Alex-V Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Τι εντυπωσεις εχετε απο το συγκεκριμενο vector προγραμμα? Πολυ πιο ευκολο απο το illustrator και αρκετα σταθερο. Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν οτι καποια αρχεια που ηταν πολυ φορτωμενα με γραφικα, εκανε 4-5 λεπτα να τα φορτωσει. Ενω στο illustrator τα φορτωνε επιτοπου. Ειμαι πολυ αρχαριος, απλα επειδη ηθελα να ασχοληθω με δημιουργια ετικετας, πραγματικα το designer μου ελυσε τα χερια. Στο illustrator χαθηκα.
XPHSTOS_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Οι περισσότεροι γραφίστες , όχι illustrators, δεν αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του Illustrator ούτε το Photoshop.Οπότε με το designer μπορείς να έχεις μια μίξη των 2 και να καλύπτεις πλήρως τις ανάγκες σου.Καλό για αρχή, αλλά δεν οι ανάγκες πλέον είναι τέτοιες όπου μπορεί ο γραφίστας να κάνει και ένα giffάκι, ένα μικρό βίντεο κλπ.Για όλες αυτές τις ανάγκες η σουίτα της adobe είναι καλύτερη, με 600-700€ έχεις 20 προγράμματα τα οποία μιλάνε μεταξύ τους άψογα.Fonts από το Typekit κλπ.Για την ώρα μπορεί να μη σου χρειαστούν... αλλά στο μέλλον θα δεις ότι είναι ψιλομονόδρομος.
Alex-V Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εννοειται οτι κανενας επαγγελματιας δεν αξιοποιει το 100%. Εγω ας πουμε προσωπικα δεν καω κατι τρελο στο designer. Ετικετες δικες μου σχεδιαζω για lip balm, μελι και κεραλοιφη. Απλα στο designer τις δημιουργησα πολυ πιο ευκολα σε συγκριση με το illustrator. Gif και βιντεο δεν προκειται να κανω ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα