδικός απο πισω γράφει C11P1501. Βάζοντας λοιπόν αυτο το κωδικο στην αναζητηση μου βγάζει τη κανονική μπαταρία... Μου βγάζει και μια αλλη στα 4000mAh για το δικό μου κινητο. Φαίνεται να είναι συμβατή. Αμα βάλω αυτή το πιθανότερο ειναι να κρατάει παραπάνω το κινητο,αλλά τι αλλα προβληματα μπορει να έχω? 

Δημοσ.

Δεν θα έχεις προβλήματα.

Όπως το είπες θα κρατάει παραπάνω.

Αφού έχει και τον ίδιο κωδικό μια χαρά είσαι.

Το κινητό εξάλλου θα τραβάει το ρεύμα που πρέπει.

Δημοσ.

Γιατι ομως οι εταιρίες δεν βγάζουν μεγαλύτερες μπαταρίες για τα κινητα? Ποιος ο λογος να μου έχει μια 3000 mAh ενω μπορει να κατασκευάσει μια 4000mAh με 5 ευρω παραπάνω κοστος ? 

Δημοσ.

Κατα 99% τα αναγραφομενα 4.000mAh απλα ειναι μουφα. Δεν υπαρχει τροπος να χωρεσεις 25% παραπανω ενεργεια σε ιδιας τεχνολογιας και ογκου μπαταρια. Το πιο πιθανο ειναι να ειναι ιδιας χωρητικοτητας αλλα τα mAh να αναφερονται σε διαφορετικα V εξοδου. Αρα ειναι στην πραξη μονο ονομαστικα. Δεν θα την επαιρνα απλα και μονο γιατι δεν εμπιστευομαι αυτους που με τρικ πανε να με κοροιδεψουν. Δρν υπαρχουν high capacity μπαταριες στα κινητα. Στα laptops που υπαρχουν high capacity batteries απλα ειναι οπως ξερετε μεγαλυτερες σε ογκο και εξεχουν. Αυτο δεν μπορει να γινει σε ενα κινητο. Μην ξεχνατε οτι ο χωρος εσωτερικα ειναι απολυτα περιορισμενος και οι αναφλεξεις των μπαταριων της Samsung εγιναν διοτι δεν υπηρχε αρκετος χωρος περιμετρικα της μπαταριας για να διασταλει οταν θερμαινονταν. Απατη ειναι. Παρε μια που τουλαχιστον ειναι ειλικρινης σε οτι δηλωνει στο ταμπελακι της.

• Like 1
Δημοσ.

Και στην περιπτωση που δεν ειναι απατη θα μιλαμε για ρισκο. Εγω απλα δεν θα την επαιρνα.

Εγώ στο S3 που είχα όταν τα "έπαιξε" η μπαταρία του έβαλα μια συμβατή 4200 mah και δεν έπαθε τίποτα.
Δημοσ.

Το εβλεπες να κρατάει περισσότερο ομως ? Ή ηταν τα ιδια

5 μέρες κρατούσε αυτοί που έβαλα και ησύχασα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...